Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok şükür bunuda atlattım bugün 2.günümü bile tamamlamak üzereyim 2embiyo transferim oldu 2kuzucuk inş hayırlısı olsun ama endişelerim var digerinde hemen degişiklik oldugunu anlamıştım bu kez hiç bir belirti yok korkuyorum beklemekten başka çarem yok.

transferin hayırlı olsun ranacım bak 2.gün bitmek üzereymiş ne güzel..inşallah hamilesindir cnm kendini dinleme belirti arama hiç düşünmemeye çalış..

rana85@@@@
transferin hayırlı olsun canım kötü düşünme inan belirtiler yanıltıcı belirtilere takılma inş. bebişlerin seninledir canım.

superisi@@@@@ inş. aşılaman sorunsuz ve sonucuda pozitif bir aşılama olur canım.

masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.

medids @@@@ geçmiş olsun canım benim.sen ne yapacaksın bundan sonra tedaviye devammı beraber tüpe geçiyormuyuz seninle?

teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz bir şekilde biter sonucumda güzel olur..sen ne zaman geçiyosun tüp bebeğe?

canım çok sağol bugün bende yine umutlanmaya başladım çünkü akıntım çok arttı galiba yumurtalar büyürken çatlama boyutuna gelince akıntı artıyomuş yada ben kendimi kandırıyorum ama bu sefer büyüdü galiba yarın son iğnemi vurcam bakalım pazartesi ne dicek doktor ben en çok 1 tane yumurta olmasına üzüldüm napalım kaliteli olsunda 1 tane olsun

canım bende ilk klomen kullandığımda doktor bir yumurta var dedi elime de ultrason kağıdını verdi 16 mm idi bikaç gün daha takip edicez dedi istersen aşılama yapalım sen düşün bu arada dedi . ben de odasından çıktım kağıda bakıp yüzümü buruşturdum sadece 1 tanecik mi yaa dedim o kadar ilaç içtim incir suyu içtim sadece 1 tanecik ha falan dedim. neyse aşılamayı kabul etmedik yumurta 22mm olduğunda çatlatma iğnesi oldum eşimle de 3 gün üst üste ilişkide bulunduk. adetim 3 gün geçti idrar tsti yaptım kopkoyu bir ikinci çizgi karşıladı beni gittim kan verdim değerim 2281 çıktı ertesi gün keseyi bile görmüştük. kalp atışlarını da duyduk aynı hızla ama ömrü yokmuş yavrumun kalp atışları durdu 8. haftamda kürtaj oldum. ama o 1 yumurta ile hamile kaldım. en temiz i 1 tane olması zaten canım emin ol. akıntı artıyorsa büyüme devam ediyordur. hakkında hayırlısı olsun.

kızlar çok şükür bunuda atlattım bugün 2.günümü bile tamamlamak üzereyim 2embiyo transferim oldu 2kuzucuk inş hayırlısı olsun ama endişelerim var digerinde hemen degişiklik oldugunu anlamıştım bu kez hiç bir belirti yok korkuyorum beklemekten başka çarem yok.

geçmiş olsun canım Allah saba bağışlasın ikisini de. senin ilk mi ikinci tüp bebeğin mi? özel de yaptırdıysan hangi merkez canım bana tavsiye edebilirmisin mesela. benim de ikinci aşılamam başlayacak yarın iğnelerle.eğer tutmaz sa tüp bebeğe geçeceğim istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezi araştırıyorum da.bu arada neden 2 embriyo canım yaşın 35 üstü mü?

Seyhan12383 canım sen Umut tüp bebek merkezinde mi tedavi görüyorsun ben de tüp bebek için düşündüğüm merkezlerden birisi de acaba tavsiye edebilirmisin doktorları nasıl?

Jolllyyyy ciim canım nasılsın sen de İstanbul tüp bebek merkezine gidiyordun ve negatif sonuç aldın ya buna rağmen merkezinden memnunmuydun canım. 2. aşılamaya yarın stert vericez inşallah ama ben şimdiden tüp bebek merkezi araştırmaya başladım. senin de fikrini almak istedim canım. bu arada anadolu yakasında mıydı bu merkz yoksa taksimdeydi sanırım dimi öyle hatırlıyorum.

Hpyou arkadaşım sen gebzede mi oturuyorsun medical park da burcu hanım a gidiyormuşsun kendi daha önce farabi devlet hastanesindeydi çok iyi bir doktor olduğunu duydum omu yapıyor aşılamanı? ben de darıca da oturuyorum.

canım bende ilk klomen kullandığımda doktor bir yumurta var dedi elime de ultrason kağıdını verdi 16 mm idi bikaç gün daha takip edicez dedi istersen aşılama yapalım sen düşün bu arada dedi . ben de odasından çıktım kağıda bakıp yüzümü buruşturdum sadece 1 tanecik mi yaa dedim o kadar ilaç içtim incir suyu içtim sadece 1 tanecik ha falan dedim. neyse aşılamayı kabul etmedik yumurta 22mm olduğunda çatlatma iğnesi oldum eşimle de 3 gün üst üste ilişkide bulunduk. adetim 3 gün geçti idrar tsti yaptım kopkoyu bir ikinci çizgi karşıladı beni gittim kan verdim değerim 2281 çıktı ertesi gün keseyi bile görmüştük. kalp atışlarını da duyduk aynı hızla ama ömrü yokmuş yavrumun kalp atışları durdu 8. haftamda kürtaj oldum. ama o 1 yumurta ile hamile kaldım. en temiz i 1 tane olması zaten canım emin ol. akıntı artıyorsa büyüme devam ediyordur. hakkında hayırlısı olsun.

geçmiş olsun canım Allah saba bağışlasın ikisini de. senin ilk mi ikinci tüp bebeğin mi? özel de yaptırdıysan hangi merkez canım bana tavsiye edebilirmisin mesela. benim de ikinci aşılamam başlayacak yarın iğnelerle.eğer tutmaz sa tüp bebeğe geçeceğim istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezi araştırıyorum da.bu arada neden 2 embriyo canım yaşın 35 üstü mü?

canım ben Konya dayım eurofertıl merkezimin ismi istanbuldaki eurofertılde süper bence deneyebilirsin yaşım 27 5. denemem olunca 2embiriyo verdiler canım

superisiii canım merhaba nasılsın sen 2. aşılamaya geçtin mi canım şu an ne alemdesin aşılamalarını bahçeci fulya tüp bebek merkezinde mi yaptırıyorsun sen ben de tüp bebek için merkez araştırıyorum da o kliniğin kadıköy de de bir merkezi var bilirsin umut tüp bebek ben de orayı da araştırıyorum da sana da bir danışmak istedim. fulyayı çok methediyorlar umutu da sen memnunmusun doktorlarından?

arkadaşlar ovitrelle vuruldum dun ama kalçadan,acildekı doktor ve hemşıreler bılemedı.Ben de ılk kez vuruldum sorun olur mu ki? :18:

superisiii canım merhaba nasılsın sen 2. aşılamaya geçtin mi canım şu an ne alemdesin aşılamalarını bahçeci fulya tüp bebek merkezinde mi yaptırıyorsun sen ben de tüp bebek için merkez araştırıyorum da o kliniğin kadıköy de de bir merkezi var bilirsin umut tüp bebek ben de orayı da araştırıyorum da sana da bir danışmak istedim. fulyayı çok methediyorlar umutu da sen memnunmusun doktorlarından?

iyiyim tatlım sen nasılsın anladığım kadarıyla bu aralar sıkı tüp bebek merkezi arayışı içine girmişsin..ben 2.aşılama tedavisindeyim canım şuan iğnelerimi yapıyorum cuma yada cumartesi doktorum yaparız dedi aşılamayı..ben bahçeci fulyaya gidiyorum canım dediğin gibi kadıköyde de bahçeci umut tüp bebek merkezi var..valla ben çok memnunum doktorumdan,hemşirelerden kısacası merkezden çok memnunum..temiz ve steril olarak çalışıyolar aynı zamanda..benim bir tanıdığımın 11 yıl çocuğu olmuyodu rahimle ve yumurtalıklarla ilgili 9tane ameliyat geçirmiş doktorlar çocuğun olmaz demiş hatta ve o fulyaya gelerek tüp bebekle 15 gün önce çok güzel bir kız bebek doğurdu :16: sen aklında olan bütün merkezlerle görüş cnm hangisi içine sinerse ona gidersin.buarada pelikan arkadaşımızda burada 2.aşılamasını yaptırdı ve şuan hamile biliyosun..

canım ben Konya dayım eurofertıl merkezimin ismi istanbuldaki eurofertılde süper bence deneyebilirsin yaşım 27 5. denemem olunca 2embiriyo verdiler canım

Canim ben de konya kizilayda ilk asilamami oldum bugun 14. Gunum ama tutmadi biliyorum.tupe gecmeyi dusunuyorum.ucreti ne kadar tutuyor merak ediyorum.bilgilendirirsen sevinirim.insallah bu sefer bebislerine kavusursun.

ranacım canım hıc uzulme mutlaka olacak dıye bısey yok ama her belırtıde anlam vermıyor kafanı bunlarla yorma kuzum dınlenmene bak sen.

Jolllyyyy ciim canım nasılsın sen de İstanbul tüp bebek merkezine gidiyordun ve negatif sonuç aldın ya buna rağmen merkezinden memnunmuydun canım. 2. aşılamaya yarın stert vericez inşallah ama ben şimdiden tüp bebek merkezi araştırmaya başladım. senin de fikrini almak istedim canım. bu arada anadolu yakasında mıydı bu merkz yoksa taksimdeydi sanırım dimi öyle hatırlıyorum.

Evet cnm istanbul tup bebek merkezindeyim. Ben cok memnunum hem Merkez'den hem Dr'dan hem hemşirelerden hepsinden:)2.de orda olucak cok güveniyorum çünku. İns. Sana gerek kalmaz tabikidee;) Evett Taksim'de gumussuyunda cnm .

Canim ben de konya kizilayda ilk asilamami oldum bugun 14. Gunum ama tutmadi biliyorum.tupe gecmeyi dusunuyorum.ucreti ne kadar tutuyor merak ediyorum.bilgilendirirsen sevinirim.insallah bu sefer bebislerine kavusursun.

canım nerden biliyosun inş tutmuştur:emir_bebek: senin merkezi araman ve görüşmen gerekli herkezin bünyesi geçirdiği tedavi farklı o yüzden farklı fiyat sunuyorlar bana 7milyara mal oldu kısmet olsunda herşeyden geçtim .

aynı yaştayız canım sen daha çabuk yol almışsın nedir problem ve diğer tüp bebeklerinin tutmamasıyla ilgili bir açıklama yapıyorlar mı? inşallah bu son olur canım. genel olarak herkes merkezinden memnun. istanbulda bir arkadaşım da eurofertil de yaptırıcak tüp bebeğini. anne rahmine benzeyen bir makinaya koyuyolarmış embriyoları orda mı döllendiriyolarmış ne tutunma ihtimali artıyomuş.ben de 25 yaşımdan beri uğraşıyorum. 1 kez klomen kullanarak normal ilişki ile hamile kaldım. ama 8 haftalık düştü malesef. sonra da hiç hamile kalamadım kürtaj da oldum tabi geçen senemayıs ayındaydı. 1 kez gebe kalabildiğim için aşılamalardan umutluydum ama olmayınca olmuyor. benim rahim anomalim var uterus unicornius deniyor yarım rahim demek yani sağ tüpüm doğuştan yokmuş. rahmimin de bir kısmı gelişmemiş bu sebepten.kişiye özel ilgi olan bir merkez seçmek istiyorum bende bakalım kısmet. Allah sana iki bebişi de bağışlasın inşallah.

iyiyim tatlım sen nasılsın anladığım kadarıyla bu aralar sıkı tüp bebek merkezi arayışı içine girmişsin..ben 2.aşılama tedavisindeyim canım şuan iğnelerimi yapıyorum cuma yada cumartesi doktorum yaparız dedi aşılamayı..ben bahçeci fulyaya gidiyorum canım dediğin gibi kadıköyde de bahçeci umut tüp bebek merkezi var..valla ben çok memnunum doktorumdan,hemşirelerden kısacası merkezden çok memnunum..temiz ve steril olarak çalışıyolar aynı zamanda..benim bir tanıdığımın 11 yıl çocuğu olmuyodu rahimle ve yumurtalıklarla ilgili 9tane ameliyat geçirmiş doktorlar çocuğun olmaz demiş hatta ve o fulyaya gelerek tüp bebekle 15 gün önce çok güzel bir kız bebek doğurdu :16: sen aklında olan bütün merkezlerle görüş cnm hangisi içine sinerse ona gidersin.buarada pelikan arkadaşımızda burada 2.aşılamasını yaptırdı ve şuan hamile biliyosun..

anadolu yakasında olması daha iyi olur hatta oraya yoğunlaştım umut en büyük ihtimal gibi duruyor canım şimdilik ssk ile anlaşması da var raporumu da alınca uyguna gelir. zaten ilaçları devlet ödeyince merkezede 2000 tl falan veriliyormuş sanırım. ben de yarın gidiyorum zeynep kamil e aşılama tedavilerimi orda yaptırıyorum devlet olsun da tüp bebeğe geçerken sorun çıkmasın dedim. bakalım yarın başlayabilirim inşallah ilaçlarıma.eğer sorun olmazsa ben de arkandan gelicem inşallah beraber alıcaz sonuçlarımızı. canım sen raporla mı yaptırıyosun aşılamaları özel merkez ya tüp e geçerken sayılacak mı aşılamaların?

Evet cnm istanbul tup bebek merkezindeyim. Ben cok memnunum hem Merkez'den hem Dr'dan hem hemşirelerden hepsinden:)2.de orda olucak cok güveniyorum çünku. İns. Sana gerek kalmaz tabikidee;) Evett Taksim'de gumussuyunda cnm .

hımmm taksim çok uzak canım anadolu yakası istiyorum ben.herkese soruyorum herkes memnun genel olarak da kendisini hamile bırakan merkez en iyi merkez oluyor seninki tutmadığı için fikrini almak istedim. kimisi paket halinde anlaşıyormuş mesela herşey dahil 5000 tl ilaçlar transfer yum. toplama falan ama sonrasında gün aşırı e2 tahlili isteyenler oluyomuş mesela yada ne biliyim ek kan tahlilleri falan kimisi e2 ye bu kadar sık bakılmasına ne gerek var falan diyor. özel olunca maddiyat girince işin içine kafa karışıyor. ben ilk denememi zeynep kamil de yapıcam diyordum ama oraya giden kızlarla da görüşüyorum herkes fikrini değiştirdi çok yoğun bir hastane başarılılar ama özel ilgi yok insan tedirgin oluyor. Bakalım inşallah dediğin gibi hiçbirşeye gerek kalmaz da 2.aşılamam tutar. canım sen tatile girdin sanırım eylülde mi başlicaksın yeniden teddaviye? eğer öyle ise bence devlete geçebilirsen en azından tüp bebek raporunu alabilmek için. bu arada sen ne kadar ödedin merkeze?

:49:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..13 haziranda ilk aşılamamızı yaptırdık.gün sayıyoruz hayırlısı ile..
yalnız benim merak ettiğim bir durum var sizlerin tecrübelerine güvenerek soruyorum..aşılamadan sonra bugün 4. gün ve benim sol kasığımda adet sancısının çok haififi şeklinde sancı var fikri olan var mı??lütfen yanıtlarınızı bekliyorum..

Berra hosgeldin...asilaman hayirli olsun..bu tur agrilar o kadar normal ki...sonra hic belirtin olmayacak neden belirtim yok diyeceksin :-)
Bol bol dinlen sen takilma bunlara ok?

Ranacim hadi hayirli olsun bebisler... :-) ikiz olma olasiligi var desene :-) saglikla ve mutlulukla gelsin..iyi haberler vermen dilegiyle...

kızlar iyi akşamlar herkese yarın kontrolüm var inşallah bu sefer yumurtam büyümüştürde salı günü aşılama olurum bana dua edin 2. aşılamamıda sorunsuz atlatayım inşallah güzel haberler vereyim size

slm kızlar doktor kontrolüne gittim sonunda 13.5 solda 14.5 sağda iki yumoşum var ama yeterlimi bilmiyorum bi kaç gün daha iğneye devam ediyorum salı tekrar gitcem inşllh gelişimi olumlu olur daha önce hep 22 19 20 mm çıkıyodu şimdi neden bole anlamadım zor bir süreçten geçiyorum yine hiç ümidim yok hatta hiç bile az kalır sanırım yanında:19:

slm kızlar doktor kontrolüne gittim sonunda 13.5 solda 14.5 sağda iki yumoşum var ama yeterlimi bilmiyorum bi kaç gün daha iğneye devam ediyorum salı tekrar gitcem inşllh gelişimi olumlu olur daha önce hep 22 19 20 mm çıkıyodu şimdi neden bole anlamadım zor bir süreçten geçiyorum yine hiç ümidim yok hatta hiç bile az kalır sanırım yanında:19:

tedavin halen devam ediyor,ortasında gibisin salı günü tekrar kontrolün varsa 2 günde vurulacağın iğnelerle folüküllerin daha da büyüyecektir..neden ümidin yok anlayamadım..bedenin iğnelere cevap vermiş 2 tane yumurta oluşturmuş büyüklüğüde tedavi gününe göre gayet iyi ...normalde doğanın döngüsü sağlıklı ve düzenli adet gören bir kadında her ay tek follükül oluşturmasıdır her ay da oluşacak diye bir kaide de yok ama bak senin ne güzel destek hormonla da 2 tane oluşmuş bence daha şimdiden ümitsizliğe kapılmanı gerektirecek bir durumun yok...bir önceki aşılama sürecinde ki aynı gelişmeleri yaşamayacaksın elbet onda 3 yumurta bunda 2 yumurta önemli olan tek bir yumurta oluşması ve onun kalitesi ...zaten bizim yumurtalarla iş bitse iyi tut ki gayet normal...bir de sperm var biliyorsun...dahası bu iki sinin birbiri ile buluşup kucaklaşması...:)) sakın böyle stress yapma...2.aşılamanda hayırlısı ile güzelce geçer..rahat ol canım kaygılanma..kafanı takma onlara büyüdüler mi diye nasılsa elimizde müdahale şansımız yok gerekeni yapıyorsun zaten...iyi akşamlar canım.

Son düzenleme:
canım nerden biliyosun inş tutmuştur:emir_bebek: senin merkezi araman ve görüşmen gerekli herkezin bünyesi geçirdiği tedavi farklı o yüzden farklı fiyat sunuyorlar bana 7milyara mal oldu kısmet olsunda herşeyden geçtim .
Anladim canim sagol.tutmadi diyorum cunku hic belirtim yok ve adet agrilarim basladi.ayni zamanda ates olcuyorum atesim de bayaa dustu:-(umarim bebislerin seninledir gerisi onemli degil...

kızlar iyi akşamlar herkese yarın kontrolüm var inşallah bu sefer yumurtam büyümüştürde salı günü aşılama olurum bana dua edin 2. aşılamamıda sorunsuz atlatayım inşallah güzel haberler vereyim size

DERİN....inşallah sonuna geldiğin tedavinde 2.aşılamanıda hayırlısı ile atlatacaksın..sonu güzel olsun canım..benden 4-5 gün sonra olmuş oluyor 2.aşılaman..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..13 haziranda ilk aşılamamızı yaptırdık.gün sayıyoruz hayırlısı ile..
yalnız benim merak ettiğim bir durum var sizlerin tecrübelerine güvenerek soruyorum..aşılamadan sonra bugün 4. gün ve benim sol kasığımda adet sancısının çok haififi şeklinde sancı var fikri olan var mı??lütfen yanıtlarınızı bekliyorum..

berra..hoşgeldin aramıza o zaman... aşılaman hayırlı olsun umarım başka aşılama yada tedavilere gerek kalmadan bu ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun..adet sancısına benzer sancıların gayet normal endişe etme yorum da yapma kendi kendine..olacaktır bunlar,,çünkü aşılama öncesi kullandığın ilaçlar (iğne yada tablet her ne kullandın ise ) sonuçta yumurtalıklarını uyarıcı ilaçlardı amaç ta buydu..etkilerini yaşıyorsun..ayrıca şayet doktorun aşılama sonrası progestan takviyesi verdiyse zaten o hormonun tüm yan etkileri sağolsun adet belirtileri ile neredeyse bire bir kullanıyorsan prospektüsünü okumanı tavsiye ederim.

arkadaslar ege den hangi doktorları tavsiye ediyorsunuz..???

BERRA...Doktor tavsiyesi en riskli ve hassas konulardandır..ama izmirli ve doktor çevresi sağlam biri olarak sana ege üniversitesinden infertilite dalında tecrübe sahibi adını duyduğun tüm doktorları tavsiye edebilirim.(Prof..Sait Yücebilgin..Prof.Erol Tavmergen...Prof.Fatih Şendağ...bu isimler benim Ege Üniversitesinden sorduğun için sadece burdan yakınen tanıdıklarım) Fakat İzmir dersen elbette bu isimler dışında da başarılı isimler vardır..

RANA....transferin hayırlı olsun canım...endişelenmeyi bırak dediğin gibi beklemekten başka çaremiz yok bu sonuçları sadece kendini koru kendine dikkat et sonu hayırlı olsun rana..cım umarım tutunur sana bebeğin yada bebeklerin sağlıkla ..

masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.

ECRİN....sağol ecrincim..inşallah pozitif olur olmaz ise bundan sonrası ara vermeden direk tüp bebek olacak artık..olumsuz düşünmüyorum kesinlikle umutluyum elbet..ama kendi kendime de oldu yada olmadı diye hiçbir yorum yapmıyorum yapmamız gerekeni yaptık ne olacağını Allah biliyor.çok teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak...

canımm hayırlı uğurlu olsun aşılaman bak bitti gitti bile..1 gün geçti kaldı 14 gün :34: ağrısız sızısız geçmesinede çok sevindim yarın eşinle beraber bol bol dinlenirsin evde..buarada eşininde doğum günü kutlu olsun seninle nice senelere bebişlerinizle beraber inşallah :16: sonucunu merakla bekliyorum hatta senden bile daha heyecan yaptım şimdiden :1: allah gönlüne göre versin canım öpüyorum :54:

SUPERİM....sağol güzelim inşallah hayırlı güzel sonuç alırım alamazsak ta napalım kısmet diyeceğim yine.Eşimin doğumgünü tebriğin için çokk teşekkür ederim hepimiz nice seneler sağlıkla eşlerimizle birlikte kutlayalım bu geçen yılları gelecek günleri inşallah çok sağol canım arkadaşım...
sende bir ol da şu aşılamanı senin kini de ben bekleyeceğim merakla canım ..benim cuma gecesi olması iyi oldu bu sefer aşılamanın hafta sonuna denk geldi dolu dolu cumartesi-pazar 2 gün dinlenmiş oldum evde olmayıda özlemişim yarın işimin başındayım ama aklımda aşılama falan kalmaz benim şimdi çalışırken olduğumu unuturum ... evde olsaydım boşluktan tek düşüncem bunlar olurdu ister istemez düşünür kafayı takardım ..neyse ki değilim.superim benim...inşallah senin aşılaman da su gibi akıp geçecek ağrı sızı dayanamayacağın gibi olmayacak..sorunda çıkmayacak ...e bir de bunların sonunda ay başı hamile olduğunu öğrenirsen çokkk güzel olacak:)) öpüyorum seni canım iyigeceler..

Back
X