• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Hikayede eksik birşeyler var...
Ya siz hamile kalmaya çalışırken kocaniz başka birini buldu o yuzden bu tedaviyi olup hamile kalmaniza pisman oldu ya da adam da ciddi bir psikolojik rahatsizlik var ya da anlatmadiginiz baska biseyler...

evet vardı genel olarak bi denge sorunu anı anını tutmaz skılgan bunalım bi durumu kendi kendine hep benimle çatışmak isterdi

Yahu bırak kocayı s... et gitsin
Bu adamdan zaten baba olmaz
Teyzen sana destek oluyorsa gerisi boş, çalışır çabalar büyütürsün bebeği
Aç davayı , boşa p.... i , al nafakanı da olsun bitsin, sızlanmayla çözülmez bu iş
El kadar bebenin günahına mı gireceksin, olmaz öyle şey
Gerekirse biz bile destek oluruz, koca KK bir bebeğimi bakamayacağız

Yemin ediyorum sinirlerim tepeme cikti adami yani lafin gelisi adam diyorum bi kaşık suda bogasim geldi o kim ki aldır diyo ondan bosanirsin cocugunada misler gibi bakarsin ailen destek cikmasa bile kadin kadar güçlü bi varlık var mi bu dunyada sakın ezilip buzulme onun karsisinda yaziklar olsun anasinin lafindan kacamadigi içinmiş ya hani simdi bebegini öldürmeye calisan ogluna bisey demiyolar mi

6 haftalık bebeği aldıramazsın ki

Kurtaj olmak icin henüz cok ama cok küçük.bu kadar erken haftalarda yapilan kurtajda parca kalma veya kurtajin tam tamamlanamamasi gibi durumlar olabilir.o yüzden 1 bucuk hafta kadar daha beklese daha iyi olur.veya kurtaj olmaz ilacla düşük yaptirilir

Amin allah razı olsun bebeğimin kalp atışını duymamıştım o bunları söylediğinde onunla tüm bağlarım kesilsin diye kendimden de çocuğumdan da soğumuştum hayattan soğumuştum ama kalp atışını duyunca mahvoldum

canım, ne olursa olsun bebeğine dokunma sakın.. Rabbim 6 yıl sonra vermiş vardır bir hikmeti.. 6 yıl boyunca korunmadığın halde olmamış, ve sana bunu tedavi ile bahşetmiş.. Keşke bana da nasip eylese.. Arayıp bulamayanlar var (ben gibi).. baban ne kadar istemiyorum dese de, senin hatırın için kabul edecektir.. baban sana nasıl kıyamıyorsa senin de evladına kıyamayacağını anlayacaktır.. Nolur yapma tatlım..

Evet çünkü o bana tedavi ol demiş allah verirse demiş ama gideyim sperm falan vereyim dememiş beni arabaya bindirdi kürtaja götürüyordu birilerini aradı sonra o saatte kürtaj olmadığını anlayınca eve getirdi yarın git aldır dedi
Allah verirse olur demiş ya o çocuğu kim verdi peki? Hekimlerin tövbe haşa bebek yarattığını mı sanıyo o akılsız kocan? Sen istersen ağzınla kuş tut Allah vermeyecekse vermez. Ayrıca o kadar Allah korkusu olan bi insan kalkıpta aldır demez. Bunların hiçbirini yapmaz. Keşke kurtulabilsen bu lanet heriften. O kadar iğrenç ki şuan mefret ettim kocandan.

Allah verirse olur demiş ya o çocuğu kim verdi peki? Hekimlerin tövbe haşa bebek yarattığını mı sanıyo o akılsız kocan? Sen istersen ağzınla kuş tut Allah vermeyecekse vermez. Ayrıca o kadar Allah korkusu olan bi insan kalkıpta aldır demez. Bunların hiçbirini yapmaz. Keşke kurtulabilsen bu lanet heriften. O kadar iğrenç ki şuan mefret ettim kocandan.
Baksan herkese merhametli 5 vakit namaz kılar

Bu hikayede anlatmadiginiz birsey var bence eksik.birseyler yoksa bir an da hic bir erkek boyle bir karar almaz.tabi psikolojik rahatsizligi yoksa

183 ü arasanız, hamileliğiniz süreçin de ve Bebek biraz kendini toparlayana kadar sığınma evinde kalabilirsiniz galiba. Sonra da iş baksanız.
Allah'ın belası Ada'm başkasının üstüne kaydet ne? Eşek gibi ödeyecek çocuğun nafakasını.

Kadın sığınma evleri var oraya başvursanız.
Çok üzüldüm durumunuza.
O adam kılıklı insanın evine geri dönmeyin lütfen herşey beklenir.

Bana ve bebeğime merhameti yok
Seni istemeyen biri için bebeğine zarar verme. Ne demeye tedavi ol diyo.tedaviler eşlerle yapılır kendını kusursuzmu görüyo .sperm vermekle biyerlerimi eksilmiş. Eşin hiç bişeyi haketmiyor. Ne demeye evlenmiş ozman.Eşinizde problem var.okudukça sinirlendim yaaa

aldırmayın bebeğinizi, doğurun ve ona muhtaç olmadığınızı gösterin. pişman olacak... ve bebeği aldır diyen bir adamla evliliğinizi toparladınız diyelim bir şeyler hep kırık eksik kalacak.. önüme bakardım ben.. bana bu hisleri yaşatan biri beni asla haketmiyor benimle birlikte bebeğimi de haketmiyor..

Sizin geleceginiz,cocugunuzun hayati esim dediginiz adamin insafina mi kaldi? Neden tek basiniza bakamazsiniz cocugunuza? O cocuk sadece esinizin degil ki. İkinizin cocugu. Ha esiniz istemiyorsa da sadece sizin cocugunuz bundan boyle. Pek cok bekar anne var cocuguna yalniz bakan. Onlar yapiyorsa sizin eksiginiz ne?

Bence eşiniz belki aklıına saçma sapan şeyler gelmiş olabilir aşılama ile oldu diye acaba kendi sperminden olmadığınımı düşündü? Aklıma başk birley gelmiyor insan hem çocuk isteyip hem aşılamaya kdr gidip sonrasında senide çocuğunuda istemiyorum demesi durduk yere çok saçma değilmi?ya öncesinde bişeyler var yaşanan anlatmadığınız

İlgincmis gerçekten.alti yıl boyunca eşinizin böyle gel gitleri oluyor muydu yoksa bu ilk mi.hani zamanlama çok yanlış olmuş.tam hamile kalmışken hem de kendisi tedavi ol demişken..ailesi var mı eşinizin.hersey anlattığınizdan ibaretse,hiç bir anne baba oğlunun bu davranışına razı olup gelini torunu sokağa atmaz. Gidip bi konuşun onlarla iş böyle böyleyken böyle böyle oldu..zor durumdayım kim haklı siz söyleyin deyin. Oğullarının derdi neymiş bir öğrensinler

Back
X