Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile ilgili öğrenmem gerekenler varrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
perhiz süresi çok az belki ondan düşük çıkmıştır en az 3 gün geçmiş olması lazım. normalde eşim hep 5. gün veriyor. 4 gün geçince yani
Bu testte 4gun vermişti sanırım aynen perhiz süreci de önemli etkilemiş olabilir.

umarım hamile kalırız .gerçekten çok zor . bende yeni değerlendirmeler bitti her ay kırmızıları görüyoruz . ama bu zeuciti çok öven var bakalım
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız ben bu ay değerlendirme yapamayacam o yüzden umudum yok bu aydan inşallah sen hamiş kalirsin

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız ben bu ay değerlendirme yapamayacam o yüzden umudum yok bu aydan inşallah sen hamiş kalirsin
inşallah canım . hoş ben 1,5 senedir ovulasyon takibi yapıyorum ama her ay heyecanla bat bekliyorum sonuç hüsran ama artık günüm gelene kadar test yapmıyorum .normalde 2 3 gün kala hemen yapıyordum.

inşallah canım . hoş ben 1,5 senedir ovulasyon takibi yapıyorum ama her ay heyecanla bat bekliyorum sonuç hüsran ama artık günüm gelene kadar test yapmıyorum .normalde 2 3 gün kala hemen yapıyordum.
Çok stres yapiyoruz o etkiliyor aslında akışına bıraksak daha iyi olacak test alma bence bende başlarda öyleydim şimdi eve test almıyorum

evet ama bende yumurta rezervi az yani ilaç kullanmadan yada masaj yapmadan yumurtam yeteri kadar büyümüyor . o yüzden takip ediyorum ne yapalım

Masaj nasıl yapılıyor ilk defa duydumda merak ettim.
İnstagram da bir gebenin günlü sayfası var takip edebilirsiniz you tube da ebru ceylan masaj yazın çıkar. bi kaç tane var hangisine ihtiyacınız varsa onu yapın .tabi belli zamanları var. gerçekten işe yarıyor. ben adetim gecikince olsun yumurtlama görmeyince olsun yapıyorum işe yarıyor.

İnstagram da bir gebenin günlü sayfası var takip edebilirsiniz you tube da ebru ceylan masaj yazın çıkar. bi kaç tane var hangisine ihtiyacınız varsa onu yapın .tabi belli zamanları var. gerçekten işe yarıyor. ben adetim gecikince olsun yumurtlama görmeyince olsun yapıyorum işe yarıyor.
Teşekkürler 🙏

Back
X