canım kocaelinde hangi hastanede tedavi görüyoniki tane aşılama yapmadan devlet tüp bebeği ödemiyor bir sorun bulursa dr lar ozaman direk geçiş oluyor tüp bebeğe sizdede büyük sorun yok aşılama 2 kere yapılacak diyebilirim
canım kocaelinde hangi hastanede tedavi görüyon
slm kızlar.. aşılama konusunda tereddüt etmeyin ve mutlaka deneyin..bende PKO luyum. dr um aşılama yapacağız dediğinde de umutsuzdum aşılamanın başarı şansının çok düşük olduğunu düşünüyordum ama kabul ettim mecburen..Nasıl olsa Tüp Bebek yaptırcam, öncesindede aşılamayı denemiş olurum diye düşünüyordum:)
ama ilk aşılamada tuttu ve şuan 31 haftalık hamileyim... aşılamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim..umutsuz olmayın...sevgiler
Canım merhaba bende bu aralar arastirmaya basladim sen asilama mı yaptirdin tüp bebek mi sence hangisini önce yaptirmali,merhaba yazdıgın yazıdan cok zaman geçti ve şımdı ben aşılama yoksa tup bebek dıye araşdırma yapıyordum hangı hastanede yaptırdın ve bır kere de tutdumu?
canım ben ne aşılama yaptırdım ne de tup bebek.ama aşılamanın gereksız oldugunu dusunuyorum dırek tup bebek tedavısıne baslamak ıstıyoruzCanım merhaba bende bu aralar arastirmaya basladim sen asilama mı yaptirdin tüp bebek mi sence hangisini önce yaptirmali
öne aşılama yapılır tutmazsa tup bebek yapılır.ama ben ıkısını de yaptırmadım henuzCanım merhaba bende bu aralar arastirmaya basladim sen asilama mı yaptirdin tüp bebek mi sence hangisini önce yaptirmali
tup bebeyın tutma şansı cok yuksek oluyoröne aşılama yapılır tutmazsa tup bebek yapılır.ama ben ıkısını de yaptırmadım henuz
Esimde tüp bebek yaptiralim diyo kimileri de sirayla gidin önce aşılama yaptirin diyo benim de kafam karıştı tüp bebek olup da tutmazsa cokk üzülürümtup bebeyın tutma şansı cok yuksek oluyor
o artık nasıp bebegım inşallah tutar ne deyım bende senınle aynı durumdayımEsimde tüp bebek yaptiralim diyo kimileri de sirayla gidin önce aşılama yaptirin diyo benim de kafam karıştı tüp bebek olup da tutmazsa cokk üzülürüm
Öyle canım inşallah tutaro artık nasıp bebegım inşallah tutar ne deyım bende senınle aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?