Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla alakalı bir fikrim yok yardımcı olamayacağım ...Ama böyle konulara çok hassas olduğum için kayıtsız kalamıyorum.. Rabbim inşallah en kısa zamanda size bebek nasip eder.. İnşallah aşılamanız tutmuşturMerhaba arkadaşlar bn 3 gün önce aşilama oldum ama kasık larimda şişlik var ve normal oturamıyorm batıyo sanci oluyor yatarken bel ağrilarim oluyor aşılamayla hamıle kalanlar aizdede böule oldumu acaba
Teşekkür ederm inşallahKonuyla alakalı bir fikrim yok yardımcı olamayacağım ...Ama böyle konulara çok hassas olduğum için kayıtsız kalamıyorum.. Rabbim inşallah en kısa zamanda size bebek nasip eder.. İnşallah aşılamanız tutmuştur![]()
Merhaba bnde perşembe oldum 4gündür benimde ağrım oluyor ara ara normalMerhaba arkadaşlar bn 3 gün önce aşilama oldum ama kasık larimda şişlik var ve normal oturamıyorm batıyo sanci oluyor yatarken bel ağrilarim oluyor aşılamayla hamıle kalanlar aizdede böule oldumu acaba
İnşallah canım başka belirti var mı sende?AllHın izniyle inşallah tutmuş canm benim de bugün 9. Gün inşallah tutarbebişlerimizi arıriz kucagımıza
İlk günlerde oluyo cnm bnm de vardi kask agrilarm batmalar ama suan 9 gün oldu ve ağrilarm kesildiMerhaba bnde perşembe oldum 4gündür benimde ağrım oluyor ara ara normal
Inşallah sizinde tutar benimde tutar hemen hemen aynı günler fitil kullanıyormusunuzİlk günlerde oluyo cnm bnm de vardi kask agrilarm batmalar ama suan 9 gün oldu ve ağrilarm kesildi
Progestan diye bi fitil kullanıyorum günde 3 kereEvet canm kullanıyorm ve imom diye bir ilaç yasen