Herkese meraba ben 1.5 yildir evliyim eşimde de bende de hormonlar da yumurta rezervinde vs sorun çikmadi ama yumurtam yavaş çalişiyor ve çatlamiyor tüplerim de açik doktorum bu ay femara verdi kullan dedi tekrar gidecegim ona aşilama yapalim dedi , aşilama nedir nasil oluyor eşim tereddutte başkasinin ki ile karişiyor diyor õyle bi ihtimal var mi acaba bu surec nasil ilerliyor
Başkasının spermini vermediği sürece karışmaz. Hiç ağrılı acılı bi işlem değil eğer öyle bir korkunuz varsa normal muayene gibi ben bir kere aşılama oldum negatif malesef tutma ihtimali çok düşük yumurta çatlamamış bende kist oldu
Başkasının spermini vermediği sürece karışmaz. Hiç ağrılı acılı bi işlem değil eğer öyle bir korkunuz varsa normal muayene gibi ben bir kere aşılama oldum negatif malesef tutma ihtimali çok düşük yumurta çatlamamış bende kist
bende de cikolata kisti var ama doktorum yumurtama zarar vermedigini sõyledi aşilama yapacagiz dedi yumurtam catlamiyor benim de malesef ama bu aşilama yumurtayi çatlatarak yapiliyorsa mantiken tutmali , hersey allahin kismeti , evet baskasinin spermini verir diye teredut ediyoe eşim bence direkt aliyor ve yollluyor rahme
Ben ayın 20 aralık ayında oldum aşılama. İlk aşılamamı Ekim ayında denedik kimyasal gebelik oldu aşılama sonrası 18-19. Günde regli oldum erken kan testi yaptın iki katına çıkmayınca bhcg düşmesini bekledik. Gonal f ve ovitrelle kaynaklı gögüs ve kasık ağrım var kendimi mümkün olduğunca yormayıp az iş yapıyorum 8. Gündemdeyim doktor 5 ocakta test yap dedi çok heyecanlı ve gerginim
Kan verirken karışmıyorsa spermde karışmaz güvenmiyorsanız yaptırmayın tabiki ama karışmaz yani niye karışsın biz randevulu veriyoruz spermi hastanede ve kabın üzerinde zaten isim yazıyor
Kan verirken karışmıyorsa spermde karışmaz güvenmiyorsanız yaptırmayın tabiki ama karışmaz yani niye karışsın biz randevulu veriyoruz spermi hastanede ve kabın üzerinde zaten isim yazıyor
Ben ayın 20 aralık ayında oldum aşılama. İlk aşılamamı Ekim ayında denedik kimyasal gebelik oldu aşılama sonrası 18-19. Günde regli oldum erken kan testi yaptın iki katına çıkmayınca bhcg düşmesini bekledik. Gonal f ve ovitrelle kaynaklı gögüs ve kasık ağrım var kendimi mümkün olduğunca yormayıp az iş yapıyorum 8. Gündemdeyim doktor 5 ocakta test yap dedi çok heyecanlı ve gerginim
Herkese meraba ben 1.5 yildir evliyim eşimde de bende de hormonlar da yumurta rezervinde vs sorun çikmadi ama yumurtam yavaş çalişiyor ve çatlamiyor tüplerim de açik doktorum bu ay femara verdi kullan dedi tekrar gidecegim ona aşilama yapalim dedi , aşilama nedir nasil oluyor eşim tereddutte başkasinin ki ile karişiyor diyor õyle bi ihtimal var mi acaba bu surec nasil ilerliyor
Aşılama sürecini zaten biliyorsunuzdur. Aşılama yapılacağı gün de eşiniz sperm örneği veriyor daha sonra yıkanıyor size katater yardımıyla enjekte ediliyor. Bana aşılama yapılacağı an hemşire benim adımı soyadımı sordu daha sonra spermi tüpte getirerek kontrol ettirdi ad soyad şeklinde. Yani nasıl kan veriyoruz bir barkod var adımız var tc kimlik numaramız var ve karışmıyor bu da emin olun aynısı…