- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
Evet yaa hem para çok gidiyor hemde yediğin iğnelerde cabası o kadar iğne alacam madem gider tüp yaptırırım bide stresi beklemesi var tabii
Ben aşılamadan sonra ohss oldum mahvoldum böyle bi risk var işte kesinlikle tüp bebek istiyorum
ben bahçeşehirdeyim sen bi uçta ben bi uçta yani
bana yakın avcılar hospital var orda bir dr. a gittim 1 yıl boyunca gitmez olaydım boşuna zaman kaybı.. bisürü param gitti
şimdi direk tüp bebek merkezine gidicem daha iyi teşhis konusunda
tüm testlerimi yenilecem işte adeti bekliyorum..
testleri süleymaniye doğum evinde yaptırıcam orada tüpte çok uygun şartlar tutuyor ama teşhis ne koyacaklar neye karar verecekler merak ediyorum doğrusu yine aşılama derlerse en azından testlerim elimde olacak amh filan çok tutuyor ya onlar çıkmış olur aradan ama tüp derlerse orda deneyebilirim bilmiyorum..
ahhh keşkeee yeni yıla yeni yaşımıza hamile olsakkk 32 yaş

Ben aşılamadan sonra ohss oldum mahvoldum böyle bi risk var işte kesinlikle tüp bebek istiyorum
ben bahçeşehirdeyim sen bi uçta ben bi uçta yani

bana yakın avcılar hospital var orda bir dr. a gittim 1 yıl boyunca gitmez olaydım boşuna zaman kaybı.. bisürü param gitti
şimdi direk tüp bebek merkezine gidicem daha iyi teşhis konusunda
tüm testlerimi yenilecem işte adeti bekliyorum..
testleri süleymaniye doğum evinde yaptırıcam orada tüpte çok uygun şartlar tutuyor ama teşhis ne koyacaklar neye karar verecekler merak ediyorum doğrusu yine aşılama derlerse en azından testlerim elimde olacak amh filan çok tutuyor ya onlar çıkmış olur aradan ama tüp derlerse orda deneyebilirim bilmiyorum..
ahhh keşkeee yeni yıla yeni yaşımıza hamile olsakkk 32 yaş