Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlım bişey daha sorucam,tüp bebek tedavin ilaçlar dahil ne kadar tuttu.

Ben raporlu yaptırdım daha eczaneyle hesaplaşmadık çünkü ilaç raporu geç çıkıyo.Ama benim karşılayacağım kısımları verdim eczaneye bir sürpriz çıkmazsa.Yaklaşık olarak raporlu 750 tl civarı tuttu. Raporsuz olsaydı 2000 tlye yakın tutacaktı. Hastaneye 1000 tl verdik. Dondurulacak embriyo çıkmadı çıksaydı 320 tl ödeniyormuş.ben toplam 1750 tl ödedim ama kullanılan ilaca göre değişiyo.Bazılarının 2000 tutmuş bazılarının 1600...

Son düzenleme:
Ben raporlu yaptırdım daha eczaneyle hesaplaşmadık çünkü ilaç raporu geç çıkıyo.Ama benim karşılayacağım kısımları verdim eczaneye bir sürpriz çıkmazsa.Yaklaşık olarak raporlu 750 tl civarı tuttu. Raporsuz olsaydı 2000 tlye yakın tutacaktı.

canım bende birşey soracağım sana.raporlu dediğin devlette mi yaptırdın?

kızlar merhaba.
dün aşılamam yapıldı. bugün ikinci günüm ve beklemedeyim. eşim işe gitmemi istemedi, bugünlerde dinlen dedi. ama doktorum sadece dikkat et dedi, yat filan demedi. aranızda aşılama olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz ? ne yapıp ne yapmamam gerekiyor. ?bu sabah crinon jele başladım bu arada.

arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum:(((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
canım gelmiş geçmiş olsun, umarım bir daha böyle üzüntüler yaşamazsın ,
listeyi revize etmişsin ellerine sağlık hayatım,,toparlanmışız ne zamandır yayılmıştık böyle çok daha iyi olmuş keşke şu bir haftada sonuçlar arasında hamileler olsaydı ne gıcık bir hafta oldu bu...umarım bundan sonra ki tedaviler sonuç versin hamile çıksın aramızda bol bol..sınav sonuç listesinde gibiyiz resmen bak yine sinirlerim bozuldu gülüyorum ay Allah'ım geldiler şuan bana
vallahi dedim bir el atayım can sıkıntısı ile girişiverdim.
merhaba kızlar,

masalcım aşılama hayırlı olsun tekrar .sonuç ne zaman belli oluyor.inşallah tutmuştur bu sefer.mda sen neler yapıyorsun canım ?arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum ama çok ilerlemiş sayfalar.sonuç bekleyen herkese ve yeni aşılama yapacak herkese bol bol bol şanslar.umarım haziran ayında bebiş patlaması yaşarız.

iyiyim tatlım ilaçlara devam ediyorum ,sen neler yapıyorsun arasıra face den görüyorum seni ama buralarda pek rastlaşamıyoruz.

arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum:(((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.

senin için dua edicem, inşallah 2. denemeye gerek kalmadan amacına ulaşırsın

merhaba kızlar,

masalcım aşılama hayırlı olsun tekrar .sonuç ne zaman belli oluyor.inşallah tutmuştur bu sefer.mda sen neler yapıyorsun canım ?arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum ama çok ilerlemiş sayfalar.sonuç bekleyen herkese ve yeni aşılama yapacak herkese bol bol bol şanslar.umarım haziran ayında bebiş patlaması yaşarız.

sağol sardunyacım..29 haziran test günüm progestan kullanmıyorum bu kez..gecikme yaşamayacağım muhtemelen 28 haziran zaten mens günüm o güne kadar olmazsam 29 haziranda kan testi yaptırırım canım hayırlısı bir aşama daha bitti 2.aşılama ile..sende hayırlısı ile bir başlasan da senin için de sonuç günü sorsak,,

MRB KIZLAR
6 haziranda aşılama oldum 2 gunum kaldı sonuç almama hayırlısını dılıyorum
sadece progestan kullandım ve ananas yemeye calıştım hakkımızda hayırlısı inş.
daha önce bellı olurmu gebelık su an 13. gundeyım

MRB KIZLAR

şuana kadar iyise iyi gider canım benim 12. sinde pat geliyordu :(

MRB KIZLAR

12.sinde test yaptırman gerekmiyor mu

MRB KIZLAR

hoşgeldin orlic bugün test yaptırsan sonucun belli olur ama kan testi yaptırman lazım..idrar testi için erken daha..inşallah hamilesindir..

kızlar merhaba.
dün aşılamam yapıldı. bugün ikinci günüm ve beklemedeyim. eşim işe gitmemi istemedi, bugünlerde dinlen dedi. ama doktorum sadece dikkat et dedi, yat filan demedi. aranızda aşılama olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz ? ne yapıp ne yapmamam gerekiyor. ?bu sabah crinon jele başladım bu arada.

sanada merhaba..hayırlısı olsun pozitif sonuç olsun .herşeyden önce enfeksiyon kapmaman gerekiyor en önemlisi bu cinsel hayatını askıya al, ilişkide bulunman hamilelik ihtimalini arttırmaz bulunmaman da azaltmaz..bu açıklama infertilite uzmanlarının benim değil elbette..ağır paket yük kaldırma,,yukarılara uzanma,,asitli içecek türk kahvesi içmemeye çalış..deniz havuz girme(enfeksiyon riski nedeni ile.)...yatıp uzanmana gerek yok kendini yormayacak rutin işlerine devam et.prtogesteron hormon takviyeni doktorun söylediği şekilde düzenli kullanmaya devam et..bu birkaç gün kasıklarında batma,karın alt bölgende şişlik ve aşağı sarkar gibi tuhaf bir his,arada adet olacak gibi bel bacak ağrısı yaşarsan yorum yapma neden arama hepsi aşılama işleminin ve kullandığın iğne ilaçların yan etkileri...hamilelik belirtileri olmayacak son güne kadar bunlar...ayrıca progestan kullandığın için prospektüsünü okursan bir çok yan etkisi var hissettiğin sıkıntıların nedenini daha iyi anlarsın,,bol bol sıvı al..
aklıma ilk gelenler bunlar .

ayy bu ne güzel süpriz oldu böyle , çok teşekkür ederiz. Perimizin ablası, minik kız ne alemde üzüyormu sizi.:emir_bebek:

üzmüyoda birazcık yoruyo :) 20günlük oldu,gaz sancılarımız fazla,uykusu düzene giremedi henüz..şimdi uyuyor mesela demek ki tüm gece ayaktayız :)

MRB KIZLAR

evet şuanda hamile olup olmadığın kan testinde baktıracağın betahcg ile belli olur.

Back
X