- 21 Mart 2019
- 164
- 131
- 103
- 31
İlk aşılamaydi canım Yoktu canımİlk aşılama mıydı sizin. Polikistik var mıydı bir de sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk aşılamaydi canım Yoktu canımİlk aşılama mıydı sizin. Polikistik var mıydı bir de sizde
Ayy evet valla bende Umut ki ve mutlu hissediyorumYaaa ne güzel canım. İnşallah güzel sonuç alırsın. Okurken ben bile heyecanlandım burdaAllahım büyük. Bende regle olacağım diye ilk defa heyecanla bekliyorum
aşılama olacak benimde ilk
Bende 16 ekimde oldum aşılamayı bi kaç güne sonuçlanır bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaHerkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
Çok aminnnn ay tam bir hafta var regleme günlerde geçmiyor stres heyecan herşey karışıkAyy evet valla bende Umut ki ve mutlu hissediyoruminşallahhh bizde pozitif sonuç alırız Rabbim yüzümüze baksın
Çatlatma iğnesinden sonra aşı gününe kadar bir değişiklik oldu mu peki ben dün gece vurdum ama bir tarafım umarım yanlış yapmamışımdır diyor çünkü hiç bir ağrım olmadı dahaBende 16 ekimde oldum aşılamayı bi kaç güne sonuçlanır bakalım hayırlısı olsun hakkımızda![]()
İnsallah güzel sonuçların olurBende bugün saat 12de aşılama olacağım çok heyecanlıyım![]()
İnsallahhİnsallah güzel sonuçların olur![]()
Ben hastanede yaptırmıştım doktorum koldan yaptırıyor hep ondan kendim yapamadım 1 buçuk gün önce vuruldum ben 36 saate yakındı aşılama olduğum da ama bi belirti olmuyor aşılamanın olduğu gün ve ertesi gün yumurtalarımın olduğu tarafta batmalar yaşadım sadece normal yaniÇatlatma iğnesinden sonra aşı gününe kadar bir değişiklik oldu mu peki ben dün gece vurdum ama bir tarafım umarım yanlış yapmamışımdır diyor çünkü hiç bir ağrım olmadı daha![]()
evet bir işe başlayacaksın ya o yuzden gecmek bılmez :)Çok aminnnn ay tam bir hafta var regleme günlerde geçmiyor stres heyecan herşey karışık
Ne öneriyor doktor o sürecten sonra canim ?Bende bugün saat 12de aşılama olacağım çok heyecanlıyım![]()
bende bugun gıttım klomen kullancam 5gün sonra salı kontrol bakalım devamı nasıl olacak :) inşallaahhhh hepımız hamıle kalırızBana ilk klomen verdi dokror 5 gün, günde bir kez kullandım ve hap bittikten üç gün sonra kontrole gittim bugün de iğnemi alacağım perşembe aşılama olacak insallah tutar
İnşallah olumlu güzel haber alırsın canım.bende 12 Ekim'de aşılama oldum 26 Ekim'de kanda test pozitif çıktı yarın gene kan vericem.buarada ikinci asilamamHerkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
Ay çok guzek ya maşallah,İnşallah olumlu güzel haber alırsın canım.bende 12 Ekim'de aşılama oldum 26 Ekim'de kanda test pozitif çıktı yarın gene kan vericem.buarada ikinci asilamam
Amin canım dileyen bize, herkese rabbim nasip eder inşallahAy çok guzek ya maşallah,darısı bizlere
Amin kuzum, sizin neydi sorununuz yazdniz mi bilmiyorum ama birde ne kullandınızAmin canım dileyen bize, herkese rabbim nasip eder inşallah![]()
Bende pko var yaklaşık.ilk aşılama da gonal f ve ovitrelle kullandim olumsuz oldu.ikinci aşılamada letu,Klomen en sonda gonalf ve ovitrelle ile pozitifcikti canimAmin kuzum, sizin neydi sorununuz yazdniz mi bilmiyorum ama birde ne kullandınız
Birgun yat dinlen dedi ilaç yastı Progestan birdeNe öneriyor doktor o sürecten sonra canim ?
Anladım canım hayırlı olsun .bende klomene başlıyorum yarın başka bir ilaç vermediler. Bakalım bizde iki yıldır gebelik oluşmadi hiçBende pko var yaklaşık.ilk aşılama da gonal f ve ovitrelle kullandim olumsuz oldu.ikinci aşılamada letu,Klomen en sonda gonalf ve ovitrelle ile pozitifcikti canim