- 24 Ekim 2017
- 78
- 42
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallahİnsallah sizin tedaviniz ise yarar :)
.Devlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlar
.Devlet hastanelerdinde de ovitrellayi mi veriyorlar asilama için sadece? Anladigim kadsriyla özel hastaneden hastaneye degisiyo fiyatlar
Siz ozelde mi yaptirmistiniz.
Evet özel hastane fiyatları değişken..Devlette de ovitrelle veriliyormuş canım.
.Ben bi ara sey duymustum 2 asilamadan sonraki ilk tup bebegi devlwt karsiliyo diye dogruluk payi var midir bilginiz var mi
.Siz ozelde mi yaptirmistiniz
Klomen kullanip kac yumurtan olusmustu ki benim genelde tek yumurtam olusuyordu.
Evet canım özelde yaptirdim.Adetin 5.günü klomen başladım .yumurtalarını bakti dr.catlatma iğnesi verdi adetten 4 gün sonra kendim vurdum evde.36 saat sonra aşılama oldum
.Klomen kullanip kac yumurtan olusmustu ki benim genelde tek yumurtam olusuyordu
Sonuç ne oldu umarm tutmustur
Gonal f (3) ve catlatma iğnesi (1)=250 tlAşılama yaptıran arkadaşlar ne kadara mal ettiniz? Devlet hastaneleri karşılıyor mu ? Özel hastanelerde fiyatlar neler? Koşulları hakkında bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
Gonal f (3) ve catlatma iğnesi (1)=250 tl
Aşılama 900 tl arada yapılan testler ve girişte 100tl falandır
Özel canimÖzel yada devlet hangisinin fiyatlari bunlar?
Bende özel muayenehane de aşılama oldum ucreti 1800 lira + catlatma iğnesi +500 tl sperm yikama
Tesekkur ederim canlar :)Özel canim
Bende özel muayenehane de aşılama oldum ucreti 1800 lira + catlatma iğnesi +500 tl sperm yikama
Tesekkur ederim canlar :)Özel canim
3 kasımda belli olacak sonuç :)Tesekkur ederim canlar :)