• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama konusunda tecrübeler bakabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Afra00

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
1.038
2.337
133
Selam kızlar bu ay aşılama yapıldı ve 8. gündeyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor:KK73:

Bu sabah uyandığımda kasığımın sağ tarafında bir ağrı hissettim ve hala devam ediyor ilginç olansa ağrıyı sadece ayağa kalktığımda hissediyorum otururken yada yatarken hiç bir şey yok:KK64: sizce bu durum normal mi? Yerleşme ağrısı olabilir mi yoksa henüz erken mi bunun için?
Cevap verecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim:KK200:

Selam kızlar bu ay aşılama yapıldı ve 8. gündeyim heyecanlı bekleyiş devam ediyor:KK73:

Bu sabah uyandığımda kasığımın sağ tarafında bir ağrı hissettim ve hala devam ediyor ilginç olansa ağrıyı sadece ayağa kalktığımda hissediyorum otururken yada yatarken hiç bir şey yok:KK64: sizce bu durum normal mi? Yerleşme ağrısı olabilir mi yoksa henüz erken mi bunun için?
Cevap verecek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim:KK200:
Hersey olabilir canim, psikolojikte olabilir.. sen genede dikkat et agir is filan yapma 14. Gunubeklemen lazim yapicak bisey yok :)

12 gun dolsun ondan sonra test yapin.
Simdi bunlari dusunmeyin. Insan hamilelik isterken surekli belirti ariyor cunku.
Allah gonlunuze gore versin.

Ben hipofiz adenom ile mücadele ediyorum 8yıldır 3.5 yıllık evliyim 2kimyasal gebeliğim oldu doktorların aşılamaya ikna olmaları için çok uğraştım... İlk denemem çok tecrübesizim. Kullandığım ilaçları bırakmam gerekiyor eğer hamile kalırsam. Bunun için de ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim için. Acaba 10.günde kanda çıkar mı?

12 gun dolsun ondan sonra test yapin.
Simdi bunlari dusunmeyin. Insan hamilelik isterken surekli belirti ariyor cunku.
Allah gonlunuze gore versin.

Amin. Aslında çok rahattım ama gün geçtikçe belirti arar oldum dediğiniz gibi

Kendi gebeliğimdeki erken belirtilerimden bahsedeyim. Çünkü herkeste farklı hissettiriyor..
Tek tarafta kasık ağrısı
Diş kanaması
Ve o iğrenç kan kokusu
Baş dönmesi
Aşırı olmasa da halsizlik ve uyku hali..

Bence hiç düşünmeyin. İnsanın aklında oldu mu, her şeyi ona yoruyor. Olmayınca çok üzülüyor. Günü gelmeden kimse bilemez. Film filan izleyin. İlk senemde kaç defa yalancı mide bulantıları, baş dönmeleri yaşadım da koşarak eczaneye gittim. Şimdi hiç takmıyorum kafa rahat. Olacaksa olacak zaten

Bence hiç düşünmeyin. İnsanın aklında oldu mu, her şeyi ona yoruyor. Olmayınca çok üzülüyor. Günü gelmeden kimse bilemez. Film filan izleyin. İlk senemde kaç defa yalancı mide bulantıları, baş dönmeleri yaşadım da koşarak eczaneye gittim. Şimdi hiç takmıyorum kafa rahat. Olacaksa olacak zaten
İnanın bende artık öyleyim tek sorun şu ki ilaçlarımı bırakmam gerek gebeliği öğrenir öğrenmez ve ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim ve bebek için. Boşver takma dediğim aylar oluyor 1gün geciktiği zaman fakat ya ilaç yüzünden düşerse diye vicdanım el vermiyor ve kendimi kan verirken buluyorum

İnanın bende artık öyleyim tek sorun şu ki ilaçlarımı bırakmam gerek gebeliği öğrenir öğrenmez ve ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim ve bebek için. Boşver takma dediğim aylar oluyor 1gün geciktiği zaman fakat ya ilaç yüzünden düşerse diye vicdanım el vermiyor ve kendimi kan verirken buluyorum
çok yıpratmayın kendinizi. Çok ağır ilaçlar alıp gebeliğini öğrendiğinde bırakan arkadaşlarım var. Tabi ki dikkatli olursunuz, adetten 6-7 gün geçince tahlil yaptırırsınız. Ben ilk gebelik düşündüğümde hamile olurum da düşer diye koşuyu filan bırakmıştım temkinli olmak adına. Hiç bir işe yaramıyor. Tüp bebekte de eltim Adım atsam, a bak yerinde durmuyorsun der, kızardı, ben de gerilirdim. Doktorsa, normal yaşantınıza devam edin, yatmanın hiç bir faydası olmadığı kanıtlandı dedi o kadar. Gerçekten de benim bebeğim tuttu ama gelişim geriliğinden 10. Haftada düştü. Başka bir arkadaş transferin 2. Günü uçakla memleketine gitti ve her gün iki vesaitle gittiği işine devam etti. Onun bebeği doğdu şimdi. Doğacak bebek doğuyor velhasıl, hiç gerilmeye gerek yok.

Bende olmadı. Sadece çok sulu akıntım oldu.

Back
X