Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar olsun hepimize ...
Hestia tebrikler canım şimdiden .. Allah hayırlısıyla önce değerlerinin katlanmasını sonra da tamamına erdirmeyi nasip etsin arkadaşım.. darısı da bizlerin başına...
Masal, aşılaman hayırlı olsun arkadaşım.. umarım bu sefer bebişin sıkı sıkya tutunur güzel haberlerini duyarız.. sana bolca istirahatlar arkadaşım..
Dimple ve ecrin sizden de inşallah hayırlısıyla güzel haberler gelir umudumuza umut katarsınız arkadaşlar..

herkeze günaydın arkadaşlar ,bugün umutlarımın azaldığını hissediyorum,ne yazıkki aşılamamın 9.cu günü ama ne kasık ağrısı bir belirti yok ,Allahım bu hasret ne zaman son bulucak,o mucizeyi ben de yaşamak istiyorum,sabır sabır sabır ,dayanacak gücüm kalmadı,elimden gelen herşeyi yapıyorum ,34 yaşındayım ve artık canımdan can olan bebeğimi kucağıma almak istiyorum,onunla gülmek onunla ağlamak,onu giydirmek,onun için yemek yapmak istiyorum ...................:43::43::43::43:

günaydın canım. biz aynı gün olduk seninle aşılamayı. benim çok ciddi kasık ağrılarım oldu, artık dünden beri iyiyim. bende de pek umut kalmadı. adetimin 10. günü aşılamam olmuştu ve dünden beri karnımda vızırdamalar başladı, adet öncesi hep böyle olurdu. neyse artık olmazsa da hayırlısı olsun, sağlık olsun.

günaydın canım. biz aynı gün olduk seninle aşılamayı. benim çok ciddi kasık ağrılarım oldu, artık dünden beri iyiyim. bende de pek umut kalmadı. adetimin 10. günü aşılamam olmuştu ve dünden beri karnımda vızırdamalar başladı, adet öncesi hep böyle olurdu. neyse artık olmazsa da hayırlısı olsun, sağlık olsun.

günaydın cy ve 35_oz , öncelikle tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar... umarım bebişleriniz sizlerdir.. bu şekilde ümidinizi kaybetmiş şekilde konuşmayın... güzel şeyler düşünün ki güzellikler sizlerle olsun... endişelerinizi anlayabiliyorum 2 negative tüp bebek tedavi görmüş biri olarak... ağrılarınızı iyiye yorun anne aday adayları :3: belki o ağrılar adet belirtileri değildirler de bebişinizin sizlere tutma belirtileridir... Allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..

günaydın cy ve 35_oz , öncelikle tedaviniz hayırlı olsun arkadaşlar... umarım bebişleriniz sizlerdir.. bu şekilde ümidinizi kaybetmiş şekilde konuşmayın... güzel şeyler düşünün ki güzellikler sizlerle olsun... endişelerinizi anlayabiliyorum 2 negative tüp bebek tedavi görmüş biri olarak... ağrılarınızı iyiye yorun anne aday adayları :3: belki o ağrılar adet belirtileri değildirler de bebişinizin sizlere tutma belirtileridir... Allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..

teşekkürler cnm verdiğin destek için. inşallah senin için de herşey çok güzel olur, çok sağol.

Gene sabah açılışını ben yapmışım :)))

Sonuç alacak kızlar bugün süper performans bekliyorum sizden, hadi çoşturun burayı görelim :)))

Masal'cım hep aklımdasın canım,inşallah bu aşılamada her şey mükemmel gider de anne olursun :)))

Mda'cım Bastır yumurtalar temmuz senin ayın olsun bir sürü kaliteli bebiş olmaya hazır yumurtaların olsun :)))

Su perisi canım,Sende başla artık iğnelere bir sürü koca koca yumurta yap kendine sonrada aşılan bebek olsun :)))

Ercelf canım,aferin yıkılmak isyan yok kaldığımız yerden devam bu kez olucak diye düşün olsun ve anneyimm diye yık ortalığı :)))

İsimlerini sayamadığım bütün kızlar,yol arkadaşlarımız :)) hepimiz çok mücadele verdik umarım hepimiz sonunda istediğimize kavuşuruz.sonu mutlu biter :)))

...amma uzun uzun döktürdüm :))) sizi çok öpüyorum hepinizi :))))

günaydın canımm ne güzel dileklerde bulunmuşsun :16: inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım..sen her sabah pencereyi açmayı unutma iyi oluyo hepimiz için :1:

günaydın kızlar bugün sonuç alacak arkadaşlar dört gözle güzel haberini bekliyoruz bayram havası yaşatın bugün inşallah

nasılsınız bakim, kaçgündür bu topiğe girmedim biride dememişki bu kız nerde, bu kadar sevildiğimi bilmiyodum :1::1::1::1:şaka bi yana daha yeniyim ben hatırlamamış olmanız gayet normal :54: hayatımda bi atraksiyon yok , anacım yaz temizliği yapıyodu o koca evi tek yapamaz deyip ben gittim yardımına o yüzden yzazmadım kaç gündür .. neyse ki bitirdik güle güle kirletsin :16:benim moralim bu kaç gündür çok bozuk ya kızlar 10 mayıstan beri 3 kere adet oldum diyebililrim ilki afedersiniz kahverengi leke tarzı bişiydi 2 gün ya sürdü sürmedi 20 gün geçti gene kahverengi leke oldu.. bu sonuncusu ise bu pazartesi oldu bu seferki adetti sanırsam tam emin değilim:1: ya of bu ay aşılama planları yapıyoduk güya... hangisi adet ayırt edemiyorum eğer o lekeleri adet sanıp gidersem tedavim iptal olur of ya hiç düzzene girmeyecekmi bu zıkkım :1:hiç böyle olmazdı gene geç olurdum ama en geç 45 güne olurdum napcağımı bilimiyorum :25::25:

Son düzenleme:
Gene sabah açılışını ben yapmışım :)))

Sonuç alacak kızlar bugün süper performans bekliyorum sizden, hadi çoşturun burayı görelim :)))

Masal'cım hep aklımdasın canım,inşallah bu aşılamada her şey mükemmel gider de anne olursun :)))

Mda'cım Bastır yumurtalar temmuz senin ayın olsun bir sürü kaliteli bebiş olmaya hazır yumurtaların olsun :)))

Su perisi canım,Sende başla artık iğnelere bir sürü koca koca yumurta yap kendine sonrada aşılan bebek olsun :)))

Ercelf canım,aferin yıkılmak isyan yok kaldığımız yerden devam bu kez olucak diye düşün olsun ve anneyimm diye yık ortalığı :)))

İsimlerini sayamadığım bütün kızlar,yol arkadaşlarımız :)) hepimiz çok mücadele verdik umarım hepimiz sonunda istediğimize kavuşuruz.sonu mutlu biter :)))

...amma uzun uzun döktürdüm :))) sizi çok öpüyorum hepinizi :))))

Günaydın şeker nasılsın bakalım, bugün gene milleti çosturmuşsun ne güzel moral veriyorsun ne güzel dilekler bunlar böyle öpüyorum seni.

gunaydın herkese

bugun 28. günüm gelen gıden yok fakat
mamşlar bomba dun de baya bas agrım oldu

kenıdmı tutup pazartesı yapıcam test
ay ınşallah olmam ya:( hayılısı

haydi bakalım bizide merakla bekleteceksin yani , çok bekletme emin ol biz senden daha meraklıyız.

nasılsınız bakim, kaçgündür bu topiğe girmedim biride dememişki bu kız nerde, bu kadar sevildiğimi bilmiyodum :1::1::1::1:şaka bi yana daha yeniyim ben hatırlamamış olmanız gayet normal :54: hayatımda bi atraksiyon yok , anacım yaz temizliği yapıyodu o koca evi tek yapamaz deyip ben gittim yardımına o yüzden yzazmadım kaç gündür .. neyse ki bitirdik güle güle kirletsin :16:benim moralim bu kaç gündür çok bozuk ya kızlar 10 mayıstan beri 3 kere adet oldum diyebililrim ilki afedersiniz kahverengi leke tarzı bişiydi 2 gün ya sürdü sürmedi 20 gün geçti gene kahverengi leke oldu.. bu sonuncusu ise bu pazartesi oldu bu seferki adetti sanırsam tam emin değilim:1: ya of bu ay aşılama planları yapıyoduk güya... hangisi adet ayırt edemiyorum eğer o lekeleri adet sanıp gidersem tedavim iptal olur of ya hiç düzzene girmeyecekmi bu zıkkım :1:hiç böyle olmazdı gene geç olurdum ama en geç 45 güne olurdum napcağımı bilimiyorum :25::25:

aşk olsun canım ya merak etmezmiyiz. Sadece dün Hestia arkadaşımıza kilitlenmiştik ondan atlamışızdır seni. Benimde adetlerim sık ve düeniszdi hemen doktora koştum bana erken menapoz dedi bilgine , hiç vakit kaybetme bence

arkadaşlar benim için dua edın test yaptırmaya gidicem çok heyecan yapıyorum nolur bana dua edinnn

canım sağol unutulmamış olmak güzell.. hestia arkadaşımızında gözü aydın olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16:canım ilk tedaviye başladığımızda adetlerim düzensizdi çene altında tüylenme sorunu var hatta ona kıllanma desek daha doğru olur :1: baya kilomda var 1 60 boy 75 kilo dr pko teşhisi koydu hormon tahlillerim lh adetin 3. günü 14 çıkktı 5 olması gerekliymiş daha sonra lh düzene girdi ama günde 4 klomene rağmen 3 yumurta oluyodu 13 mm de kalıyodu dirençliymiş güya ilaca benim yumurtalar.... yani işin özü ben kist ve pko dann öyle oluyor diy düşünüyorum bilimiyorum offf:25:

arkadaşlar benim için dua edın test yaptırmaya gidicem çok heyecan yapıyorum nolur bana dua edinnn

TATLIM umarım sonuç güzel olur ne zaman gidiyorsun kaçta dönersin:18:

canım sağol unutulmamış olmak güzell.. hestia arkadaşımızında gözü aydın olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :16:canım ilk tedaviye başladığımızda adetlerim düzensizdi çene altında tüylenme sorunu var hatta ona kıllanma desek daha doğru olur :1: baya kilomda var 1 60 boy 75 kilo dr pko teşhisi koydu hormon tahlillerim lh adetin 3. günü 14 çıkktı 5 olması gerekliymiş daha sonra lh düzene girdi ama günde 4 klomene rağmen 3 yumurta oluyodu 13 mm de kalıyodu dirençliymiş güya ilaca benim yumurtalar.... yani işin özü ben kist ve pko dann öyle oluyor diy düşünüyorum bilimiyorum offf:25:

anlıyorum canım ben genede iyi bir uzmana gitmeni öneririm , sen hangi şehirdeydin

35 oz ve cy 76 kızlar olumsuz olmayın, toparlanın lütfen. Hamile kalanların hepsi farklı seyler söylüyor. Kimi adet olacak sanmış, kimi hiç birşey hissetmemiş, bütün belirtileri kaybolmuş. Herkesin bünyesine, vucut yapısına, ne bileyim herseyine göre farklılık gösterebilir. Benimde azaldı ağrılarım. Adet olmadan önceki gibi bacak ve bel agrisi var.
Evet artim tükenmeye başladık, ama ne yapalım. Biz elimizden ne geliyorsa onu yapıp, gerisini Allah'a bırakıyoruz. Zaten ondan sonrası da mucize. Her bebek bir mucize aslında. Bebeğin olusumu ile ilgili bir belgesel izlemiştim ve gercekten mucizesi birşey.
35oz vücudunu dinlemeyi bırak ve rahatlamaya bak. Genelde herkes hiç takmadım bu ay kafaya ve hamile kaldım diyor. Strese yapma canim. Bizim zaten esimin stresli is döneminden spermler kalitesizdi, birde ben yapsam herhalde geri kalanı da kaçar.
"aaaa ben bu kadar stresli bir vücutta büyümek istemem :52: kardeslerim bir dahaki aya siz deneyin. Belki annemiz rahat olur biraz daha. Ah su babamızda bir tatile falan gitse de annemizi alıp, söyle rahatlamış, sakın olsalar da bizde kalitemizden odun vermesek:34:" dediklerini duyar gibiyim :)

Ben türkiyenin öbür ucundayım ağrılıyım ben aşılama için erzuruma gitcektik prof metin beye burada iyi bi dr bulmak zor devlet tıklım tıkış bi kan vermeye giderim devlete zaten birak devleti bir özel muayenehane tek var oda bişey bilmiyo :31:

merhaba Masal, nasılsın ? tekrar hayırlısı olsun canım ... herşey güzel olur bu sefer inşallah..

Back
X