AŞILAMA OLDUM

Kaçıncı gün idrar testi yapmamız gerekiyor bilen var mı ? Bugün 12. Günüm. Yarın yapmak istiyorum ama ilaçların etkisi geçmemiştir diye yapamıyorum

Ben 2 gün önce yaptım silik çıktı yine kan verdim 1,46 çıktı o yüzden pek sevinemiyorum. Silik çizgiye rağmen negben
ben tset yaptığımda silik falan çıkmadı negatifti yani kasık agrısı var göğüslerim hiç acımıyor hayırlısı olsun hakkımızda ben bir kere daha aşılama yaprıtmak istiyorum

Gerçekten günler saatler geçmiyor deli çıkıcam rüyalarımda bile kızım oluyor patik görüyorum isim koyuyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Benim asilamada 7.Günüm bugün gaz sancısı sırt böbrek ağrısı kasik ve ara ara adet ağrılarım var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çift çizgi ama biri silik cikti araştırırken progestan ve catlatma iğnesinden dolayı olabiliyormuş diye okudum sonra hemen üye oldum bunları yaşayıpta pozitif sonuç alan varmi acaba
Daha 8 gün geçmiş erken yapıyorsunuz testi adettinize 1 gün kala ya da geçince yap

Belirtiler için bir şey diyemem erken gibi geldi aşılamanın daha 7. Günü döllenme aşamasında daha pozitif çıkması da bundan kaynaklı 14 ya fa 15. Günü test yapmanız daha doğru zaman olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…