Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
hestia canım keseyi görmene çok sevindim kanama ise evet can sıkıcı bir durm ama bende atlattım bunları ilkinde lekelenmem oldu soluğu doktorumda aldım muayene etti bebeğede baktık sorun yoktu acilde iğne olmamı ve bir saat yatmamı istedi tam bir hafta sonrada kanamam oldu gene aynı uygulama sonrasında da reçeteme yazdığı 3 iğneyi kullandım zaten haftada bir vuruluyordu ve şu ana kadar çok şükür sorunsuz geldik.umarım sende en kısa zamanda toparlarsın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürürsün.dualrım hep seninle Allah yardımcın olsun...
ben yasinlerimi okuyamıyorum canım bilgin olsun bugün adet oldum..bir daha ki tura artık..
önceden haber vermen çok iyi oldu ben senin yerine okurum...
Uzun zamandir takip ediyorum topigi. Hemen hemen her gun girip bakiyorum tedavileriniz ne asamada diye ve umudunuz inanciniz beni cok mutlu ediyor. Simdiden hepinizi ayri ayri kucaginizda bebislerinizle hayal ediyorum. Allah bu mubarek ayda eminim kimsenin kucagini bos birakmayacak. Gecen yil ramazan ayinda her sahura kalktigimda, ya da iftarimi yaparken hep bir bebek icin dua ettim. Bu yil ise oruc tutmamak icin harika bir sebebim var. yureginizde yavrulariniza yer hazir ve eminim en kisa surede de yuvalariniza tesrif edecekler supheniz olmasin.
Ve MASALCIM sen ne buyuk yurekli bir kadinsin. Burdaki her kadinin yureginde yaptigin dokunuslar ne guzel izler birakiyor. Istanbula gelme kararini yurekten destekliyorum cnm. Insaallah yuvana karninda bebisinle hatta bebislerinle donersin. Cesaretin, inancin, kararliligin, sogukkanliligin herkese ornek olucak nitelikte. Umarim bu ay guzel haberlerle renklendirirsin burayi. Bana gelince cok sukur 4 ay su gibi gecti. Besinci ayin icindeyim. OGLUMUN hareketlerini hissetmeye basladim. Evet cinsiyeti belli oldu :))
Herkese yurudugu bu yolda bol sans, mutluluk, huzur ve SAGLIK diliyorum. Sizi takip etmeye devam ediyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyorum.
epeydir gözükmemiştin ama maşallah güzel haberlerle gelmişsin.umarım her şey hep yolunda gider...
Son düzenleme: