herkese iyi geceler kızlar saat 23:46 normalde saat 10 da tavuk gibi uykusu gelip uyuyan ben bu gece uykuya dalamıyorum çünkü hala adet olmadım tam 37. günümdeyim

çok kafama takıyorum kötü bişey olmasından çok korkuyorum. lanet olsun bu soğan suyuna. bana ne oluyor böyle ya. bu ay hiö akıntım da olmadı. hiç yumurtlamam mı olmadı acaba ondan mı gelmiyor adetim. çok stresliyim. yüzüm hiç gülmüyor. ben çok bıktım ya yemin ederim herşeyden bıktım çok sıkıldım ne kadar zormuş kadın olmak herşey ayrı dert herşey. tiroidim de çok düşmüş ilacı azalttım biraz tiroid bozuklukları da yaparmış adet gecikmesi ama benimki hızlı çalışıyor bu durumda adetin daha erken gelmesi gerekiyor. üstelik 23 temmuz da rezervasyonumuz var marmaris e gidicez eğer 4-5 gün daha gecikirse öteki ay tatil zamanına denk gelicek. nefret ediyorum ya senene bir hafta bir rahat tatil yapalım dedim stresten arınırız dedik ama lanet regl orda da rahar bırakmicak beni hep de öyle olmaz mı millet havuzda yüzerken sen heba olan günlerini hesaplarsın. geciktirici kullansan sonra acısı çıkar. en azından 2-3 gün içerisinde olmam lazım ama hiç olacakmış gibi de değilim. cumartesi doktora gidicem eğer hala olmamışsam.
çok korkuyorum kızlar ya ne olabilir kistim olsa bile er yada geç adet olmazmıyım?
geçen ay puregon la sağ yumurtalarım çok büyümüşlerdi sonra çatlatma vurulunca da iki gün kasık ağrısı ve şişkinlik çektim sanki yürürken yumurtalıklarım dökülecekmiş gibi sancım oldu bu çatlamanın belirtileri oluyor zaten. o yüzden çatladı diye düşündüm ama ya çatlamadıysa kiste dönüştüyse? bu zeynep kamildeki beni muayne eden doktorun ben teeeeeeeee anasını ......... zaten belliydi böyle olacağı, infertilite polikliniğine veriyolar asistanları sanki biz deneme tahtasıyız. sol u büyütürken kadın sağdakiler fazla uyarıldı bence. artık cumartesiye kadar beklicem. tuzla daki eski dotoruma gidicem beni bir muayne etsin. sinirden çatlicam. duygularım karmakarışık. ağlamak istiyorum hep. anne olamadığıma mı yanayım gül gibi adet düzenimin gittiğine mi bilmiyorum.