• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

teşekkür ederim aramadım ben onu beni arayacak yada gelecekmiş hafta sonu işte ailesi öyle dedi gelsin konuşcm ve şuan hatta teyzemin biri ölene kadar yanımda kalablirsn sakın dert etme dedi onun desteği bile yetti burda büyüt bebeğini demesi yetti
Çok sevindim. Çok zor ama umarım eşiniz kafasını toplamış bir şekilde gelir ve bir daha aynı sorunlarla karşılaşmazsınız. Eğer öyle bir durum olursa evinize dönerken psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu beraber gitmeniz gerektiğini söyleyin . Bizleri de haberdar edin inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve onun için ne hayırlıysa o şekilde büyütürsünüz

Çok sevindim. Çok zor ama umarım eşiniz kafasını toplamış bir şekilde gelir ve bir daha aynı sorunlarla karşılaşmazsınız. Eğer öyle bir durum olursa evinize dönerken psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu beraber gitmeniz gerektiğini söyleyin . Bizleri de haberdar edin inşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve onun için ne hayırlıysa o şekilde büyütürsünüz
Amin hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

Çocuğunu kabul etmeyen kocana en içten sövdüm. . Umarım çok pişman olsun ve kadinsizliktan kurusun .eline değen son kadın eli seninki olsun ..çok mu beddua ettim :KK53:

Babana da söyleyecek hicbirsey bulamıyorum ..

Ayrı eve çıkıp çocuğunu dogurabilir, bu adamdan alacağın nafaka ile idare etmeye çalışırsın .biraz da baban destek olur belki .madem aldırmak istemiyorsun ,aldırma ..bu adamdan çocuk da yapılmaz ya neyse ..

Çocuğunu kabul etmeyen kocana en içten sövdüm. . Umarım çok pişman olsun ve kadinsizliktan kurusun .eline değen son kadın eli seninki olsun ..çok mu beddua ettim :KK53:

Babana da söyleyecek hicbirsey bulamıyorum ..

Ayrı eve çıkıp çocuğunu dogurabilir, bu adamdan alacağın nafaka ile idare etmeye çalışırsın .biraz da baban destek olur belki .madem aldırmak istemiyorsun ,aldırma ..bu adamdan çocuk da yapılmaz ya neyse ..
Az bile oldu bence

öyle şey mi olur... tedavi yolu ile elde ettiğiniz bir can üstelik... vazgeçilir mi hiç... Allah ıslah etsin kocanızı... sizi sevmediği yenimi aklına gelmiş... ailem kabul etmez ne demek o onlarında canı torunu... bebeğinizden vazgeçmeyin... eşinizin farklı bir sorunu olabilir mi psikolojik? aşılama için sperm veren adam ne oldu da 6 haftada vazgeçti? kimsenin zorlaması ile olmaz o iş... gerekirse eşinizin ailesi ile konuşun bu konuyu kendi aileniz ile de paylaşın... soyadını vermezmiş yokya ne kolay sanmış bu işten sıyrılmayı... çok bekler soyadınıda verecek bakımınıda üstelenecek yok öyle bir dünya..

Kürtaj bir canlı için ne kötü bir şey, Allah kimseye yaşatmasın. Bakamam diyorsanız illa ki bakan biri olur ,sokakta kalacak değil ki. Anneanne dede sokağa atmaz herhalde. Ne olur bebeğinizin canına kıymayın.

Ya siz ruh hastasımısınız nesiniz? İlaç içsem düşermi ne demek yahu? Ksrı koca o masumu hiç haketmiyorsunuz. Keyfinize göre çocuk yapın sonra canınız sıkılsın yok aldıralım.. kocanız olacak o sahsı Allah bildiği gibi yapsın. Çocugu aldıracagını kendi canını alsın.. manyak mı ne ya gece gece sinirlerim zıpladı

Üçünüze de üzüldüm, hayırlısı olsun. Çocuk baskısı evlilikleri çok yıpratıyor ama bunca uğraşla hamilelik olduktan sonra kürtaj çok saçma olur. Boşansanız kendinizi idare edemez misiniz?

Gerçekten eşiniz normal değil konuyu analmaya çalışıyorum çok saçma geliyor. Bu bebek plansiz korunurken olmuş bi bebek değil ki. 6 yillik bi evlilik var eşiniz size gidip tedavi ol diyo ve üstune aşilama oluyosunuz. O spermleri o verdi sonuçta o zaman akli nerdeydi.. şimdide git aldir istemiyorum diyor. Cocuk oyuncagimi bu. Insanin aklı almıyor. Bi canli bu artik kendi cani. Nasil oluyorda önce istiyor şimdi istemiyor... Eşiniz bence bi doktora görunmeli

Tabi s
evet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdi
Paranoid bozukluğu olabilir. O zaman hasta bir bireyi hastayken sahiplenmeyip yalnız bırakmış olabilirsiniz. Adamı kötüleyip bosan demek kolay ama ruh hastası ise, ve siz hastalıkta sağlıkta nikah akdini imzaladıysanız.... Bir şekilde doktora gidip tetkik edilmesi lazım. Ileride çocuk büyüyüp babasını sorunca bu olanlari açıklamak da ayrı bir zorluk.
Ama yok adam gayet sağlıklı sadece bu konuda mikronluk yapıyorsa varsın gitsin yoluna siz de kendi yolunuza

Yani şimdi benim 11 aylık meleğim var sukur ler olsun.. Ona hamıleyken daha ılk öğrendiğmde canımın parcası oldugunu bildim ve herseyden cok sevdım.. Onu aldırmak nasıl gecer aklınızdan belki sana benziyor hıcbır gunahı yok Allah sana bahşetmış onu.. Akılalmaz cıdden bı cocuk öldürmek bu kadar kolay mı ya.. Görmedın dıye mı rahatca soyleyebılıyosun.. Insallah dogar o cocuk bırak öldürmeyı tırnağına zarar gelsin istemezsin görürsün

Kendi rızanız ve aylarca uğraşmanız ile Allah size bir bebek nasip etmiş. Aldır demek bana düşmez. Ancak babasının istemediği, bakmayacağı, maddi/manevi hayata 10-0 geride başlayacak bir çocuğu bu dünyaya getirmek de çocuğa yapılacak büyük bir haksızlık gibi..
Ne desem bilemedim.

İnşallah eşiniz olacak duygusuz canavar çocuğunuza babalık etmeyi kabul eder ve inşallah Allah o canavarın içine biraz sevgi ve merhamet verir..

Size de tek tavsiyem ne olur bir şekilde meslek sahibi olun. Doğuracaksanız çocuğunuza eş/ana/baba yardımı olmadan tek başınıza bakabilecek yeterliliğe sahip olun lütfen..

Sakın bebeğini aldırma ne olursa olsun. Is bu duruma gelmiş artık bi hal çaresi illaki vardır senin yerinde olsam teyzede kalacağıma aileme gider durumu anlatırdım ve bebeği aldırma gibi bir konunun bahsini bile açmazdım. Sonrada boşanma davası açardım. Çocukta doguyup büyür sende çalışırsın ailende destek olur. Ama tüm bu düşüncelerini ailene de söylemelisin elbette. Umarım hakkında hayırlısı olur.

Sen o bebeği aldıramazsın, kıyamazsın, yazdıklarından onu anladım. Her şey daha yeni olmuş, toparlanacaksın zamanla. Bu adam vicdansızsa çevrendeki herkes de mi vicdansız. Daha ailenle konuşmamışsın bile, ne tepki vereceklerini tahmin ediyorsun sadece. Onlarda aldır deyip bu vebale gireceklerini sanmıyorum. Ne güzel sana destek olan bir teyzen varmış. Ve bu çocuk Allahın izniyle büyüyecek hep öyle bebek kalmayacak. Sen de çalışırsın çocuğuna bakarsın. 1.5 senedir çalışmıyorum demişsin, demek ki önceden çalışıyordun, yine çalışırsın, yeter ki Allah sağlık versin. Şimdi kendini çağresiz hissediyorsun ama toparlanacaksın, yeter ki sen güçlü ol.

Back
X