• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama mı? tüp bebek mi? kafam çok karışık!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selen111

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
18
0
611
Diğer
arkadaşlar bi konuda yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen tecrübelerinizle bana ışık tutun.
1,5 yıldır korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor. bende pco var eşimde bir sorun yok. 4 defa klomen + ovitrelle tedavisi oldum. son deneme bir ay önce oldu ve artık doktor aşılamaya geçeceğimizi söyledi bunun için 1 ay ara verdik vücudu dinlendirmek için.
şimdi sıra aşılamada ama aşılamada hamile kalma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim burdaki araştırmalarımdan. üstelik maddi ve manevi olarak yıpratıcak bizi eğer olmazsa. sizce direk tüp bebeğemi gecmeliyim yoksa şansımı birde aşılamadamı denemeliyim? birde tüp bebek yaptırmak için illaki 3 defa aşılama yaptırmakmı gerekli? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

iki tane aşılama yapmadan devlet tüp bebeği ödemiyor bir sorun bulursa dr lar ozaman direk geçiş oluyor tüp bebeğe sizdede büyük sorun yok aşılama 2 kere yapılacak diyebilirim

iki tane aşılama yapmadan devlet tüp bebeği ödemiyor bir sorun bulursa dr lar ozaman direk geçiş oluyor tüp bebeğe sizdede büyük sorun yok aşılama 2 kere yapılacak diyebilirim
canım kocaelinde hangi hastanede tedavi görüyon

ben de senin gibi bekleyemeyenlerdendim.ilk tüp bebek denemem kimyasal gebekikle sonuçlandı sonuç negatif yani..bugun de aşılama yaptırdım 15 gün sonra alıcam sonucunu..tüp bebek yapınca da kesin tutacak diye birsey yok.Bunu aklından cıkar yoksa benim gibi hayal kırıklıgına ugrarsın..Allah hakkımızda hayırlısını versin canım.Bence aşılamayla başla hersey sırasıyla olsun..

canım teşekkürler. doğru söylüyosun acele etmek doğru değil zaten olacaksa her türlü olur. inşallah aşılaman olumlu sonuç verir.

slm kızlar.. aşılama konusunda tereddüt etmeyin ve mutlaka deneyin..bende PKO luyum. dr um aşılama yapacağız dediğinde de umutsuzdum aşılamanın başarı şansının çok düşük olduğunu düşünüyordum ama kabul ettim mecburen..Nasıl olsa Tüp Bebek yaptırcam, öncesindede aşılamayı denemiş olurum diye düşünüyordum:)
ama ilk aşılamada tuttu ve şuan 31 haftalık hamileyim... aşılamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim..umutsuz olmayın...sevgiler

aşılamaya hiç inancım yok açıkçası. hani aşılandıkta noldu ki aşılan aşılan hayal kırıklığı yaşa başka birşey değil...

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLıLıK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

açıkçası benimde aşılamaya pek inancım kalmadı iki başarısız denemeden sonra .. ama işin aslı aşılama falan da değil nasip meselesi olmayınca tüp bebekte olmuyor..Rabbim dilerse neden olmasın.. biz elimizden geleni yapıp ona sığınmakla mükellefiz..

merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bendede pco var sizce aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi?neolu yol gösterin lökosit için antibiyotik verdi doktor
eşimin perm testi sonucu

miktar :2ml
ph :8
renk :krem
mikroskop :bol lökosit görüldü
sayı :12.800.000
motilite : 1h nrm krkt %30 yvş hrkt %10
kıvam :30 dk

slm kızlar.. aşılama konusunda tereddüt etmeyin ve mutlaka deneyin..bende PKO luyum. dr um aşılama yapacağız dediğinde de umutsuzdum aşılamanın başarı şansının çok düşük olduğunu düşünüyordum ama kabul ettim mecburen..Nasıl olsa Tüp Bebek yaptırcam, öncesindede aşılamayı denemiş olurum diye düşünüyordum:)
ama ilk aşılamada tuttu ve şuan 31 haftalık hamileyim... aşılamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim..umutsuz olmayın...sevgiler

,merhaba yazdıgın yazıdan cok zaman geçti ve şımdı ben aşılama yoksa tup bebek dıye araşdırma yapıyordum hangı hastanede yaptırdın ve bır kere de tutdumu?

,merhaba yazdıgın yazıdan cok zaman geçti ve şımdı ben aşılama yoksa tup bebek dıye araşdırma yapıyordum hangı hastanede yaptırdın ve bır kere de tutdumu?
Canım merhaba bende bu aralar arastirmaya basladim sen asilama mı yaptirdin tüp bebek mi sence hangisini önce yaptirmali

Canım merhaba bende bu aralar arastirmaya basladim sen asilama mı yaptirdin tüp bebek mi sence hangisini önce yaptirmali
canım ben ne aşılama yaptırdım ne de tup bebek.ama aşılamanın gereksız oldugunu dusunuyorum dırek tup bebek tedavısıne baslamak ıstıyoruz

Back
X