- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
Evet oldu çok şükür kan verdim 47 ciktiBu sefer tutmus galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oldu çok şükür kan verdim 47 ciktiBu sefer tutmus galiba![]()
Cok sevindim Allah tamamina erdirsinEvet oldu çok şükür kan verdim 47 cikti
Amin saol isteyen herkese nasip olsun en kısa zamandaCok sevindim Allah tamamina erdirsin
İlk asilamamiydi acaba sorduysam kusura bakma unutuyorum bi sorun varmiydi![]()
Benim ilk asilamamdi bugün hastaneye kan vermeye gittim doktor hamilesin dedi nasıl ağladım nasıl rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kizlarAsilama yaptıranlar da sonuclar nasil merak ediyorum herkes cvplarsa benim ilk asilama tutmadi
Merhaba canim cok sevindim hayirli olsun insallah Allah in izniyle kucagina alirsin. Benim sorum olacakti esinde veya sende bir problem varmiydi birde ilac olarak ne kullandin asilama tedavisindeBenim ilk asilamamdi bugün hastaneye kan vermeye gittim doktor hamilesin dedi nasıl ağladım nasıl rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kizlar
daha sonra tekrar yaptirdinzmi aceba? benimde 1.asilamam tutmadi. simdi ikinciyi yaptiracagim insallahAsilama yaptıranlar da sonuclar nasil merak ediyorum herkes cvplarsa benim ilk asilama tutmadi
Yaptırmadım emin de degilim yaptirmak istemiyorum galibadaha sonra tekrar yaptirdinzmi aceba? benimde 1.asilamam tutmadi. simdi ikinciyi yaptiracagim insallah
hmm anliyorum, hayirlisi olsun hakkinizda.Ama ümidinizi kayip etmeyin, bende cok yoruldum, yok yumurta takibi yok asilama yok igneler, ilaclar derken.Yaptırmadım emin de degilim yaptirmak istemiyorum galiba
Zamana biraktim
Cok yoruldum
Ben ikinciyi istiyorm benim bir oglum var kendiliginden olan şükürhmm anliyorum, hayirlisi olsun hakkinizda.Ama ümidinizi kayip etmeyin, bende cok yoruldum, yok yumurta takibi yok asilama yok igneler, ilaclar derken.
herseyde vardir bir hayir, ve zamani geldiginde olacaktir diye düsünüyorum insallah! sizin ilk cocugunuzmu olacak peki?
allah baslasin, bizede nasip etsin ins. bende 2.asilamami yaptirdim sonuc bekliyorum allahin izniyle dua edin ltf sizdeBen ikinciyi istiyorm benim bir oglum var kendiliginden olan şükür
Yani aslinda ilk etapta vajinismus tedavini yaptirsan,Belkide kendiliginden hamile kalabilirsin.cünki bu asilama,yumurtlama takibi vs de Cok fazla ilac iciyorsun,igne kullaniyorsun.dolayisiyla bütün hormonlarin alt üst oluyor. Doktor‘un initiatifine kalmiş olan birşey bence. Mutlaka yapan doktorlar vardir,özellikle özellerde.vajinismus tedavisi olmayi düsünmüyormusun peki?Birşey sormak istiyorum. Benim bi problemim yoksa eşiminde yoksa vajinismuslu olarak sadece aşılama yoluyla hamile kalmak istiyorum desem doktora yardimci olurlar mi? Normalde kafamiza göre yaptirabiliyor muyuz yani![]()
Yani aslinda ilk etapta vajinismus tedavini yaptirsan,Belkide kendiliginden hamile kalabilirsin.cünki bu asilama,yumurtlama takibi vs de Cok fazla ilac iciyorsun,igne kullaniyorsun.dolayisiyla bütün hormonlarin alt üst oluyor. Doktor‘un initiatifine kalmiş olan birşey bence. Mutlaka yapan doktorlar vardir,özellikle özellerde.vajinismus tedavisi olmayi düsünmüyormusun peki?
Kendi kendine degilde profesyonel yardim alsan bence daha iyi olabilir senin icin. en azindan o süreci daha hizli atlatabilirsin. vajnadan muayne olabiliyormusun peki? cünki asilama icinde bu gerekli biliyorsun.insallah yenersin. icini ferah tut ve bunu ciddiye al.
evt iyi bir pskolog esliginde bu hastaligindan tamamen kurtulabilirsin canim. evt egsersiz veriyor ama ayni zamanda takibini sagliyor ve tamamen atlatana kadar gitmeni tavsiye ederim sana. yenimi evlendin?Psikologa gitmistim ama oda egzersiz vermisti zaten doktorda egzersiz veriyor.. bak onu hic dusunmemistim alttan muayene tamam kalsin ozaman![]()
hayirlisi olsun arkadasim, yapacak birsey yok. kismet bu isler. bende 3.asilamami yaptirdim, sanirim bu sefer tutmadi benim. hic belirtim yok. bgn 11.gündeyim. hayirlisi bakalimAsilama sonucu bekleyen tum.arkadaslar insallah pozitif gorursunuz ben bugun 2.asilamamdan ikinci kirmizi karti yedim 3. Ye korkuyorum allah bekleyen herkese yardim etsin cok yoruyor insani![]()
Insallah pozitif olur sonucun belli olmuyor o kimi belirti oldu diyo kimi hic anlamadim diyo bende cok belirti aradim kasik batmasi akinti gogus sismesi hepsi vardi ama olmadi vakti deilmis hakkimizda hayirlisi 3. Asilamayi yapmiycam cok yoruldum hayit cayina başladım bakalim insallah vesile olur hic bir sorun yok diyor doktorlar bideboyle deniyelim sanada rabbim sabir versin cok zor beklemek insallah tez vakitte isteyen herkese bebis versin rabbimhayirlisi olsun arkadasim, yapacak birsey yok. kismet bu isler. bende 3.asilamami yaptirdim, sanirim bu sefer tutmadi benim. hic belirtim yok. bgn 11.gündeyim. hayirlisi bakalim