Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mda nice güzel senelere,yeni yılda kucağınızın bebekle dolması dileğimle arkadaşım![]()
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
![]()
canım aynı gün yapılmış aşılamamız bende cuma günü gitcem test yaptırmaya dr o zaman gel dedı inş güzel sonuçlar alırız hepimiz senın hiç belirtin yok mu canım benım kasıklarımda agrı var ben normalde adet olcagımda hiç hissetmem sesızce gelir bırde uykum geliyor süreklı normalda yarım saate zor dalarım uykuya şimdi kafamı koydummu uyuyorum allahım hakkımızda hırlısını versın![]()
bugün aşılamamın 11. günü cuma günü test yaptırıcam zaman azaldıkça çok heyecanlanıyorum bugün hamiş haberleri verin lütfen hepimize umut olunnn
canımm o kadar çok isterdim ki senin hamile olmanı ama işte vakti zamanı gelmeyince olmuyo kuzum .bak bana eşimdede bendede sorun yok ama tutmuyo her zaman dualarımdasınız inanın inşallah en kısa zamnda hepimiz anne olcazz...seni kocaman öpüyorum allaha emanet ol canımmm
canım inş. bebeksiz son evlilik yıldönümün olur.ama önmli olan huzur canım şükür rabbim çok iyi sevgi dolu eşler vermiş.tedavin hayırlı olsun inş.tekrar tebrikler canım.
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
![]()
teşekkürler canım , nerelerdesin sen kaç gündür görüşemiyoruz özledim seni![]()
canım aynı gün yapılmış aşılamamız bende cuma günü gitcem test yaptırmaya dr o zaman gel dedı inş güzel sonuçlar alırız hepimiz senın hiç belirtin yok mu canım benım kasıklarımda agrı var ben normalde adet olcagımda hiç hissetmem sesızce gelir bırde uykum geliyor süreklı normalda yarım saate zor dalarım uykuya şimdi kafamı koydummu uyuyorum allahım hakkımızda hırlısını versın![]()
kızlar benimde cuma günü test günüm rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder inşaallah...amiiiiin..
iyi pazarlar kızlar pek kimseler uğramamış herkes havayı güzel buldu pazar gezmesinde sanırım ama dışarısı çok sıcak biz de kocişimle evde kalıp kitap okuyup yan gelip yatarak geçirdik bu günü. sabahtan çok halsizdim uykudan yeni uyanmama rağmen hep yatasım vardı zor bela kahvaltıdan sonra yemek koydum sonra yattım belim belim hala ağrıyor sol kalçama ve bacağıma vuruyor ara sıra. başka da bir belirtim yok dediğim gibi. bugün de adet olmadım 34. günümdeyim. eğer hamileysem diye hemen muhtemel doğum tarihi hesaplayıcısından hesapladım bebeğim 13 şubat da doğacak kova burcu olacak. altında da 4 hafta 4 günlük hamilesiniz yazıyor ay bi hoşuma gitti :))))))))
bu günü de adet olmadan atlattık çok şükür inşallah hiç olmam rüyalarım çıkar yarın bir idrar testi yapıcam Allah izin verirse...
Mdacımm nice seneleriniz olsun inşallahhh..ömür boyu mutluluklar diliyorum...birde hayırlı bebiş diliyorum :)![]()
normalde siteye girmeye biraz ara verecektim ama senin sonucundan sonra ara vereyim dedim aklım hep sendeydi canım artık daha az girecem ama aklım hep sizde olcak .biliyosun 3 ay içinde normal olmazsa tüp bebeğe geçicem bende canım .inşalalh gerek kalmayacak
desenize cuma mübarek gün güzel haberler alıcaz Allahın izniyleee![]()
canım sizin sorununuz ne kaçıncı aşılaman bilgilerini göremedim ilk syfada .cuma günü 4 sonuç alınacak şimdilik öyle görünüyor medids,figen birde ikimiz başka varmı cuma günü sonuç alacak kızlar .
selam kızlar Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi inşallahh.... size bi sorum var bnm yanıtlarsnız sevinirimm:)) bn 4 senelik evliyim 21 yaşındayım ve pcoluyum... 5 ay klomen tedavisi sonunda gebelik elde edilemedi ve aşılama yaptırdım geçen ay ama negatif.. eşimde sorun yok bn hormon testi yaptrdm bu ay yine lh yüksek çıktı biraz doktorum istersen 3 aşılama hakkını kullan uğraşmak istemem dersen tüp bebeğe yönlendireyim seni dedi... bizde birz ara verelim dedik.. şimdii bnm doktorumun özel muaynanesi varr oraya gidiyorum ben burda 3 aşılama yaptrsam olmadı diyelim tüp bebeğe geçince devlet bu aşılamaları saycak mı. bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce 3 aşılama şart.. ama bu aşılamalar illa devlette mi olcak.. sizce 3 ay ara verip tüp bebek mi yaptırayım yoksa 3 aşılama hakkımı kullanayımmı... çok kararsızımuzun olmuş hakkınızı helal edin..
merhaba
sorduğun soruya tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar daha iyi cevap verecektir ama ben de bildiklerimi paylaşmak istedim.
tüp bebeği, devlet destekli yaptırmak istiyorsan eğer devletin istediği bazı şartlar var. bence ilk önce onları araştr çünkü yaş da tedavi için bir kriter diye biliyorum. yaşın küçük olduğu için desteklemeyebilir.
ayrıca tüp bebek öncesinde 3 aşılama yaptırman lazım. 3 aşılamayı da devlet de yaptırmalısın. özelde yaptırılan aşılama geçerli olmuyor..
hakkında hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım , hadi bakalım şimdi tek tek anlatacaksın bize yumurtam gelişmiş , şu kadar olmuş, şu gün aşılama diye ne büyük mutlu ve ümitli günler var şimdi sırada umarım herşey gönlünce olsunslm kızlar bugün ikinci iğnemi yaptım kendim dün ilkde çok korkuyodum ama alıştım şimdi dört gözle aşılamayı bekliycem...
canım merhabaselam kızlar Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi inşallahh.... size bi sorum var bnm yanıtlarsnız sevinirimm:)) bn 4 senelik evliyim 21 yaşındayım ve pcoluyum... 5 ay klomen tedavisi sonunda gebelik elde edilemedi ve aşılama yaptırdım geçen ay ama negatif.. eşimde sorun yok bn hormon testi yaptrdm bu ay yine lh yüksek çıktı biraz doktorum istersen 3 aşılama hakkını kullan uğraşmak istemem dersen tüp bebeğe yönlendireyim seni dedi... bizde birz ara verelim dedik.. şimdii bnm doktorumun özel muaynanesi varr oraya gidiyorum ben burda 3 aşılama yaptrsam olmadı diyelim tüp bebeğe geçince devlet bu aşılamaları saycak mı. bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce 3 aşılama şart.. ama bu aşılamalar illa devlette mi olcak.. sizce 3 ay ara verip tüp bebek mi yaptırayım yoksa 3 aşılama hakkımı kullanayımmı... çok kararsızımuzun olmuş hakkınızı helal edin..