SUPERİM... gayet sakinim çok sağol sorduğun için.. birazdan duş alıp hazırlanacağım yarına rahatlık olsun ayakta kalmayayım ilk gün diye iki çeşit yemeğimi yaptım hazır evde olmak ta güzeldi bugün ..gece geç geleceğim için yatarım zaten..hemen girip bir bakayım dedim sonuç alacak arkadaşlar vardı diye ama sadece dimple belli olmuş.. artık bir daha girebildiğim zaman takip ederim.bende seni çok öpüyorum
masalım, canım arkadaşım. bebeğine doğru adım adım yaklaşıyorsun inşallah. çok sevindim sakin olmana. dualarım sizlerle. allah kolaylıklar versin.
DİMPLE....zamanı geldiğinde bu sefer oldu diyeceğin o gün de gelecek canım..hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda.
bebeğine kavuşmak için geçmen gereken süreçte bir adım daha attın, bir adım daha yaklaştın diyelim. elbet var biraz daha zamanı.
kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
arkadaşım hiç sinirlerini bozma. ilk aşılamamda benimde çabuk gelişmişti yumurtalarım şaşırmıştım. normal ovülayon süremden bile öndeydi. ikincide tam tersi geçikti gelişmeleri. epey uğraştırdı. ama uzun sürmesi daha sağlıklıymış. normale daha yakın oluyormuş. çok şükür ben ikincide aldım sonuç. inşallah sende bu sefer alırsın.
canım bende aynı senin gibi oluyordum gözlerimi açamıyordum baş dönmesinden çok fenaydım .günümü zehir ediyordu çarpa çarpa bir yerlere yatacak yer arıyordum...sonra doktorla görüştüm oda bana jelini verdide rahatladım...
mavicim canım nasılsın. mide bulantıların filan oldumu. ben hiç hissetmiyor gibiyim. korkuyorum bazen ordamı diye hala inanamıyorum. sen ne durumdasın. maşallah büyüttün sen.