Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba asılama su zamanlarda tutma olasılıgı en düşuk bir işlem malesfki. Tüp bebege hazırlık diyebiliriz ben 5. Aşılamamı olacagım ama hala tık yok 1 kez kimyasal gebelik harici. 1 evli olup gebelik elde edemedim diye infertilite bölümüne gidiyosunuz. Adetinizin 3. Gunu gidin hormon tahlili yapildiktan sonra Klomen,femera, letu veya gonalf iğnesi gibi yumurta buyuten ilaclara baslatiyorlar adetinizin 3. Gününden itibaren 5 gun kullandiktan sonra sizi belirli tarihlerde kontrole cagiriyorlar yumurta takibi icin yumurtaniz 18 ve 24 mm arası oldugunda ovitrelle ignesi veriyorlar igneyi vurulduktan 36 saat icinde asılama yapiyorlar. Asilama da esiniz sperm testi veriyor spermi yikandiktan sonra rahminizin icerisine sıkıyorlar. Ve 15 gun sonra kan testi veriyorsunuz asilamadan sonra 3 gun dikkat etmeniz gerekiyor 3 gun sonrada gunluk hayatiniza devam edebilirsiniz. Sıkıntınız neydi sizinKızlar bu aşılama nasıl oluyor ve nezaman gerek görülüyor acaba
Teşekkür ederim. Bende 1 yıl olacak deniyoruz olmuyor. Eşimin sperm testinde hafif bi düşüklük çıktı doktor bu sorun degil dedi. Ama bende haşimato çıktı adetlerim düzensiz ve birden 11 kilo aldım bunlar engel oluyor olablir herlde . Cnkü kadın dogum bende polip vardı aldı şubat ayında baskada sıkıntı yok hamıle kalabılrsın dedi hala bişy yokMerhaba asılama su zamanlarda tutma olasılıgı en düşuk bir işlem malesfki. Tüp bebege hazırlık diyebiliriz ben 5. Aşılamamı olacagım ama hala tık yok 1 kez kimyasal gebelik harici. 1 evli olup gebelik elde edemedim diye infertilite bölümüne gidiyosunuz. Adetinizin 3. Gunu gidin hormon tahlili yapildiktan sonra Klomen,femera, letu veya gonalf iğnesi gibi yumurta buyuten ilaclara baslatiyorlar adetinizin 3. Gününden itibaren 5 gun kullandiktan sonra sizi belirli tarihlerde kontrole cagiriyorlar yumurta takibi icin yumurtaniz 18 ve 24 mm arası oldugunda ovitrelle ignesi veriyorlar igneyi vurulduktan 36 saat icinde asılama yapiyorlar. Asilama da esiniz sperm testi veriyor spermi yikandiktan sonra rahminizin icerisine sıkıyorlar. Ve 15 gun sonra kan testi veriyorsunuz asilamadan sonra 3 gun dikkat etmeniz gerekiyor 3 gun sonrada gunluk hayatiniza devam edebilirsiniz. Sıkıntınız neydi sizin
Yumurta catlatma iğnesidemi aynı sekilde1 yıldır korunmadan ilişki yaşadııgında cocuk olmuyosa yumurta büyütücü iğnelerle spermi hastane yoluyla rahime gönderiyolar tutma olasılıgı düşük bir tedavi
Merhaba sperm değerinde düşüklük varsa mikroçipli aşılama öneririm en hareketli hasarsız sperm seçiliyor normal aşılamaya göre şans %10 daha fazla , bir arkadaşım yaptırdı hamile kaldıTeşekkür ederim. Bende 1 yıl olacak deniyoruz olmuyor. Eşimin sperm testinde hafif bi düşüklük çıktı doktor bu sorun degil dedi. Ama bende haşimato çıktı adetlerim düzensiz ve birden 11 kilo aldım bunlar engel oluyor olablir herlde . Cnkü kadın dogum bende polip vardı aldı şubat ayında baskada sıkıntı yok hamıle kalabılrsın dedi hala bişy yok
Merhaba sperm değerinde düşüklük varsa mikroçipli aşılama öneririm en hareketli hasarsız sperm seçiliyor normal aşılamaya göre şans %10 daha fazla , bir arkadaşım yaptırdı hamile kaldıbende bu ay sonunda mikro çip aşılama yaptıracağımd
öylemi söylüyoruz aşılama yaptırırkenMerhaba sperm değerinde düşüklük varsa mikroçipli aşılama öneririm en hareketli hasarsız sperm seçiliyor normal aşılamaya göre şans %10 daha fazla , bir arkadaşım yaptırdı hamile kaldıbende bu ay sonunda mikro çip aşılama yaptıracağım
Nerede yaptırdı acabaMerhaba sperm değerinde düşüklük varsa mikroçipli aşılama öneririm en hareketli hasarsız sperm seçiliyor normal aşılamaya göre şans %10 daha fazla , bir arkadaşım yaptırdı hamile kaldıbende bu ay sonunda mikro çip aşılama yaptıracağım
Nerede yaptırdı
Devlette yapıyorlar mı yoksa sadece özellerde mi oluyorEvet ama her yer Mikroçip aşılama yapmıyor araştırmamız lazım ben İstanbul’da yaptıracağım, arkadaşım Manisa’da yaptırmıştı
Ben özellerde diye biliyorum arkadaşımın özel klinik benimde gittiğim yer özel klinikEvet ama her yer Mikroçip aşılama yapmıyor araştırmamız lazım ben İstanbul’da yaptıracağım, arkadaşım Manisa’da yaptırmıştı