• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olan arkadaşlar var mı?

Kızlar selam 5 kasımda aşılama yaptım bugüne kadar kasık ağrım batmalarım oluyordu bugün kalktıgımda yoktu çok minik minikti bugün ise ayaklarıma krapmlar girmeye ve gögüs uçlarım yanmaya başladı sizce bu belirtiler tutunma belirtisi mi aynı belirtileri yaşayıp hamile olan varmı pazartesi yada salı test yapacağım inşallah pozitif olur 🤲🏼

Kızlar selam 5 kasımda aşılama yaptım bugüne kadar kasık ağrım batmalarım oluyordu bugün kalktıgımda yoktu çok minik minikti bugün ise ayaklarıma krapmlar girmeye ve gögüs uçlarım yanmaya başladı sizce bu belirtiler tutunma belirtisi mi aynı belirtileri yaşayıp hamile olan varmı pazartesi yada salı test yapacağım inşallah pozitif olur 🤲🏼
İnsallah olur hamile kalan arkadaşlarımız bizi bi aydınlatsa keşke bende cumartesi vericem 2 gündür belim kopucsk gbi ağrıyor mahvoldum

IMG_0233.webp

Ben bugün rahatsızlandığım için kan testi verdim 1 çıktı deger doktor negatif dedi ama 2 tane oluşmuş yumurtam varmış tutabilir hatta ikiz bile olabilir dedi doğal kontrol olacak bu aşamadan sonra

Ben bugün rahatsızlandığım için kan testi verdim 1 çıktı deger doktor negatif dedi ama 2 tane oluşmuş yumurtam varmış tutabilir hatta ikiz bile olabilir dedi doğal kontrol olacak bu aşamadan sonra
Doğal kontrol nasıl oluyor

15 gün adet olmazsan vardır birseykwr

Ben hala adet olmadım 4 gün geçiyor aşılamanın 12.gunu verdim 0,55 di yükselme ihtimali varmıdır acaba ya

Benim adetim asla şaşmaz saati saaatine olurum neden böyle oldu acaba

Ay hadi İnsallah ya Meme hassasiyetim yok ama karnmda kıramp oluyor Ağrı oluyor belim ağrıyor çok gazım var akıntı var çokta ona yormak istemiyorum ama
Benimde böyle ağrılarım var 21 kasımda aşılama oldum eşimde de bende de hiçbir sıkıntı yok sadece sağ tüp tıkalı olabilir şüpheli ama sol tüpüm açık 1.5 yıllık evliyim tutmaz diye korkuyorum

Back
X