• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama oldum eşim bebeğide beni de istemiyor ?

Merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim çocuk konumuz pek geçmeZdi evde bende hiç ısrarcı olmadım bu konuda ayrıca korunma olmadığı halde hamile kalamadım eşim bana tedavi ol dedi gittim hastaneye 10 ay sonra tedavim bitti aşılama oldum hamile kaldım şu an 6hafta 6 günlük hamileyim eşim çocuğu duyduğundan beri umursamaz çocuğuda beni de istemediğini beni sevmediğini aldırmamı yoksa tek başıma büyüteceğimi ve başkasının nüfusuna kayıt ettirmemi söyledi aileme dahi söyleyemedim teyzemle konuştular şu an teyzemde kalıyorum güya kafa dinleyeceğiz bebeğimin canına kıymak istemiyorum ama ailem istemez tek başına büyütemem geri barışsam bu adamla nasıl evlilik yürür çok çaresizim
Geri barisma cumlesini kurmaniza bile feci sekilde hayret ettim şuan KENDİNİZDE MİSİNİZ????

Nasıl bir kafa yapısı, sizi sevmiyorsa bile Allah korkusu yok belli ki git tedavi ol dediği eşine gel bu çocuğu öldürelim diyor, ki daha doğmamış bebeğe bu zulmü reva görüyor. Madem istemiyordu 6 yıl kafası nerdeydi, Allah ıslah etsin. Bakamam diye düşünmeyin kendi evladı sonuçta nafaka ödemek zorunda, siz de aileniz çocuğa bakarsa çalışabilirsiniz. Yani boşanın ama çocuğa kıymak doğru gelmiyor bana siz de istemişsiniz muhakkak gidip tedavi olduğunuza göre. Bu günaha ortak olmayın derim, o gün kürtaj yaptıramamış olmanız da bence size verilmiş bir şans, cana kıymayın derim.

Her ne olursa olsun eğer bu bebeği çok istiyorsanız elbette vazgeçmeyin bebeğinizden. Şu durumda bir kararlılık ve güç göstermesi gereken tek kişi sizsiniz. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız. Bu gücü kendimde buluyor muyum, kendime inanıyor muyum diye kendinizi tartmalısınız.

Hala evli misiniz?
Yazmissiniz zaten simdi gordum. Hayirli olsun sizin icin kurtulmussunuz o dengesiz adamdan

Çok üzüldüm başınız sağolsun.Bundan sonra Rabbim karşınıza hayırlı,merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.Eski eşinizide bildiği gibi etsin beter olsun.

Pardon ama benim zaten büyük acim var size inandırıcı gelmeyen ne durmuş orda dalga geçiyorsunuz
Hayır dalga geçmiyorum gerçekten ama,
Eşim bebeğimizi istemiyor,kabul etmiyor diye konu açan sizsiniz
Sonrada bebeğimin kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım diyince insanın aklına doğal olarak başka şeyler geliyor
Kızmanıza gerek yok bu da benim düşüncem üzgünüm

Back
X