Aşılama Aşılama Olacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa ne güzel canım. İnşallah güzel sonuç alırsın. Okurken ben bile heyecanlandım burda 🤗 Allahım büyük. Bende regle olacağım diye ilk defa heyecanla bekliyorum 😂 aşılama olacak benimde ilk
Ayy evet valla bende Umut ki ve mutlu hissediyorum 🌺😍 inşallahhh bizde pozitif sonuç alırız Rabbim yüzümüze baksın

Herkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
Bende 16 ekimde oldum aşılamayı bi kaç güne sonuçlanır bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ☺️

Bende basliyorum bu ay aşılamaya dün kontrol icin gittik iğnelerle buyutecekler yumurtaları 😍

Bende 16 ekimde oldum aşılamayı bi kaç güne sonuçlanır bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ☺️
Çatlatma iğnesinden sonra aşı gününe kadar bir değişiklik oldu mu peki ben dün gece vurdum ama bir tarafım umarım yanlış yapmamışımdır diyor çünkü hiç bir ağrım olmadı daha 😀

Çatlatma iğnesinden sonra aşı gününe kadar bir değişiklik oldu mu peki ben dün gece vurdum ama bir tarafım umarım yanlış yapmamışımdır diyor çünkü hiç bir ağrım olmadı daha 😀
Ben hastanede yaptırmıştım doktorum koldan yaptırıyor hep ondan kendim yapamadım 1 buçuk gün önce vuruldum ben 36 saate yakındı aşılama olduğum da ama bi belirti olmuyor aşılamanın olduğu gün ve ertesi gün yumurtalarımın olduğu tarafta batmalar yaşadım sadece normal yani 😊

Bana ilk klomen verdi dokror 5 gün, günde bir kez kullandım ve hap bittikten üç gün sonra kontrole gittim bugün de iğnemi alacağım perşembe aşılama olacak insallah tutar
bende bugun gıttım klomen kullancam 5gün sonra salı kontrol bakalım devamı nasıl olacak :) inşallaahhhh hepımız hamıle kalırız

Herkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
İnşallah olumlu güzel haber alırsın canım.bende 12 Ekim'de aşılama oldum 26 Ekim'de kanda test pozitif çıktı yarın gene kan vericem.buarada ikinci asilamam

Bende pko var yaklaşık.ilk aşılama da gonal f ve ovitrelle kullandim olumsuz oldu.ikinci aşılamada letu,Klomen en sonda gonalf ve ovitrelle ile pozitifcikti canim
Anladım canım hayırlı olsun .bende klomene başlıyorum yarın başka bir ilaç vermediler. Bakalım bizde iki yıldır gebelik oluşmadi hiç

Back
X