• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama asilama ile hamile kalanlarin dogum sekli nasil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

servetim1234

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
509
198
23
Kizlar merhaba. Asilama ile hamile kalip da dogumu nasil yaptiniz acaba. Ben 26 haftalik hamileyim.doktorum bana dpgumunu sezeryan alacaz riske atmayalim normal dogumla dedi de. Bilgisi olan var mi?

Hayırlı olsun canım benim.. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini..
Sorunla ilgili bilgim yok..
Ama bişey sorucam. Ilk aşılamanda mı hamile kaldın?
Birde neler yiyip içtin bende ocakta aşılama yaptırcam çok heyecanlıyım da kusura bakma :(:(

Hayırlı olsun canım benim.. inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini..
Sorunla ilgili bilgim yok..
Ama bişey sorucam. Ilk aşılamanda mı hamile kaldın?
Birde neler yiyip içtin bende ocakta aşılama yaptırcam çok heyecanlıyım da kusura bakma :KK43::KK43:
Canim ben 4.asilamada hamile kaldim son asilamamdi tup vebege gececektim sonuncu tuttu.normal beslendim cnm.eaimde problem vardi sperm dusuktu vaeikosel ameliyat oldu ama Allahin izniyle kaldim hamile.Allahim sana da tezzamanda nasip etsin zor surecler. Moralyuksek tut ama

Canim ben 4.asilamada hamile kaldim son asilamamdi tup vebege gececektim sonuncu tuttu.normal beslendim cnm.eaimde problem vardi sperm dusuktu vaeikosel ameliyat oldu ama Allahin izniyle kaldim hamile.Allahim sana da tezzamanda nasip etsin zor surecler. Moralyuksek tut ama
Canım düşünmemeye çalış diyorlar sen nasıl kafandan attın bu düşünceyi ben atamıyorum :(:(
Benim eşimde sorun yok bende pko var :(

Canım düşünmemeye çalış diyorlar sen nasıl kafandan attın bu düşünceyi ben atamıyorum :KK43::KK43:
Benim eşimde sorun yok bende pko var :KK43:
Bende cok yzuldum hergece agladim biraz gucsuz biriyimdir.morali cok yuksek tutamadim 4.asilamamda da umidim yoktu tup bevek doktorlari arastiriodum ummadigim anda kalmisim hamile. Ilkinde kalmazsan uzulme Allahim buyuk

Bende cok yzuldum hergece agladim biraz gucsuz biriyimdir.morali cok yuksek tutamadim 4.asilamamda da umidim yoktu tup bevek doktorlari arastiriodum ummadigim anda kalmisim hamile. Ilkinde kalmazsan uzulme Allahim buyuk
Bende bu ay hiç beklemiyorum niyeyse oyüzden ocakta aşılama istiyorum bu ay tutarsa bende şok geçiririm heralde :)) ama aşılama için kendimi hazırlıyorum şimdiden inşallah benimde yüzüm güler..
Çok teşekkür ederim desteğin için..;)

Back
X