Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bol şanslar diliyorum canım inş bu sefer allah yüzünüzü güldürür.hayırlı haberler alırsın
herkese iyi haftalar, çok güzel haberlerle dolu bir hafta yaşarız umarım
mda cım uzun zamandır bu topikte olduğum için seninle ilgili gelişmeleri özellikle takip ediyorum..bu ay nasip değilmiş ama inanıyorum ki güzel kalbinden gelen bu isteğini allah karşılıksız bırakmayacaktır. inşallah en kısa zamanda bütün yaşadıklarının karşılığı olan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın...
superisi; senin için de yeni bir süreç başlıyor. allah yardımcın olsun canım. her şeyin yolunda gitmesini ve olumlu sonucu almanı yürekten diliyorum
tedaviye başlayan, sonuç bekleyen arkadaşlar; allah hepinizin yardımcısı olsun..
hops hops bu sefer berabermi başlıcaz yani tedaviye benimde bugün kontrolüm var YAŞASINNNNperimle aynı zamanda HAMİŞ OLABİLME ŞANSIMIZ VAR.
İNŞALLAH CANIM
inşallah arkadaşım evet çok sevdiğim topigimizin perisi ile ebraber başlayacagım bu sefer tedaviye onun şansına inanıyorum.
sanada iyi haftalar hayatım , bu sefer içimde farklı bir umut var, umarım yanılmıyorumdur.
iyiyiz canım sen nasılsın, bebek nasıl
mda canım inşallah bu sefer tüm tedavin boyunca işler yolunda gider. su perisiyle beraber müjdeli haberlerinizi alarız bizde.
superisi tedavin hayırlı olsun canım. tez zamanda kavuşursun bebişinize mda ve diğer tedavideki tüm arkadaşlarla beraber.
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
![]()
selam kızlar evde değildim anca girebildim..öğlen doktora gittim ve 2.aşılama tedavime başladım hayırlısıyla..doktorla konuştuk sonra beni muayene etti..buarada 11,5kg verdim ve buna rağmen polikistik over kistlerim hala duruyorahimim gayet güzelmiş tedaviye başlamak için herhangi bir engel yok dedi..bu sefer hap olarak klomen ve gonal f ile başladık ve bugün ilk ilaçlarımı içtim..ilk kontrol cumartesi sabah bakalım inşallah yumoşlar geçen aşılamamdaki gibi çabuk büyürler..nedense bu aşılamamdan korkuyorum heyecan yok..
kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktıikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)
kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.
amin canım asıl sorumluluk hamile haberini alınca başlıyo ama olsun biz o sorumluluğu almaya hazırız
selam kızlar evde değildim anca girebildim..öğlen doktora gittim ve 2.aşılama tedavime başladım hayırlısıyla..doktorla konuştuk sonra beni muayene etti..buarada 11,5kg verdim ve buna rağmen polikistik over kistlerim hala duruyorahimim gayet güzelmiş tedaviye başlamak için herhangi bir engel yok dedi..bu sefer hap olarak klomen ve gonal f ile başladık ve bugün ilk ilaçlarımı içtim..ilk kontrol cumartesi sabah bakalım inşallah yumoşlar geçen aşılamamdaki gibi çabuk büyürler..nedense bu aşılamamdan korkuyorum heyecan yok..
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı ben nisan ayında 1. aşılamamı yaptırdın lakin tutmadı bu ay 2.sine geçtik ilaçları kullandım bugün dr konturolum vardı dr 2 yumurta çok güzel gelişmiş dedi döllenme gerçekleşir ancak rahim cevren gelişmemiş çok ince kalınlaşması gerekiyor yoksa tutunmaz dedi böle bir durum yaşayan varmı acaba normal mi bu durum dr ilaclara cevep vermemiş dedi çarşambaya kadar gelişme olmazssa aşılama iptal olacak mış![]()
ayyyy ecelf bu son günler içindeki bebiş özlemi okadar tavan yapmıştı ki yazdıklarından fışkırıyordu . allahım yüzünüzü yüzümüzü güldürsün artık arkadaşım . yazdıklarını okurken içim öyle çoşkuyla dolduki anlatamam bence hamişsin canım yoksa 2. çizgi sonradan bile çıkmaz ayyy çok heyecanlandım ve sevindim elif inşallah yarın hamileyim diye bagırırsın burada canım sabah uyanır uyanmaz açıp bakacagım mutlaka yaz canım şimdi zaman geçmemiştir sana çook öptüm .![]()
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...![]()
canım yeni tedavin hayırlı olsun. bu sefer sonu güzel olur inşallah.
ben herşeyi göze almaya razıyım. tek böbreğimle ve rahim anomalim le girdim bu yola onca ilaç alıyorum iğne vuruluyorum bir gün böbreğim beni yarı yolda bırakabilir ama yine de razıyım buna. uterus unicornius olan kadınlar yüzde %1 ve bu yüzdenin %40 ında da tek böbrek var. o da benim. çok nadir ve ender yani. Ama Allahtan gelen bişey bu yarımda olsa bir rahmim var ve böbreğim sağlıklı tek tabanca savaştığı için normal bir böbrekten daha büyük zaten öyle olurmuş. su içmeyi de seviyorum. ağrı kesicilerden uzak dur yeter dedi doktorum. bu böbrek seni yaşatır dedi doğum da yaparsın dedi. daha ne istiyim ki:)
ama Allah izin verir de bir melek alırsam kucağıma. bütün bu ilaçlardan arınıcam dereotu kürüyle tiroidi bile yenicem inşallah.
canım 2. aşılama tedavin hayırlı olsun inşallah bu son olsun rahminin güzel olması yeterli canım kistleri boşver kilo vermiş olsan bile vücut zaman istiyo canım inan. benim tiroidim de 1 yılın sonunda ilaç kullanmama rağmen anca düzene girdi. kilo verdin ya bak zamanla küçülücek kaybolucaklar ama zaman gerekli. sen odaklanma sakın ilaçlarını al kontrollerine git olumsuz bile vardır bunda da bir hayır de sakın kendini üzme. alnımızda yazıyorsa er yada geç olacak biliyorsun.
aynı şeyi ben de yaşadım canım ama bana doktorum kalınlaşması için kalçaya yapıştırılan deri altına östrojen enjekte edip rahim duvarını kalınlaştıran deri bantı verdi bütün ay kullandım. ilk kontrolümde bakmıştı o da desteklenmesi gerekiyor çok kalın değil demişti. sen doktora sor gelişmesi için bi ilaç veremezmisiniz diye. çünkü zaten iğneler normalde belli bir seviyeye kadar kalınlaştırıyor. belki senin gerçekten çok incedir.inşallah o güzel 2 yumoş döllenir canım ay sonuna daha çok var kalınlaşır bence.
sevo cum günaydın canım. 5. 30 da kalktım ikinci testimi yaptım. yine tek çizgi. ama sanki yine derinlerden gelecek olan bir ikinci çizgi var. hayal de görüyo olabilirim ama yok ışıkta baktım yok cam kenarına geçtim gözlerim şeşbeş oldu inan:) belki idrar kuruyunca daha konsantre hale geliyor ve az da olsa algılıyor hormonu bilemiyorum bazıları da kesinlikle yanlış sonuç diyor böyle olup adet olan da olmuş. ama çoğu insan daha adetine 2 gün kala yapmış. benim az değil 5 günlük bir gecikmem var. bunca gecikmeye varsa bile idrarda çıkmaması üzdü beni açıkçası. 10. 30 da kan vericem. yolunda gitmeyen bişeyler varmış gibi hissediyorum açıkçası. Allah a emanet artık. sonuç öğlenden sonra çıkar sizlere yazarım.
günaydın kızlarrrrr
mda cnm nice senelereeeee bebişinizle inşallahhhhh
ercelfff valla bende heyacanlandım şimdi nolur güzel haberler ver bizeeeeee
su perisi cnm hayırlı olsunn tedavin inşallah bu son aşılamanla beraber bebişin gelir ( az daha kızın yazacaktım kızmı olacak ne)
kızlar sanırım benim adet yaklaşıyo karnım ağrıyo ama yanlız ben bugün çok heyacan yaptım günlerin yaklaştığını hissediyorum ve galiba çok korkuyorummm![]()