Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir etmediler bu ilk kontroldu24 mm ve sonrası kiste dönüşüyor diye biliyorum. Daha küçükken muayene edilmedi mi?
İnanamıyorum.Hayir etmediler bu ilk kontroldu
18-20arası catlatmayı vuruyorlar, fazla buyumus o yuzden ıptal etmıstır, estradıol da yuksek cıkmıs..Selam kizlar klomen kullandim 5 gün sonra dün 12.günüm kontrole gittim yumurtam oluşmus bi kaçtane 25 28 den bahsediodu kan tahlili yapıldı estradiol ve progesteron ona göre aşilamayi iptal etti anladim bi bakarmisiniz lütfen
Aynen öyle bende öyle düşünüyorumİnanamıyorum.Bi kaç kez bakılmalıydı yumurta nasıl az mı fazla mı büyüyor diye.
![]()
Neyse kötü düşünmeyelim belli ki bellenmedik bir büyüme olmuş. Önümüzdeki ay hallolur inşallah.Aynen öyle bende öyle düşünüyorum![]()
Anladim peki estradiol yüksek çıkması ne demek acaba bilginizi varmi?18-20arası catlatmayı vuruyorlar, fazla buyumus o yuzden ıptal etmıstır, estradıol da yuksek cıkmıs..
İnşallah canim..doğal yolla denemeye devam et dediNeyse kötü düşünmeyelim belli ki bellenmedik bir büyüme olmuş. Önümüzdeki ay hallolur inşallah.
Mesela tüp bebekte heryumurtanın 150 200 cıvarı estradıol salgılaması gerekiyormuş, sizinde 600 cıvarı cıkmıs fazla sayıda yumurta var muhtemelen.. Catlatma zamanını gecırmıs doktorunuz, o doktor ile devam etmeyin.. Ben iki kere asılama oldum ıgne ile yumurtam buyutuldu, 2 gune bır cagırdı, bazen ertesı gun tekrar gel dedıgı bıle oldu..Anladim peki estradiol yüksek çıkması ne demek acaba bilginizi varmi?
Anladim canimMesela tüp bebekte heryumurtanın 150 200 cıvarı estradıol salgılaması gerekiyormuş, sizinde 600 cıvarı cıkmıs fazla sayıda yumurta var muhtemelen.. Catlatma zamanını gecırmıs doktorunuz, o doktor ile devam etmeyin.. Ben iki kere asılama oldum ıgne ile yumurtam buyutuldu, 2 gune bır cagırdı, bazen ertesı gun tekrar gel dedıgı bıle oldu..
Her serde bir hayır vardir canım. Bende tüp bebek yaptirdigimda doktor kistin var transfer yapamayız demişti. Vardır bunda bir hayır dedim hiç üzülmedim. Sende üzülme canım. Geç olsun güç olmasinSelam kizlar klomen kullandim 5 gün sonra dün 12.günüm kontrole gittim yumurtam oluşmus bi kaçtane 25 28 den bahsediodu kan tahlili yapıldı estradiol ve progesteron ona göre aşilamayi iptal etti anladim bi bakarmisiniz lütfen
Sağol canim aynen öyle bende öyle düşündüm bunda vardir bir hayır diyeHer serde bir hayır vardir canım. Bende tüp bebek yaptirdigimda doktor kistin var transfer yapamayız demişti. Vardır bunda bir hayır dedim hiç üzülmedim. Sende üzülme canım. Geç olsun güç olmasin