Aşılama oldum tutatmı acaba

Yarrn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
21
8
6
41
Merhaba arkadaşlar bn 3 gün önce aşilama oldum ama kasık larimda şişlik var ve normal oturamıyorm batıyo sanci oluyor yatarken bel ağrilarim oluyor aşılamayla hamıle kalanlar aizdede böule oldumu acaba

Merhaba arkadaşlar bn 3 gün önce aşilama oldum ama kasık larimda şişlik var ve normal oturamıyorm batıyo sanci oluyor yatarken bel ağrilarim oluyor aşılamayla hamıle kalanlar aizdede böule oldumu acaba
Konuyla alakalı bir fikrim yok yardımcı olamayacağım ...Ama böyle konulara çok hassas olduğum için kayıtsız kalamıyorum.. Rabbim inşallah en kısa zamanda size bebek nasip eder.. İnşallah aşılamanız tutmuştur

Teşekkür ederm inşallah

Merhaba bnde perşembe oldum 4gündür benimde ağrım oluyor ara ara normal

Merhaba benim de aşılamamın 13. günü birkaç gündür kasıklarımda şişlik ve adet sancısına benzer sancı var kabızlık,iştah artışı, göğüs hassasiyeti var ve çok sık idrara çıkıyorum bugün idrar testi yaptım ilk başta bişey çıkmadı ama sonradan çok hafif bi silik çizgi gördüm acaba gebelik var mıdır yoksa testte buharlaşmadan dolayı mı olmuştur çarşamba günü kan testi vericem aşılaması tutup buna benzer belirti yaşayan var mı?

AllHın izniyle inşallah tutmuş canm benim de bugün 9. Gün inşallah tutarbebişlerimizi arıriz kucagımıza

Slm canm bende belirti göğüs uçlarm etrafı damar damar oldu birde 2 gündür uyku halindeyim gündüz normalde hiç uyumam ama 2 gündür uyuyorm

Ben de 7sinde aşılama oldum hiçbir belirti görmedim sadece 3-4 gün gaz sancısı ve şişkinlik oldu. Progestan fitilin yan etkisi olarak fazla uyuduğumu düşünüyorum Omepa Q10 ve folik asit de başladık. Bir de gebeliğe kandan bakmak istediler idrar testine güvenmeyin dediler bu iğneler ve progestan hatalı sonuç veriyormuş, sabredeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…