Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar...
bugün rahatsızım biraz. klima beni hasta etti öksürük ve halsizlik başladı.inşallah çok ilerlemeden geçer.öpüyorum hepinizi :54::54::54:

geçmiş olsun mavicim... klimalarsız da durulmuyor ki... her sabah bir yerlerim ağrıyor fena çarpıyorlar ama dediğim gibi onlarsızda nefes almak zor bu sıcak ve nemde...umarım kısa sürede düzelirsin ... kendine ve bebişine dikkat et canım..

seyhancım cnm yoktun epeydir özlettin kendini..iyi olmana sevindim buarada..lekelenmen belkide geçirdiğin ameliyattan dolayı olabilir doktorunla konuş bence..

sorma superim yani kendimi oyalamak için yemek yapim diyorum ama dolap yok zaten evde de hiçbişey kalmadı bakalım yarın getirecekmişler.benim de tam 1 hafta oldu bugün aşılama olalı. kaldı 1 hafta.zaman su gibi akıp geçsin. gerçi ben günümde de test yapmayı düşünmüyorum adet olmayı beklicem zaten aşılamada lekelenmem olduğu için gecikicek ama şöyle 1 hafta geçsin istiyorum. dayanabilirmiyim bilemiyorum ama :)

yarın getirecek olmalarına sevindim tatlım eziyet çektirmesinler sana..baksana 1 hafta çabucak geçirvermiş ger kalan günlerde geçer hemen emin ol..sen yeterki ona odaklanma,ağır iş yapma ve düşünme..hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz 1 hafta sonra :16:

günaydın kızlar...
bugün rahatsızım biraz. klima beni hasta etti öksürük ve halsizlik başladı.inşallah çok ilerlemeden geçer.öpüyorum hepinizi :54::54::54:

günaydın cnm çok geçmiş olsun antalyanın sıcaklarına dayanmak için mecbur kalıyosun klimaya dimi cnm..kendine dikkat et eğer kötü hissediyosun doktorunla konuş mutlaka belki daha kötüleşmeden önlem alırsınız..bebişinede kendinede iyi bak..

Canım benim yogunluktan giremedim kac gündür işler cok yogundu bugün rahatladım, bugün aksam nasipse ikisinide okuyacagm yasini şerifin yarın tekrar haber veririm canlarım benim her namazdan sonra dualarımdasınız, bu mübarek günler hürmetine hepimiz güzel haberler alırız inşallah

canımcım nasılsın yaptırdınmı bütün testlerini eksiklerin vardı çünkü..inşallah sonuçların temiz çıkar ve hayırlısıyla sende masal gibi tüp bebek tedavine başlarsın tekrar :16:

İyi şekerim yaa bi değişiklik yok gün saymaca :) Eksikleri haftaya yaptırıcam pek bişey kalmadı sadece kedi,evcil hayvan ve çiğ et gibi şeylerden kapılan hastalıklarla ilgili olan testler kaldı o yüzden sallıyorum. 6 ay önce yaptırdığımda birşey çıkmamıştı zaten. Bu süreçtede kedi gördüm kaçtım kapmamışımdır o yüzden :))Sen neler yapıyosun bakim ?

Herkese sevgiler
Hestia ve elyesa nin guzel haberlerini okudum cok cok sevindim:)))
Allah saglikla, zamaninda kucaklarina almayi nasip etsin insallah

Masalcim istanbulda yeni bir surece baslamis. Umarim son olur, her sey yolunda gider ve istanbuldan bebegiyle doner. Dualarim seninle. Senin icin cok umutluyum ve heyecanliyim

Mdacim sen de yeni yol haritani cizmissin. Allah yardimcin olsun canim.cok opuyorum seni

Diger tum arkadaslarima da iyilikler ve guzellikler diliyorum
çok teşekkür ederim tatlım bende öpüyoruz sizi

Kuzucumm hiç moralini bozma ins. Saglikla kavuşacaksın bebikine. Genetikleri,pihtilasma testlerini ben yaptırdım hiç birşey çıkmadı cok şükür. Genetikler icin 21 günde cikar demislerdi ama 9. Gun falan aldım Sonucları.

Gelin gelin doldurun göbüsleri öyle dönün insallahh:) Valla benim Dr 'dada burdan cok kişiyle görüştük kaynaştık Simdi hepsi bebelere hamile bı ben kaldım birçoğuda çifter cifterr:1: Cnm valla çalışmasam bu seferde orda deniyim derdim siizi yanlız bırakmazdım birlikte gidip gelirdik ne guzel:) Ama tup bebek merkezi saat 8 buçuk 9a kadar acik oluyo. İs çıkışı gitmek rahat oluyo o bakımdan orayı tercih etmemdeki en büyük etken buydu. Bı tek merkez cok yogun saatinde gitsen bile içerde bekleyen en az 15-20 tup bebek hastası oluyo :) Aşılamaları ben Taksim Alman hastanesinde yaptırmıştım orası hep ferahti. Gidince 1-2 kisi bekliyordum sadece. Ana sonucu guzel olsunda bekleyelim bol bol. Ömrümüz beklemekte geçiyor zaten. Bu arada aynı zamanda başlıycaz tedaviye kendime yoldaş buldum cok sevindirdik oldummm:16::16:

gelcez tabi , istanbuldan alıp gelcez bebeklerimizi, ay bizimkilerdede ne kapris varmış böyle:52:

herkese günaydın...

yeni bir gün , yeni umutlar.. her şeyin gönlümüzdeki gibi olması dileğiyle GÜNAYDINLAR bayanlar...:16::16:

günaydın kızlar...
günaydın fıstıklar , ah mavicim dikkat et kendine kuzum sen bizim gözbebegimizsin

Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.

Arkadaslar Narkozdan çıktım iyiyim 11 tane yumurta toplanmış....

hayırlısı olsun canım benim .. umarım hepsinin kaliteleri yüksek çıkar transfer sonrası müjdeli haberini burada bizimle paylaşırsın....

Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.

merhaba Mdacım .... açıkcası dünde yazmayınca gözlerim bugün Masal'ı aradı.. hayırlısı olsun ; nasipse önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız.. bu sürede ona hem birikmiş olduğu iş yorgunluğunu üzerinden atar hem de manevi yönden dinlenmesi tedaviye positive energy ile başlamasına sebep olur.. ikinizi de iyi ki varsınız masal ve mda :16:...

Masalcim canım benim çok gecmis olsun üzüldüm senin adına, ama olsun sen kisten kurtulunca her şey daha güzel olacak moralini yüksek tut canım. Senin güçlü olduğunu biliyorum biz buradayız ve üstesinden geleceğiz ... Rab kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez kendine iyi bak

Arkadaşlar,

Masalcıkk hayırlısı olsun cnm yaa geç olsun güç olmasın yeterki değil mi. Minnak 1 ay sonra gelmek istemiş demekki.Bu yaz sıcaklarında anneciğini 1 ay daha özgür bırakıyo Düşünceli bebe :1: Vee 1 ay sonra seni bomba gibim bekliyoruz İstanbulaa Mda sen ve ben aynı anda başlıycaz kısmetsee :))

geçmiş olsun mavicim... klimalarsız da durulmuyor ki... her sabah bir yerlerim ağrıyor fena çarpıyorlar ama dediğim gibi onlarsızda nefes almak zor bu sıcak ve nemde...umarım kısa sürede düzelirsin ... kendine ve bebişine dikkat et canım..

günaydın cnm çok geçmiş olsun antalyanın sıcaklarına dayanmak için mecbur kalıyosun klimaya dimi cnm..kendine dikkat et eğer kötü hissediyosun doktorunla konuş mutlaka belki daha kötüleşmeden önlem alırsınız..bebişinede kendinede iyi bak..

günaydın fıstıklar , ah mavicim dikkat et kendine kuzum sen bizim gözbebegimizsin

gayem,superisi,mda teşekkür ederim kızlar.sabahtan daha iyiyim ama her yerim ağrıyor,antalyadan bu sene nefret ettik bebeğim şanslıki kışın doğacak yoksa hiç çekilmez yağmur yağsın diye dua ediyoruz hergün:16:yarında düzelmezsem artık doktora gideceğim...öpüyorum :54::54::54:

İyi şekerim yaa bi değişiklik yok gün saymaca :) Eksikleri haftaya yaptırıcam pek bişey kalmadı sadece kedi,evcil hayvan ve çiğ et gibi şeylerden kapılan hastalıklarla ilgili olan testler kaldı o yüzden sallıyorum. 6 ay önce yaptırdığımda birşey çıkmamıştı zaten. Bu süreçtede kedi gördüm kaçtım kapmamışımdır o yüzden :))Sen neler yapıyosun bakim ?

önemli testlerin kalmamış madem acele etme tedaviye kadar yaptırırsın zaten..ben napayım canım adet olmayı bekliyorum 3.tedavi için..bakalım nasıl geçicek bu süreç yoksa bende tüpe mi geçicem sizin gibi..

Arkadaşlar,

canım ya bende merak etmiştim gelip haber vermemişti bizlere..eğer tekrar konuşursan selamımı söyle canım kalbim gönlüm onunla..

Back
X