Aşılama oldum. Sonuc ne zaman dogru Çıkar

kubrakrds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
793
532
33
28
Merhaba 12 gün önce ovitrella 10 gün öncede aşılama. Oldum doktor 10 gün dolunca kan tahlili ver dedi ama bilmiyorum bazıları için 14 gün demişler ben sordum doktor kesinlikle 10 gün sonra dedi anlıyamadim

Merhaba 12 gün önce ovitrella 10 gün öncede aşılama. Oldum doktor 10 gün dolunca kan tahlili ver dedi ama bilmiyorum bazıları için 14 gün demişler ben sordum doktor kesinlikle 10 gün sonra dedi anlıyamadim
12 günden öncesi yanıltıcı oluyor canım. En iyisi 14. Günü bekle bence.

Merhaba test yaptınız mı sonuç nedir ? Benim aşılama 10.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktı 😔 pazartesi günü tekrar yapacağım acaba sonuç değişir mi

Merhaba test yaptınız mı sonuç nedir ? Benim aşılama 10.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktı 😔 pazartesi günü tekrar yapacağım acaba sonuç değişir mi
Bende yaptım. Beta 4 çıktı ama hamilelik testi koyulasmis anlam veremedim

Bende adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum hâla ama olmadım. Test yaptığımda hep negatif çıktı yinede kan testi yaptırmalı mıyım acaba

Ben 1 seneyi geçti hanile. Kalmadım diye yaptırdım adetlerim düzenli ama ben daha gebelik kaybı yaşadım yine bir faydası olur diye yaptım açıkçası sağlıklı besleniyorum ama çalışıyorum da aynı zanda çokda dikkat ettiğim şeyler olmadi

Back
X