Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar hamile kalamayan kalmıyor hadiiiiiii
evet hastalandım bugün sait bey ile tüp için ilk randevumuz varHadi bakalim mda" cim eline saglik hayirli olsun hepimize topigi acmissin bundan sonra burdayiz yani sen nasilsin hastalandin mi canim?
eklerim canımcanım benim benim çok şükür dün usg yumoşum 18 mm olduda çatlatma iğnemi vurdum salı günü yani 15 mayıs aşılama günüm kuzularrrrrrrrrr inş.. sonucuna hamilede yazarız balım yaaa
yeni topikkk herkese hayırlı olsun.. bol hamişli olsun inşallah:))))
mda cım.. ben haftasonu seni göremedim topikte o yüzden söylemedim..
benim anneler gününde aşılamam oldu yani 13 mayıs..
beni de listede düzeltirmisin canım adım vardı aşılama günü bekleyenler listesinde:)))
Yeni topik güzel olmuş teşekkürler..ellerine sağlık
Benide eklermisin?
ankara-pko-sevtap hamdemir-1.aşılama negatif tüp bebeğe geçiş yapıldı bekliyoruz
mda canım benim güzel haberlerle dönersin inşallah merakla yazmanı bekliyorum ve bekliyoruz![]()
Kuzumm nettin maratona basliyormuyuzz:)
yeni topik hayırlı olur inşallah...
Suan asilama icin bekliyorum kizlar benim icin dua edin ne olur 3.asilamamda gelsin melegim hayirlisi ili insallah mda canim yeni topik bizlere ugur getirsin insallag canim benim![]()
![]()
Suan asilama icin bekliyorum kizlar benim icin dua edin ne olur 3.asilamamda gelsin melegim hayirlisi ili insallah mda canim yeni topik bizlere ugur getirsin insallag canim benim![]()
![]()
geldim canlarım geldim,
inanmıcaksınız ama ilk ignemi bile yaptım bu sabah
pek hızlı oldu dün gittim hemen sabah başlayalım dedi doktorum ama gece saat 10 igne nerden bulacagım ki benim orada eczanelerde olmaz bu ilaçlar dedim. Hemen tanıdığı bir eczacıya dükkanı açtırdı igneleri aldım 3 kutu eksik var onuda bugün kurye ile gönderecekler
sabah ilk e2 için kanımı verdim ve ilk gonal-f ignemi yaptım bile.
inşallah böylede güzel geçer gider.![]()
![]()
merak ettim bu saate kadar girmeyince..ama iğnelere başlamana çok sevindim inşallah herşey böyle hızlıca olup bitecek tatlım..sonu güzel olucak gör bak..