Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aşılama yaptırmak istiyorum, lütfen tecrübelerinizi bana da yazarmısınız
şimdiden teşekkür ederim
yorumlarınızı bekliyorum
Canim aşılama bana pek sağlıklı gelmiyor. Neden diye sorarsan. Aşılamada kadin ve erkeğin yaptigi sey yapılıyor. Afedersn erkekten aldiklari spermi kadinin rahmine bırakıyorlar. Ee zaten kari koca iliskisinde de öyle olmuyor mu :)
Bana sorarsan ona para verecegine tüp bebege ver. En azından tüp bebekte anneden de yumurta aliyorlar, babanin spermiyle bi ortamda döllendiriyorlar. Döllenen hücreyi anne rahmine aşıliyorlarr.. digerinde kadindan birsey almiyorlar erkegin spermini kadının rahmine asiliyorlar.
sen normal yolla mı kaldın canm
Ben 10 ay tedavi gördüm. Klomen catlatma ignesi. Yumurta takibi gibi. Bi ise yaramadi. Bi tanidigin onerdigi hap sayesinde hemencecik o ay kaldim
ne hapı canım bu belki bizede yarar
Hapın ismi agnuscaston.. hayit özleriyle yapilmis. Progesteron yani kadinlik hormonu yüklüyor vucuda.. nette arastir istersen benim bi konum vardi oraya da bakabilirsn faydalarni fln. Googleye hayitin faydalari yaz ordan oku yazılanlari. Sonrada tekrar googleye agnuscaston kullanarak gebe kalanlar yaz. Umarim ise yarar
Sağol canim yarin arastiracagim peki fiyat ne kadar di
9,5 tl eczanelerde
Canim aşılama bana pek sağlıklı gelmiyor. Neden diye sorarsan. Aşılamada kadin ve erkeğin yaptigi sey yapılıyor. Afedersn erkekten aldiklari spermi kadinin rahmine bırakıyorlar. Ee zaten kari koca iliskisinde de öyle olmuyor mu :)
Bana sorarsan ona para verecegine tüp bebege ver. En azından tüp bebekte anneden de yumurta aliyorlar, babanin spermiyle bi ortamda döllendiriyorlar. Döllenen hücreyi anne rahmine aşıliyorlarr.. digerinde kadindan birsey almiyorlar erkegin spermini kadının rahmine asiliyorlar.
cnım merhaba ben 2 ay önce aşılama oldum serephone yi kullandıktan sonra 1 yumurtam gelişti ve aşılamam yapıldı tabi tutmadı malesef bugün yine gittim tekrar ilaçlara başlıyorum ama aşılamada şans çok düşük %15 ben devlete gidiyorum
Cnm benim 4.aşılama 2 tanesi uzman doktor yaptı Diğer iki tanesinde doçent doktora yaptırdıktan 2 sini iğne ile ikisini klomen ile yaptım sonuç negatif bu arada biz kızıma için kardeş için uğraşıyoruz yani ikinci kez hamile kalamadım 5 yıl oldu kızım şimdi 10 yaşında ve çook üzgünBende aşılama yaptırmak istiyorum, lütfen tecrübelerinizi bana da yazarmısınız
şimdiden teşekkür ederim
yorumlarınızı bekliyorum