• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi

bana pek olası gelmedi. anlatmadığınız bişeyler mi var? yani dengesizdi diyosunuz ama başkasının nüfusuna kaydettir diyecek kadar nasıl bi dengesizlik bu?

ben olsam her durumda boşanırdım. bakabileceksem doğurur, bakamayacaksam ayrılırdım.

Baksan herkese merhametli 5 vakit namaz kılar

Yok daha neler. Hem namazında niyazında hem bir çocuğun canına kıyabiliyor. Canım sen ona anne karnında bebeğe Allah can vermiş kalp atışlarını da duymuşsun. Bak sana söyleyeyim eğer ki bu yavrucaga kiyarsan sende en az kocan kadar zalim olursun katıl olursun. Sen Allah a dayanacaksın ondan yardım isteyeceksin. Diyeceksin Ey Rabbim bu canı sen verdin senin verdiğine raziyim ben kocamı sana havale ettim diye dua et. Eşinin merhametinin vicdanının olması evinin huzuru içind e bol bol dua et. Evinde Bakara Suresi ni açıp dinle sürekli. Bak herkesin yuvasında o kadar mantıksız vicdansız sorunlar oluyor ku ama düzeliyor sen dua edeceksin sürekli. Allah yoluna koyar sen merak etme. Hem ayrıca eşinin ailesi sana destek veriyor muş bak bu konuda şanslısın ortada kalmazsın. Lütfen bu cana sakın ola kıyma eşin de vicdana merhamete gelir ve kendi yaptıklarına kendi bile inanamaz. Sen dik dur ezik olma kendine güven Allah a güven.

Adam ağır manyak...

Ben 6 yıl boyunca bekleyeceğim üzerine birde tedavi süreci olacak ve hamile kalacağım o adam(demeye dilim varmıyor) bana aldır yok başkasının üzerine kaydettir yok falan filan boş boş konuşacak...

Defolsun gitsin beyinsiz...
Onca bekar kadın yavrularına nasıl bakıyorsa öyle bakarım...
Izimi de kaybettiririm n..h görür çocuğun yüzünü...!

Sinirlerim bozuldu :deli:

Aileme söylemedim şoka girdim teyzemle konuştular ortada bi bebek var kafa dinletin konuşuraunuz dedi teyzemdeyim 5 gündür sevmiyormuş istemiyormuş işte
Okudum yazdiklarini ve inananamadim 3 yildir asindim ordan oraya sebepsiz cocougumuz olmuyor cok sukur allah nasip etmis bunun kiymetini bilicene istememek ne demek anlamiorumm agliyasim geldi allah sanada sabir verdin bole kotu kalpli birini nasil tanimadin cnm ya ne diyim blmiorum sastim kaldim

Bebegini aldirdigi icin pisman olanlar genellikle zaten evli kisiler oluyor. Yani burada aldirdim pismanim diyen kadinlar gidip de gayri mesru cocugu aldirmiyorlar. Siz bu adamdan bosanacaksiniz, adam cocugu kabul etmiyor (gayrimesru) ve maddi /manevi desteginiz olmayacaksa, bence dusunun bu durumu. Beni de annem aldirmayi dusunmus zamaninda, ama sebebi ablamla aramda sadece 2,5 yas olmasiymis, ve o daha fazla yas farki olsun istiyormus. Ayrica annemle babamin iliskisi de iyi gidiyormus ve hala evliler. Iste bu gercekten kotu bir neden, ve doktor engel olmus anneme, babam bile bir sey dememis. Yine de, bunun icin anneme hic hesap sormadim.

Allah yardimcin olsun oncelikle..
Kocana gelince insan olamaz o baba hic olamaz oda onu anlamis ben insan deilim dio duygusuz bi hayvan bile yavrusuna nasil sahip cikiyor .
Dua et canim hakkindan hayirlisi

Tedavi suresinde aklini sanirim baskasina vermis esin odunc olarak simdi alinca uyandi

Adam hasta, ciddi sorunları var bence. Hani bu sevmemek, başkasına aklı kaymak vs değil kesinlikle. Psikolojik rahatsızlığı var kesin.

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Bu adamla böyle bir adamla evlilik yürümez sen gideceksin adliyelerin parası ve geliri olmayan insanlara avukat veriyo muhtarlıktan gelirin olmadığına dair bir belge alacan boşanma davanı ücretsiz açacan ve bu adamdan maddi manevi tazminat isteyeceksin. Ömrü boyunca sana nafaka ödeyecek ama çocuğu istemediğinin ve aldır demesinin ses kaydını al.

senin bu anlattıklarında eksik bir parça var böyle bir şey akla mantığıma uygun gelmedi adam 6 yıldır çocuk sahibi olman için teşvik etsin sonra birden böyle ya senin anlatmadığın bir şey var yada bu adam ruh hastası

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim

Ben olsam cocugumu aldirmaz buyuturdum ama o adamada donmezdim

Yerinde olsam aldırırdım çocuğu. Çocuk olduğu zaman bir ömür o insanla görüşmek zorunda kalacaksın. Ayrıca o çocuk üvey anne ve baba sahibi olacak...

O kadar çok şey düşündüm ki bu 5 günde sanki 5 asır kendi kaderimemi bebeğimin kadersiZliğine mi üZüleyim kürtaj olsam kendimi de öldürürüm dedim acaba ilaç içip düşürsem mi dedim işin işinden çıkamıyorum
Bı okuz herifin yanına donmek için bebeğini mi düşüreceksin!!!! Pesss valla. Rabbime nasıl hesap vereceksin!

Yazıklar olsun o adama yaa. Yeni bebeğini kaybetmiş biri olarak çok duygusal yaklaşabilirim bu olaya ama bende bebeğime kıyamazdım ve o adamdan boşanırdım.
Aşılama süreçleri vs tedavilerde yıpratıcı bi süreçtir.Bu dönemde yaklaşımı nasıldı siZe karşı merak ettim

ona döneceğim mi demişim ben dönmek için çocuğumu aldırcam mı demişim
Ne bileyim ben. Eşin çocuk istemiş Rabbim de vermiş. Üstelik tedavi sonucu. Şimdi eşin istemiyor diye iade etmeyi düşünüyorsun. E sen de istemedin mi bu bebeği. Kocanın agzina bakıp bebeği dusursem mı diye sorarsan aklıma bu gelir. Neyse can almak ya almamak sana kalmış.

Back
X