Aşılama Aşılama Konusunda Bilgi İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Merhabalar Ben pko hastasıyım 1.5yıl denemeden sonra tabi Klomen falan hepsini denedik Doktorum Aşılama Dedi Ama Bu ay Yurtdışında Diğer Ay Gel Dedi ben ayın 2sınde Regl Oluyorum diğer Ayın 12si bayram bu süreçte Nasıl Yan Etkilerle Karşılaştınız Süreç kaç gün sürdü bide Ben Öğrtmenin Eylül de Yapsak Rahat Olur Bana Ama Bilemiyorum Bayram'la Çok Çakışacak Bana Süreçle Ve Yaşanacak Ağrı sızı Yada vücüdun Başka tepkileriyle ilgili bilgi verebilir misiniz şimdiden Çok Teşekkür ederim ❤️❤️

Merhabalar Ben pko hastasıyım 1.5yıl denemeden sonra tabi Klomen falan hepsini denedik Doktorum Aşılama Dedi Ama Bu ay Yurtdışında Diğer Ay Gel Dedi ben ayın 2sınde Regl Oluyorum diğer Ayın 12si bayram bu süreçte Nasıl Yan Etkilerle Karşılaştınız Süreç kaç gün sürdü bide Ben Öğrtmenin Eylül de Yapsak Rahat Olur Bana Ama Bilemiyorum Bayram'la Çok Çakışacak Bana Süreçle Ve Yaşanacak Ağrı sızı Yada vücüdun Başka tepkileriyle ilgili bilgi verebilir misiniz şimdiden Çok Teşekkür ederim ❤️❤️

Öncelikle geçmiş olsun hayırlısı olsun diyelim . Korkulacak bişi yok aşılamada bende ilk defa yaptırdım sonuç bekliyorum . Aşılamayı normal attan kontrol yaptırıyormuş gibi düşünün acı yok 10-15 dk anca sürüyo işlem sırasında kendinizi kasmayın stres yapmayın etkiliyo çünkü sakın olun kasmayın kendinizi . İşlemden Snra yarım saat yatıyorsunuz akmaması için . Sonra normal yaşama dönüyorsunuz ama devamlı yatın dinlenin ağır iş yapmayın .ben sadece wc çıktım sadece . Yan etki olarak herkesim bünyesine göre değişiyor . Bende bel Ağrı'sı karında şişkinlik gaz, kısık Ağrı'sı bunlar oldu ki bunlarda normal bir durum arkadaşlar . Aklınıza takılan bişi varsa sorun

Ben dün yaptım aşılamami açıkçası normal hayata devam diyorlar ama biraz dikkat ediyorum ağır kaldırma maya falan bazı yazan arkadaşlar var mesela hiç yapmadım tuttu sürekli yattım tutmadı diye birazda kafaya takmamak lazım açıkçası en önemli etken

Merhaba ben de temmuz ayında aşılama yaptırdım. Adetin ikinci günü tedavi başlar. Klomenden cevap alamadıysanız iğne önerir hekiminiz. Yaklaşık 10 gün bu iğne tedavisi sürer.iğneler insülin iğnesi gibidir karnınızdan yapılır. Göbek deliğinin altından. Saatleri önemlidir. Gerekli olgunluğa ulaşan yumurtalarınızın çatlaması için iğne verilir. Sizi bir buçuk gün sonra aşılamaya çağırırlar. Eşinizin verdiği örneği yıkamaya tabi tutulmuştur. Smear alınır gibi muayene pozisyonunda plastik ince bir kanülle sperm rahme itilir. Bu işlem acılı değildir yaklaşık iki dakika sürmektedir.

Kizlar cok sagolun bende merak ediyorudum ekimde bende asilama yaptircam biraz korkuyordum ama insanin kafasi rahat olmali gerci Rabbim ol demedikten sonra kafani koparsan gene olmaz :) hakkimizda hayirlisi olsun

Back
X