Aşılama Aşılama ile ilgili ücret bilgisi olanlar yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben aldm on ünite gonalf 300 ...ovitre çatlatma iğnesi ve JEL 700tl tutmuştu sigortalı

Anlasilan hastaneden ve doktorun istedigi igneden igneye fark ediyr fiyatlari :)

.
Evet canım özelde yaptirdim.Adetin 5.günü klomen başladım .yumurtalarını bakti dr.catlatma iğnesi verdi adetten 4 gün sonra kendim vurdum evde.36 saat sonra aşılama oldum
Klomen kullanip kac yumurtan olusmustu ki benim genelde tek yumurtam olusuyordu

Sonuç ne oldu umarm tutmustur

Konuştuğun arkadaş 7 haftalık hamile canım :) yorumlarının altında yazıyor. Hamile kaldığın zaman profiline ekliyorsun. İnşallah seninde gebelik olur da iğneye falan gerek kalmaz :)
İğne fiyatına da gelince bence doktorlar yumurta gelişmişmi diye bakıp iğneyi ona göre veriyorlar. Senin yumurtan kendiliğinden oluşmuş eğer gebelik olmazsa sende tek iğne yeterli olur heralde

Bazen yanlışlıkla da ekleyebiliyorlar o yuzden sordum insallah oyle olur yani tutar bende orda yazarım

Aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadara mal ettiniz? Devlet hastaneleri karşılıyor mu ? Özel hastanelerde fiyatlar neler? Koşulları hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
Gonal f (3) ve catlatma iğnesi (1)=250 tl
Aşılama 900 tl arada yapılan testler ve girişte 100tl falandır

Bende özel muayenehane de aşılama oldum ucreti 1800 lira + catlatma iğnesi +500 tl sperm yikama

Back
X