Asilama ile hamile kalanlarin belirtileri

Çok gusel anlatmissn bende 2 dir klomen ve catlama ignesi kullanıyorum ama olmuyor rahim filmi cektiriym diyorum doktor gerek yok suan dio ama.ben cektircem ve bir kere de ole deneyip asilamaya gecicem çünkü artık sabrim da kalmadı yasimda 31 sağlama alıp öle yapmak istioyorum rabbim kucağına sağ salim almani nasip etsin tavsiyen varmi bana bide asilamayi nerde yaptirdn ne kadar tuttu

ela32 amin, nazardan korusun allahim. seni cok iyi anliyorum. Basladigimda tam senin yasindaydim. Planlarim 35 e kadar 2 cocuk yapmakti. Malesef allah ne kismet ettiyse onu yasiyoruz. Tavsiyem filmini cektir ve klomeni daha fazla kullanma. Hormonlar bozuluyo. Benim adetler sasmisti. Ben hic ucret vermedim. Asilama icin zeynep kamilden rapor cikarttiriyorsun. Bu klomen denemelerini de doktoruna rapor olarak yazdirt ki zeynep kamilde istiyorlar rapor icin. Asilama icin prugeon igne ve ovitrelle catlatma ignesi aliyorsun. Unlar da 200 kusur tutmustu. Yani cok degil. En onemli tavsiyem olsa da olmasa da hepsi Allahtan, hepsine kabulum de ve inancini yitirme. Rahat ol. sonra Bebis geliyor. Insallah

Inşallah cnm. Benmde planlar öle ama suan çok zor gorunuo rabbim aratmasn evet kabulümuz ama.bazen Allah affetsin Ilk deneme de yok yanlışlıkla oldu diyenleri duyunca sinir oluoyrm herseyde bi hayr vardır ben herseyi özelde oluom devlet için çok sıra oluo ilgilenende yok die ama.zeynep kamil güzel duymuştum. Ben avrupa yakasindayim sırf rahim film 600 tl ama yaptrmak mantıklı en azndn bişeyim yokmuş der öle denerim saolsn önerilerin için sağlıklı su gibi gebislign olsn ve kavuşun bebisinzle

Slm bende senelerce tedavi gordum fakat ne yazikki hala bi sonuc alamadim ben 29 yasindayim 5 yillik evliyim 4 yil tedavi gordum klomenler prenglinler gonal f ler ovitral ler 2 kerede asilama oldum son asilama icin ara verdim 4 aydir gitmiyorum kendimi hazirlamam herekiyo sanirim bilmiyorum senin doktorun sana rahim filmi cektirmeden tedaviye baslamis ben cok doktor gezdim ve hepsinin ilk sordugu rahim filmi oldu ben 4 sene once cektirdim 80 tl odedim ozel hastanede 600 tl cok gibi geldi o yuzden yaziyorum bu yaziyi tabi bu nerede ve ne sekilde cektirecegine bagli sana tavsiyem yaptiracagin yeri iyi arastir kim cekiyo radyoloji uzmani varmi ben cok arastirdim her hastane cekiyo ama uzmani yok gerci baya olmus bu yaziyi yazali ama belki bi faydasi olur hersey gonlunuzce olsun rabbim en kisa zamanda dualarimizi kabul etsin iyi aksamlar

Canım echomar da cekindim radyoloji uzmanı çekti şükür temiz cikti açıkmış tupler sadece 4 mm 8 mm polip ler varmış doktor onlar engel dEğil dedi çok teşekkür ederim ınsalah rabbim biran once karnını kucagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…