merhabalar aslında bi sorun yokmuş, senin yerinde olsam aşılama düşünmezdim bile.... çünkü tutma ihtimali normal birliktelikle eş değermiş benim doktorum söyledi....... ve tutmadığı taktirde çok üzücü ve yıpratıcı oluyo.....
bi sorununuz olmadığına göre sana iğne vermicektir klomen adında veya o tarz bi hap vericektir hiçbi güvenceyle almasan bile çok ucuz şuanki fiyatı 9 tl. sadece çatlatma iğnesi vericektir ve bu iğnede çok pahalı değil.....
aslında bizler aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektiriyoruz çünkü kanallar tıkalıysa aşılamanın bi anlamı olmuyo.....
umarım en hayırlı şekilde hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.....
merhabalar aslında bi sorun yokmuş, senin yerinde olsam aşılama düşünmezdim bile.... çünkü tutma ihtimali normal birliktelikle eş değermiş benim doktorum söyledi....... ve tutmadığı taktirde çok üzücü ve yıpratıcı oluyo.....
bi sorununuz olmadığına göre sana iğne vermicektir klomen adında veya o tarz bi hap vericektir hiçbi güvenceyle almasan bile çok ucuz şuanki fiyatı 9 tl. sadece çatlatma iğnesi vericektir ve bu iğnede çok pahalı değil.....
aslında bizler aşılama yaptırmadan önce rahim filmi çektiriyoruz çünkü kanallar tıkalıysa aşılamanın bi anlamı olmuyo.....
umarım en hayırlı şekilde hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.....
aynı sekılde bende anlattım doktoruma
yanı rahım fılmıne gerek yokmu dıye
bır amelıyat gecırılmedıgı surece onermıyoruz dedı
ayy bılemıyorum sımdı ıcıme kurt dustu
umarım hayırlısı olur
ucretını sormamın nedenı ıse bakıyorum forumlara asılaması 1000 kusur tutanlar var :S
yaşın çoooook genç ve sadece 5 aydır deniyosunuz..... aşılama işlemi insana stres yaptırıyo bebeğin tutucağı varsada tutmuyo...
senin yaşında birine ve sadece 5 aydır denemenize rağmen aşılama yapalım diyo dr ve bu kadar ucuza?
açıkcası şaşırdım.... bu arada ilk seferde iğneyle yumurtaları büyütelim derse iğnelerin fiyatı pahalı ...
asılında ilk denemesi gereken sana yumurta takibi yapmaktı
yumurtalarında gelişim olmuyosa klomen tarzı ilaçlarla yumurtaları olgunlaştırıp en az 2 -3 ay böyle doğal denemenizi sağlamalıydı.......
budurum iğneye geçmeli misiniz yoksa sadece hapla yumurta elde edebiliyo musunuz onu anlamanıza da yardımcı olurdu....
hala olmuyosa rahim fimi çekmeli, sonrasında aşılama önermeliydi.....
tanıdığım %80 kişi bu yolları takip etti......
bence hiç stres yapma ben yaklaşık 5 yıllık evliyim hiç bi sorunumuz olmamasına rağmen yıllarca takip yaptırdım aşılama yaptırdım hep çare aradım olmadı olmadı .... sonra 2 kez hamile kaldım ve ikisindede hiç dr gitmemiş o ay hiç düşünmemiştim birden bire doğal yolla geldi meleklerim... maalesef 2 sinide kaybettim o ayrı.....
stresin çok büyük bi faktor olduğuna inandım....
merhaba canım,bende diğer arkadaşlara katılıyorum,bu kadar acele etmen sana stresten başka birşey getirmez.
ayrıca kesinlikle rahim filmini çekilmeden aşılama yaptırma,benimde geçirmiş olduğum ameliyat yada enfeksiyon olmadığı halde sol tüpüm kapalıydı açıldıktan sonra klomen tedavisi sonrasında aşılamaya geçildi,zaten devletten yararlanmak istiyorsan bu sıralamayı yerine getirmek zorundasın ( raporla belirtilen hastalıklar hariç) bence iyi düşün aşılamada şans çok az normal ilişkiyle aşılama arasında pek fazla fark yok,yerinde olsam önce rahim filmi çekinir sonrada 2 yada 3 kez klomenle denerdim.şansın bol olsun,yolun daha çok başındasın canım güçlü ve sabırlı ol.
canım eger bır mahsuru yoksa hangı hastane oldugunu ögrenebılırmıyım?ucretı bayaa dusuk geldıde bana da.benım de aratırmalarıma gore toplam 1000 tl tutuyor asılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?