Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun benim perdem vardı onu aldırdım birde sağ tüp alındı 6. Ayim olcak hala gebelik yok hiç hamile kalamadım 4 yıldır evliyim yumurta takibi yaptırdım geçen ayCanım 1600-2250 arası tabi ilaçsız. Ilaclarda 800-1000 tl arası. Bende yaptırcam 20gün sonra sorununuz nedir
Asilamayi neden yaptrdiniz sorun varmiydi ?Ozeldemi yaptrmistin canım peki aşılamam tuttu muCanim ben sadece famera kullanmistim.
Aşiri yumurtlama sorunu yoksa fazla fazla ilac kullanmayi istemedim. Famerada 1 2 tane oluyor. Az ama kaliteli yumurta bu ilacin amaci.ama doktorun daha iyi kararini vericektir.
Bizim 1000 ustuydu ama unuttum.
Canim benim birinci senem.cikolata Kistim var ugrasyrz bakalm hayirlsiSorun benim perdem vardı onu aldırdım birde sağ tüp alındı 6. Ayim olcak hala gebelik yok hiç hamile kalamadım 4 yıldır evliyim yumurta takibi yaptırdım geçen ay
Hayir maalesef nasip olmadi.Asilamayi neden yaptrdiniz sorun varmiydi ?Ozeldemi yaptrmistin canım peki aşılamam tuttu mu
Halkında hayırlısı olsun insaAllah beklemediğin bianda meleğin gelir canımCanim benim birinci senem.cikolata Kistim var ugrasyrz bakalm hayirlsi
Rabbimin vardır bi bildiği insaAllah nasip olur canım sanada peki ne zmn yaptirmistin aşılamayı?Hayir maalesef nasip olmadi.
Bende hafif pko
Esimde morfoloji azligi vardi ama aşilamada degerleri fena degildi yinede nasip degilmis
Gecen sene nisan ayinda yaptirdim şimdi de tup bebek yaptirdim agustosta..Rabbimin vardır bi bildiği insaAllah nasip olur canım sanada peki ne zmn yaptirmistin aşılamayı?
Rabbim insaAllah nasip eder bebeğini:)Gecen sene nisan ayinda yaptirdim şimdi de tup bebek yaptirdim agustosta..
Transferimi bekliyorum.
Nasip tabiki tedbir bizden takdir Allahtan
Istanbulda Ozel bi tup bebek merkezinde.Rabbim insaAllah nasip eder bebeğini:)
Nerde yaptırdın acaba tüp bebeği?
Çok soru soruyorum ama yarin hastane icin randevu aldım cok heyecanliyim:) asilama icin ilk adim yarin :)Istanbulda Ozel bi tup bebek merkezinde.
Insallah onlar beni hastanede bende onlari uzakta kavusmayi bekliyoruz☺☺ hayirlisu kismet tabi
12 bin civari odedik ilaclarla beraber.. heycanli olunur tabi normalÇok soru soruyorum ama yarin hastane icin randevu aldım cok heyecanliyim:) asilama icin ilk adim yarin :)
Ne kadar ödedin tüp bebeğe?
Çok fazla geldi canım bana :)12 bin civari odedik ilaclarla beraber.. heycanli olunur tabi normal![]()
Valla ozelde agzinin tadiyla yaptiracaksan aşagi yukari boyle canim fiyatlar daha pahali olanlari da var bana daha makul geldi benmki..Çok fazla geldi canım bana :)
Tek embriyomu cift mi koydurucaksin :)
Bende özelde yaptiricam canım doktorum izne çıkmış başka bi doktor önerdi ona gidicem gidiyim mi gitmiyim mi bilemedim eşim düşünelim kendi doktorumuza gidelim diyo ama yarin 2. Gunu gitmeliyim napicam bilmiyorum gitmezsem 1 ay daha beklicemValla ozelde agzinin tadiyla yaptiracaksan aşagi yukari boyle canim fiyatlar daha pahali olanlari da var bana daha makul geldi benmki..
Birde bizim embriyolarimiz coktu eledik dondurmak icin arti para veriyorsun hepsi icinde soyledim yani.
Ilaclar gittikce pahalilasti.. her sene maliyet artiyor..
Benm cift 5.gun konucak insallah.
Canim bu ayi da kendine tatil say gez toz :)Bende özelde yaptiricam canım doktorum izne çıkmış başka bi doktor önerdi ona gidicem gidiyim mi gitmiyim mi bilemedim eşim düşünelim kendi doktorumuza gidelim diyo ama yarin 2. Gunu gitmeliyim napicam bilmiyorum gitmezsem 1 ay daha beklicem![]()
Yani ama kendi doktorum cok kibar cok cana yakın ilk defa bayan doktordan yana şansım ıyi tavsiye üzerine gitmiştim bu doktorada cok sevdim doktoru :))))Canim bu ayi da kendine tatil say gez toz :)
Nasipten ote koy yok ama diceksen ille gidicem git teknik ayni teknik denemis olursun aşilama icin di.i? Asilamada cok detay yok zaten ilaclarini kullanip takibin yapilcak spermler enjekte edilcej okadar..
Sizin daha kesinlik yok yani :)Yani ama kendi doktorum cok kibar cok cana yakın ilk defa bayan doktordan yana şansım ıyi tavsiye üzerine gitmiştim bu doktorada cok sevdim doktoru :))))
Birde hastaneyi arayıp randevu aldım başkada boş gün yok taaa pazartesi günü varmış
Eşime demeden arayıp saat 11e aldım oda gelince konuşalım dedi bilmiyorum valla ikna edersem gideriz gitmezsekte nasip diğer ay artık:))))))