Aşılama kararım

Ya ciddi misin senden allah razı olsun bana çok yardımcı oldun bende ikiz istiyorum hep eğer ki bu ayda böyle geçerse adetliyken mi gitmem lazım ve üniversite hastanesi mi olması lazım çatlama iğnesi kaç defa yapılıyor biraz sürecini anlatır mısın aslında adetim yeni bitti bende çok gitmek istiyorum sen bana yol gösterdin hiç bir bilgim yok idi Rabbim hayırla , olumluyla sonuçlandırsın kucağına al inşallah saplık
Aminn cumlemiz insallah kuzum🤲🏼 anlatirim tabi isine yarayacaksa seve seve♥️ evet adetn 2.gunu gitmen gerekiyor daima tedaviye basladiginda.Ozelede gdebilirsn elbet ama bence universte hastaneleri arastrma uzerine kurulu olduklarindan dha iyi sonucta verebiliyorlar bu yuzden tercih ettm ben.Kisinin durumuna gore catlatma ignesi verebiliyorlar.Surecimide sna soyle ozetleyim ben.Yasim 28 esim ise 38 2 yil oldu evleneli 10 yildirda birlikteydik 🙂 evlendik dedikki ilk sne cocuk olmasin gezip tozalim neyse 1 yili doldurduk bz cocuk olsun dedik 3 ay 5 ay derken yok olmuyor snra medicana die bi ozel hastane var oraya gittk.Doktor bana rahim filmi cekti kan vs aldi hersey tertemiz ama sen polikistikover sin dedi.Sok olduk.Snra klomen hap ve catlatma ignesi verdi asla tekrar cagirmadi kontrol vs yapmadi.İgnede ise yaramadi bende bdha ona gitmek istemedim.Sonra normal bi devlet hastanesine gttm hic biseyin yok dedi bicok test yapti.tabi ben onada icgudusel olarak okey olamadm sivasta oturuyorz biz esim beni kayseriye ozel dunyam hastanesine goturdu harika bir doktordu bi suru dis labratuar testleri istedi kandi ultrasondu bakti sende pcos yok dedi yanlis bilgi vermisler sen cok sagliklisin dedi.Aradan bi ay gecti uni hastanesinde gdelim dedik gttik cok sukur doktorum harika bir bayan muthis ilgi alakali 3 aydir onunlayim.Bi catlatma ignesiyle baslayalm dedi klomen kullandim igneyi vuruldum yine olmadi snra seni yormayacam senin hic bir saglik skntin yok asilama deneyelim dedi bir ay dinlendim tatile vs gttm geldim gonal-f isimli bir igne verdi bir hafta her aksam saat 8 e ceyrek kala hastaneye gittk vurunduk geldik dun gece 12 de de catlatma ignesi oldum yarin allah nasip ederse oglen 12 de asilamam var yaklasik 5-6 yumurtam varmis 4uz 3 uz ikiz yada tek belkide hic olmayabilir hazirmisin dedi 🥰♥️ bakalim yarin buyuk gun.. Ama bu asamalarda cok skntilar cektm agladim guldum yani cok zor rabbim her isteyene versn her kadina anneligi tattrsn rabbim iclerindede bizlere♥️🤲🏼

Biz hic korunmadik olmadi cok doktorlara ozel devlet olmak uzere gittim.Kimi sen pkos sin dedi kimi yumurtalarin zor catliyor dedi.En son universite hastanesine gttim suan 6-7 yumurtam gelismis dun gece 12 de catlatma ignesi oldum.allah nasip ederse cumartsi 12 de de asilamam olacak.Doktor ikiz ucuz dorduzde olabilir hazir olun dedi😄 hayirlisi olsunda insallah🤲🏼
Harika bir haber bu bence bende çoğul gebelik olsun isterim açıkçası sonrasını düşünmüyorum tabi 😁
İstiyorsanız inşallah olur sizinde bize yaz mutlaka bende adetimi bekliyorum tabi inşallah olmam belki bir supriz olur tabiki de ama olursam hemen gonal-f başlayacağım doktorum söyledi 2.gun 75ml başla diye bakalım hakkımızda hayırlısı

Harika bir haber bu bence bende çoğul gebelik olsun isterim açıkçası sonrasını düşünmüyorum tabi 😁
İstiyorsanız inşallah olur sizinde bize yaz mutlaka bende adetimi bekliyorum tabi inşallah olmam belki bir supriz olur tabiki de ama olursam hemen gonal-f başlayacağım doktorum söyledi 2.gun 75ml başla diye bakalım hakkımızda hayırlısı
Haber ederm merak etme🙂 hayirlara vesile olur insallah sen hamilesindir♥️♥️♥️

Yok canım regl oldum ben inşallah p.tesi gonal-f başlayacağım doktora gideceğim senin aşılama olacaktı nasıl geçti ağrı sızı var mı ?
Oldu cok skur bugun.Yapildigi esnada cok olmadi agri ama butun gun yattim baya sancim oldu azcikta boyle lekeli kan gbi bsey geldi sanirim zorlamaktan ama doktor cok umutluyum senden 3-4 tane kocaman yumurtan var dedi

Oldu cok skur bugun.Yapildigi esnada cok olmadi agri ama butun gun yattim baya sancim oldu azcikta boyle lekeli kan gbi bsey geldi sanirim zorlamaktan ama doktor cok umutluyum senden 3-4 tane kocaman yumurtan var dedi
İnşallah canım Allah büyüktür inşallah güzel.haberlerini aliriz buradan bende p.tesi başlıyorum . Sen ağır iş yapma bu ay boyunca dikkat et kendine 🥰

Kızlar aşilamanin 10.gunundeyim bugun.Sicak basmasi agri sanci gaz problemi gogus hassasiyeti hepsi kayboldu bugun sizce sebep olmamasi mi?

Arkadaslar merhaba.Biz 2 senelik evliyiz ve asla korunmadık.İlk bir yıl onemsemedim fakat snra hastaneye vs gittik hic bir sorunumuz olmadigi halde gebe kalamiyorum.2 kere klomen ve ovitrelle kullandim.Daha sonra asilama deneyelim dediler ve kabul ettik.Suan gonal-f igne kullaniyorum.Bugun kontrolum vardi.Sıkıntı yok guzel buyumus yumurtalar dediler kan aldilar ogleden snra sonuclar ciktiginda geri gdecez ve ne yapilmasi gerektigini konusacaz.Benim durumumda olup gebe kalanlar lutfen deneyimlerinizi paylasirmisiniz?

İnşallah aşılaman tutar canım.

Hsg çekindinmi?

Back
X