Aşılama Aşılama ile hamile kalanlarda sorun neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynepnurbanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
104
2
46
Sakarya
Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye sayılırım.Eşim evlendiğimiz yıl varikosel ameliyatı oldu.Hemen hamile kaldım.Şimdi 7 yaşında oğlum var.Eşim 2009da tekrar ameliyat oldu.Aralık 2010da düşük yaşadım.Doktorlar bende herşeyin normal olduğunu söylüyor.Eşimin sperm sayısı 80 milyon.Ve aşılamayı araştırıyorum.Aşılama yaptırıp hamile kalanlarda sorun neydi merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim herkese salih ve saliha hayırlı evlatlar bahşetsin tez zamanda.

Bir de aşılamada çoğul gebelik oluyor mu onu da merak ediyorum.Aslındanormal ilişkiden farkı yok diyorlar.Ne dersiniz denemeli mi? :44:

BEN 3. AŞILAMAMDA ÇOK ŞÜKÜR İKİZLERİME HAMİLEYİM..:nazar:HİÇ BİR SORUN YOKTU BİZDEDE,EŞİM 2 KEZ VARİKOZEL AMELİYATI OLDU.DEĞERLERİ BİRAZ DÜŞÜKTÜ ŞİMDİ 73 MİLYONA ÇIKTI.:nazar:6 YILLIK EVLİYİZ..ÇOĞUL GEBELİK ŞANSI ÇOK YÜKSEK,YUMURTALAR İLAÇLA UYARILDIĞI İÇİN ŞANS YÜKSEK..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..

Hoşgeldin canım,
Öncelikle oğlunu Allah bağışlasın.
Benim aşılama yaptırmamın nedeni yumurta tembelliği. Yani doktorumun söylediğine göre yumurtalarımda azalma oldu. Buna bağlı adetlerim düzensizleşince aşılama önerdi.
Aşılamada çoğul gebelik oluyor evet. Çünkü normalde sadece bir yumurta gelişirken aşılamada iğne yada haplarla birkaç yumurtanın büyümesi sağlanıyor. Sanırım 2-3 yumurta olduğu zaman aşılama yapılıyor. Daha fazlasında çoğul gebelik olabileceği için iptal ediliyor.
Yanlışım varsa arkadaşlardan düzeltmelerini rica edeceğim.
Sizin içinde tedavinizin hayırlı olmasını dilerim.

BEN 3. AŞILAMAMDA ÇOK ŞÜKÜR İKİZLERİME HAMİLEYİM..:nazar:HİÇ BİR SORUN YOKTU BİZDEDE,EŞİM 2 KEZ VARİKOZEL AMELİYATI OLDU.DEĞERLERİ BİRAZ DÜŞÜKTÜ ŞİMDİ 73 MİLYONA ÇIKTI.:nazar:6 YILLIK EVLİYİZ..ÇOĞUL GEBELİK ŞANSI ÇOK YÜKSEK,YUMURTALAR İLAÇLA UYARILDIĞI İÇİN ŞANS YÜKSEK..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN..

Ooo maşaallah.Allah bağışlasın çok güzel bi duygu olmalı.Ben de beklemekten yoruldum.Etrafımda herkes hamile.Hatta hamile olan biri aşılamayla ilgili bana, normal yoldan hamile kalmak gibisi yok dedi,epey canım sıkıldı.Sanki keyiften aşılama düşünüyoruz.Kaç haftalık oldu bebeler,cinsiyet belli mi?

Hoşgeldin canım,
Öncelikle oğlunu Allah bağışlasın.
Benim aşılama yaptırmamın nedeni yumurta tembelliği. Yani doktorumun söylediğine göre yumurtalarımda azalma oldu. Buna bağlı adetlerim düzensizleşince aşılama önerdi.
Aşılamada çoğul gebelik oluyor evet. Çünkü normalde sadece bir yumurta gelişirken aşılamada iğne yada haplarla birkaç yumurtanın büyümesi sağlanıyor. Sanırım 2-3 yumurta olduğu zaman aşılama yapılıyor. Daha fazlasında çoğul gebelik olabileceği için iptal ediliyor.
Yanlışım varsa arkadaşlardan düzeltmelerini rica edeceğim.
Sizin içinde tedavinizin hayırlı olmasını dilerim.
Sağolun.Siz hamile misiniz?Kaç kere aşılama oldunuz?Bi de tuttuğunu adet günü gelmeden anlamak mümkün mü?Çok mu soru soruyorum? :40:

Sağolun.Siz hamile misiniz?Kaç kere aşılama oldunuz?Bi de tuttuğunu adet günü gelmeden anlamak mümkün mü?Çok mu soru soruyorum? :40:
Canım özür dilerim ben başlığı yanlış anlamışım. ''Aşılama yaptıranlarda sorun neydi?'' diye okumuşum. Benim aşılama sonucum henüz belli olmadı. Bugün 13. günüm, pazar günü test yaptıracağım. Benim adet günüm normalde bugün. Benim ilk aşılamam. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberler verebiliriz.

Canım özür dilerim ben başlığı yanlış anlamışım. ''Aşılama yaptıranlarda sorun neydi?'' diye okumuşum. Benim aşılama sonucum henüz belli olmadı. Bugün 13. günüm, pazar günü test yaptıracağım. Benim adet günüm normalde bugün. Benim ilk aşılamam. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberler verebiliriz.
önemli değil herşeyi merak ediyorum zaten :27: İnşaallah hamilesindir kaçıncı günde belli olur idrarda?Güzel haberlerini burda paylaşırsın innşaallah. :49:

Back
X