Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzel haberler alirsin canimBenim de ilki tutmadı ikinciyi yaptım salı günü sonucum belli olur
Amin canım insallahInsallah guzel haberler alirsin canim
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah canim rabbim bizlerede o duyguyu nasip etsinSelam kızlar..benim ilk seferde tuttu şükür..Darısı isteyenlere
Hurma yeyin bol bol..Kabak çekirdeği yeyin.Ceviz yeyin etkisi varmış ..Ben yedim..Allah nasip etsin insaAllah herkese hayırlısıyla..
.Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah canim rabbim bizlerede o duyguyu nasip etsin![]()
Hakkinda hayirlisi olsun canimBende bu ay dinlenip 2. İcin başlayacağım
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah Allah in izniyle tutmustur..Merhaba bnde 3.asilamayi yaptırdım beklemedeyim ilk 2si tutmadı
Amin İns canımHakkinda hayirlisi olsun canim insallah Allah in izniyle tutmustur..
İnsallah bu sefer olmusturMerhaba bnde 3.asilamayi yaptırdım beklemedeyim ilk 2si tutmadı
Amin ins Canimİnsallah bu sefer olmustur
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin gonlune gore versin insallah korkulcak birsey yok canim guzel dusun stres yapma hersey guzel olur insallahAma tüp bebekte diyebilir yaşım 37 yarın belli olur herşey korkuyorum
Bu sefer tutmus galibaMerhaba bnde 3.asilamayi yaptırdım beklemedeyim ilk 2si tutmadı