Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 günden öncesi yanıltıcı oluyor canım. En iyisi 14. Günü bekle bence.Merhaba 12 gün önce ovitrella 10 gün öncede aşılama. Oldum doktor 10 gün dolunca kan tahlili ver dedi ama bilmiyorum bazıları için 14 gün demişler ben sordum doktor kesinlikle 10 gün sonra dedi anlıyamadim
İşte doktor diyincede birşey diyemedim yarın verim iki gün sonra tekrar larım12 günden öncesi yanıltıcı oluyor canım. En iyisi 14. Günü bekle bence.
Merhaba test yaptınız mı sonuç nedir ? Benim aşılama 10.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktıMerhaba 12 gün önce ovitrella 10 gün öncede aşılama. Oldum doktor 10 gün dolunca kan tahlili ver dedi ama bilmiyorum bazıları için 14 gün demişler ben sordum doktor kesinlikle 10 gün sonra dedi anlıyamadim
Bende yaptım. Beta 4 çıktı ama hamilelik testi koyulasmis anlam veremedimMerhaba test yaptınız mı sonuç nedir ? Benim aşılama 10.günüm dayanamayıp test yaptım negatif çıktıpazartesi günü tekrar yapacağım acaba sonuç değişir mi
Beta nın 5 üstü olması gerekiyormuş, tekrar yapılsın denilmedi mi? Bence doktorunuza danışın yinede.Umarım pozitifi görürsünüzBende yaptım. Beta 4 çıktı ama hamilelik testi koyulasmis anlam veremedim
Yeniden verdim 16 çıktı sizce hamilelik varmiBeta nın 5 üstü olması gerekiyormuş, tekrar yapılsın denilmedi mi? Bence doktorunuza danışın yinede.Umarım pozitifi görürsünüz![]()
5 üstü hamilelik hayırlı olsunYeniden verdim 16 çıktı sizce hamilelik varmi
Ay çok şükürYeniden verdim 16 çıktı sizce hamilelik varmi
Banada şüpheli dedi yeniden kan vericem yarınAy çok şükürBen tekrar test yapmadım 14.gün yapmamı söyledi doktorum
Ne yaptınız kan verdiniz miBanada şüpheli dedi yeniden kan vericem yarın
Verdim 156 çıktı bekliyorum gelicek hafta doktora gidicem canımNe yaptınız kan verdiniz mi
Merhaba hayirli olsun ilk aşılamanizmiydiVerdim 156 çıktı bekliyorum gelicek hafta doktora gidicem canım
Merhaba hayirli olsun ilk aşılamanizmiydi
Neden aşılama oldunuz nelere dikkat ettiniz benimde ilk asilamam olacak klomen kullandim yarin muayeneye gidiyorum pcos var bende adetim cok düzensiz 2 senedir olamiyorum gibi birsey o yuzden yaptiriyorum.Evet ilkti