daha gelmedi mi hestiaa çatladık meraktan inş güzel haberlerle gelir![]()
yok gelmedi canım öğlenden beri açık tuttum buradaydım 3 te belli olacak demiş zaman dolunca birer birer hepiniz geldiniz ama o yok hala... bekliyoruzzzz heyecanla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gelmedi mi hestiaa çatladık meraktan inş güzel haberlerle gelir![]()
yok gelmedi canım öğlenden beri açık tuttum buradaydım 3 te belli olacak demiş zaman dolunca birer birer hepiniz geldiniz ama o yok hala... bekliyoruzzzz heyecanla
yok gelmedi canım öğlenden beri açık tuttum buradaydım 3 te belli olacak demiş zaman dolunca birer birer hepiniz geldiniz ama o yok hala... Bekliyoruzzzz heyecanla
Tanık ifadesinden sonra hiç iyi olmadı demiş olması normal avukatının aynen dediğim gibi önemli fakat diğer kesin yazılı delillerinden önemli değil keşke lehine olsaydı tabi ama yinede bitmiş kaybetmiş değilsin...süreç devam yazdıklarımı aklının bir köşesinde tut.Avukatın da var gerekeni son ana kadar yasal haklarını süresinde kullanarak yapacaktır...Elbette hakkını arayacaksın hak kullanmak için verilir hak ettiğini almıyorsan yasal yollarla masrafa mücadeleye girip arayacaksın..hukuk bu yüzden var.Dur bakalım gelişmelerden haberdar et beni duruşma yapıldıkça ce en önemlisi bilirkişi raporun geldiğinde.
Keşke canım davanı açacağın zaman tanışıyor olsaydık seve seve alır avukatlığını da yapardım...bir daha hukuki ihtilaf yaşayıp yada başına bir olay gelmesini asla istemem ama olurda ihtiyacın olursa istersen bundan sonrasında yardımcı olurum.
telefonu olsa arayacağım hemen bilen yok muu
nerde kaldı bu ama meraktan çatlıcam yarın benıde merak edın emiii![]()
oy oy oy sayfamızın avukatıı bile var
avukat hn madem konu açılmışken sorsam sana benim hiç bi şekilde tazminat alma hakkım varmı işten kendim hamiş kalıpta çıkarsam
ayrıca sen anlatırken ben yoruldum valla güzelimm adliye adliye dolaşmak davalar filan![]()
arkadaşlarrrr henüz yenıyim sitede
ben 2 haziranda aşılama yaptırdım gunlerim zarzor geçtı ama gebelik adına hıçbir belirtim yok sadece arda bir kasık agrısı geliyordu, yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum...
kızlar yarın ben sizi bu kadar bekletmicen sonuç iyide olsa kötü de olsa hemen yazcam :)
nerde kaldı bu ama meraktan çatlıcam yarın benıde merak edın emiii![]()
arkadaşlarrrr henüz yenıyim sitede
ben 2 haziranda aşılama yaptırdım gunlerim zarzor geçtı ama gebelik adına hıçbir belirtim yok sadece arda bir kasık agrısı geliyordu, yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum...
HAHAHAHA... delimm benim.. tabikide topiğinizin vekaletini aldım canım benim.. sorduğun sorunun cevabına gelince bundan çokk zaman önce mavi arkadaşımız hamileliği nedeni ile işten ayrılmayı düşündüğünde o sormadıysada ben meslek gereği hem ona hem sigortalı çalışırken hamile kalan arkadaşlarımıza faydam dokunsun diye
uzunn uzunn İş Kan.nun bu konularla ilgili mevzuatını yasal düzenlemelerini anlatıp bilgi verdim bakınız yukarı sayfalardaki mesajlarıma ..ama sen bir hamile kal da canım gerekirse seni o zaman yönlendiririm zevkle...hakların var elbet hamile kalınca olmaz mı bir sürüüü
oleyyyyyyy ok cnm 1 ay sonra hazırlan ozaman![]()
bende öyle canım..bugün öğlenden beri ofis günüm o yüzden açtım ikinci ekranım açıkta.bu arada bu sabah 8 de çatlatmayı vurdum yarın yani cuma akşamı hastanedeyiz 2.aşılamaya giriyorum kısmetse ordan çıkmam gece 23.00 i bulur.
canımm ne güzel aşılama günün belli olmuş çatlatacaksın yumurtaları bugün yarın akşama kadar inşallah ve sonrada yumoşla spermin aşkları doğacak ve birleşecekleryarın inşallah herşey yolunda gider aşılamadan emen sonra gecede olsa yaz bize..1 hafta sonrada ben gelicem inşallah arkandan
![]()
canımm ne güzel aşılama günün belli olmuş çatlatacaksın yumurtaları bugün yarın akşama kadar inşallah ve sonrada yumoşla spermin aşkları doğacak ve birleşecekleryarın inşallah herşey yolunda gider aşılamadan emen sonra gecede olsa yaz bize..1 hafta sonrada ben gelicem inşallah arkandan
![]()
superim :)))))) inşallah çatlar güzelim tek yumurta ile giriyorum bu sefer zaten sabah erkenden vurdum umarım aşılama saatine kadar çatlar patlar gerekeni yapar hayırlısı artık..yazarım yazarım hastanede yatıcam ya iki üç saat yazarım ordan ne oldu bitti diye inşallah çok ağrım olmazsa ilkinde bir saat kıvrandım ama hayırlısı.
bekliyorum seni de aynı listede olacağız hakkında hayırlısı canım senin de ..teşekkür ederim öpüyorum çok
superim :)))))) inşallah çatlar güzelim tek yumurta ile giriyorum bu sefer zaten sabah erkenden vurdum umarım aşılama saatine kadar çatlar patlar gerekeni yapar hayırlısı artık..yazarım yazarım hastanede yatıcam ya iki üç saat yazarım ordan ne oldu bitti diye inşallah çok ağrım olmazsa ilkinde bir saat kıvrandım ama hayırlısı.
bekliyorum seni de aynı listede olacağız hakkında hayırlısı canım senin de ..teşekkür ederim öpüyorum çok
olsun canım tek yumoş olsun bizim olsun dimihayırlısıyla bitsin şu işlem bekleme süreci başlasın inşallah..hayırlı haberlerle gel bizlere bende öpüyorum seni