Aşılama Aşılama ile ilgili sorularım :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

seda__

Seni BekLiyorum Annecim..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
1.527
3
116
37
Antalya
Kızlar merhaba
5 aydır korunmayıp sonuc negatıf olunca bugun doktora gıttım
gercı oncekı gıttıklerım 1 yıldan dolayı hep aynı cumlelerı kurdular
bır tanesı pco gorunumu felan demısdı
esımınde benımde testlerımız sonucları ıyı cıkdı
bugun en sonunda ıstedıgım tarzda bır doktor buldum
aşılama konusunda bulundugum yerde en ıyı doktor olarak anıldıgından bende ona gıtmeyı uygun gordum
bugun gorustuk bana ilk basta 1 yıl surecınden bahsedıp ama eger ıstersen tedavıye baslıcagımı soledı ve bende ıstedıgımı soleyınce dırek aşılama onerdı bana
Yanı otekılerle zaman kaybetmeden dırek aşılama ile hamılelık oranı daha yuksek oldugundan
doktoru cok sevdım ve guvendım
Eşim için 78 tl
Benim için 50 tl
aşılama sırasında odeme yapıcaz
Ama bana bu ucret cok az geldı
acaba ılaclarmı cok pahalı tutuyor
yanı 2. gunu gıdıp ılaca ve catlatma ıgnesıne baslıcaz bunların ucretını merak edıyorumkı kendımı ona gore ayarlayabıleyım
Sızden rıcam aranızda bu sureclerı atlatanlarınız bana ucret hakkında yardımcı olabılırmı
13,06,1988 dogumluyum sanırım yasımda tutmucak
Bilgilerinize ıhtıyacım var
Şimdiden yardım eden herkese cok tesekkur ederım

merhabalar aslında bi sorun yokmuş, senin yerinde olsam aşılama düşünmezdim bile.... çünkü tutma ihtimali normal birliktelikle eş değermiş benim doktorum söyledi....... ve tutmadığı taktirde çok üzücü ve yıpratıcı oluyo.....

bi sorununuz olmadığına göre sana iğne vermicektir klomen adında veya o tarz bi hap vericektir hiçbi güvenceyle almasan bile çok ucuz şuanki fiyatı 9 tl. sadece çatlatma iğnesi vericektir ve bu iğnede çok pahalı değil.....

aslında bizler aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektiriyoruz çünkü kanallar tıkalıysa aşılamanın bi anlamı olmuyo.....

umarım en hayırlı şekilde hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.....

Son düzenleme:

aynı sekılde bende anlattım doktoruma
yanı rahım fılmıne gerek yokmu dıye
bır amelıyat gecırılmedıgı surece onermıyoruz dedı
ayy bılemıyorum sımdı ıcıme kurt dustu
umarım hayırlısı olur
ucretını sormamın nedenı ıse bakıyorum forumlara asılaması 1000 kusur tutanlar var :S

aynı sekılde bende anlattım doktoruma
yanı rahım fılmıne gerek yokmu dıye
bır amelıyat gecırılmedıgı surece onermıyoruz dedı
ayy bılemıyorum sımdı ıcıme kurt dustu
umarım hayırlısı olur
ucretını sormamın nedenı ıse bakıyorum forumlara asılaması 1000 kusur tutanlar var :S

yaşın çoooook genç ve sadece 5 aydır deniyosunuz..... aşılama işlemi insana stres yaptırıyo bebeğin tutucağı varsada tutmuyo...

senin yaşında birine ve sadece 5 aydır denemenize rağmen aşılama yapalım diyo dr ve bu kadar ucuza?
açıkcası şaşırdım.... bu arada ilk seferde iğneyle yumurtaları büyütelim derse iğnelerin fiyatı pahalı ...

asılında ilk denemesi gereken sana yumurta takibi yapmaktı
yumurtalarında gelişim olmuyosa klomen tarzı ilaçlarla yumurtaları olgunlaştırıp en az 2 -3 ay böyle doğal denemenizi sağlamalıydı.......

budurum iğneye geçmeli misiniz yoksa sadece hapla yumurta elde edebiliyo musunuz onu anlamanıza da yardımcı olurdu....

hala olmuyosa rahim fimi çekmeli, sonrasında aşılama önermeliydi.....

tanıdığım %80 kişi bu yolları takip etti......

bence hiç stres yapma ben yaklaşık 5 yıllık evliyim hiç bi sorunumuz olmamasına rağmen yıllarca takip yaptırdım aşılama yaptırdım hep çare aradım olmadı olmadı .... sonra 2 kez hamile kaldım ve ikisindede hiç dr gitmemiş o ay hiç düşünmemiştim birden bire doğal yolla geldi meleklerim... maalesef 2 sinide kaybettim o ayrı.....

stresin çok büyük bi faktor olduğuna inandım....

Son düzenleme:

tabıkı stres ve yol onerme konusunda haklısın cnm
Allah ınsallah tez zamanda hayırlısıyla bebısını kucagına almayı nasıp eder
Yalnız bu fıat hastane fıatları :S
Yanı benım komsumda o hastaneye gıden herkesde bu sekılde ucretle yapılıyor :44:
Yanı belkı bulundugumuz yerden dolayı boylede olabılır
Hayırlısı ıkıncı gunu randevum var
ozaman olmadı bunların hepsını sorucam
HAyırlısı olur ınsallah

merhaba canım,bende diğer arkadaşlara katılıyorum,bu kadar acele etmen sana stresten başka birşey getirmez.

ayrıca kesinlikle rahim filmini çekilmeden aşılama yaptırma,benimde geçirmiş olduğum ameliyat yada enfeksiyon olmadığı halde sol tüpüm kapalıydı açıldıktan sonra klomen tedavisi sonrasında aşılamaya geçildi,zaten devletten yararlanmak istiyorsan bu sıralamayı yerine getirmek zorundasın ( raporla belirtilen hastalıklar hariç) bence iyi düşün aşılamada şans çok az normal ilişkiyle aşılama arasında pek fazla fark yok,yerinde olsam önce rahim filmi çekinir sonrada 2 yada 3 kez klomenle denerdim.şansın bol olsun,yolun daha çok başındasın canım güçlü ve sabırlı ol.

Adetımın ıkıncı gunu doktorla tekrar konuscam asılama konusunu
en azından tamamen ılac ucretlerıne gore hareket edıcem
okudugum kadarıyla ıgneler felan 1000i buluyormus
en azından gonalf ın fıatını ogrendım bayada pahalıymıs yanı
Zaten dedıgın gıbı kurum karsılamıyorsa o kadar odeyemem baska sansım varsa odemem yanı
Ben en ıyısı doktorla klomenle denemeyı konusayım ılk basta adetımın ıkıncı gunu gıttıgımde

canım eger bır mahsuru yoksa hangı hastane oldugunu ögrenebılırmıyım?ucretı bayaa dusuk geldıde bana da.benım de aratırmalarıma gore toplam 1000 tl tutuyor asılama.

canım eger bır mahsuru yoksa hangı hastane oldugunu ögrenebılırmıyım?ucretı bayaa dusuk geldıde bana da.benım de aratırmalarıma gore toplam 1000 tl tutuyor asılama.

biraz gec cevap yazdım
kusura bakma cnm cok yogun calısıyoruz bu sıralar
Alanyada ozel hastane
Ama zaten asılama ucretı bu ılac ıgne harıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…