Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım okutmuş şimdi baktım bende... Dimple özel mesaj attı okumuş..bende sabah 1tane okumuştum oldumu 42 yasinAslında herkes özel mesaj atsa arada kaçırmam kimseyi..bu arada sen nasılsın durumun nasıl
oh rahatladım iyiyim canım nasıl olayım evdeyim bekleme devam ediyor 10. Günüm bugün daha var anlayacağın.kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bundan sonraki partide özel mesaj atın diye yaz yasinleri okuyalım yazısının yanına. Herkes özel mesajla bildirsin sen topikte olsan bile. çünkü insanın gözünden kaçabiliyor. Allah kabul etsin.
hayırlı cumalar arkadaşlar.ben bu gece rüyamda çok korktum bi uyandım saat 05:45 öyle bir nefes alıyodumki heyecanlı bir şekilde kendime zor geldim.dudağım uçukladı hemencik.sonrasında uykum kaçtığından uyuyamadım tabiki.cuma saatinin geçmesini bekliyodum biraz temizlik yapacağım...
hayırlı cumalar arkadaşlar.ben bu gece rüyamda çok korktum bi uyandım saat 05:45 öyle bir nefes alıyodumki heyecanlı bir şekilde kendime zor geldim.dudağım uçukladı hemencik.sonrasında uykum kaçtığından uyuyamadım tabiki.cuma saatinin geçmesini bekliyodum biraz temizlik yapacağım...
doğru söylüyosun cnm iş bulmakta zor gerçekten..uzaktada olmak zor inşallah en kısa zamanda herşy yoluna girer sizde başlarsınız yeni tedaviye hayırlısıyla..ben iyiyim canım 3.tedavi için adet olmayı bekliyorum işte 11inde günü ama gününde gelirmi bilmem..bakalım 3.de olcakmı yoksa banada tüp yollarımı gözükecek..
hayır olsun canım korkma ve hep oku kendine dua et öyle uyu ..yorma kendini canım
hayır olsun inşallah canım korkma bol bol nas ve felak oku kendin ve bebeğin için. Allaha emanet olun. ben de temizlik yapacağım cuma saatinin geçmesini bekliyorum :)
Adet düzenim yine bozuldu.anlatmıştım size 11 aylık evliyim ve evliliğimin 4. Ayında adetlerim düzene girsin diye dr.diana35 verdi 6ay kullandım geçen ay bitti ve ayın 4 ünde adet oldum ve daha olmadım ilaç kullanırken 26 günde bir oluyordum şimdi 32.günümdeyim bebek yok bunu biliyorum çünkü geçen cuma rahatsızlanıp dr.a gittiğimde gebelik testi yapılmıştı.. Moralim çok bozuldu yaa.6 ay kullandığım ilacın etkisi bumuydu
malesef ayse cim ne kadar kullanırsan kullan bıraktıktan sonra yine düzenin bozulur senin adetlerinin düzensiz olmasının sebebi neydi canım pko mu var yoksa hormonal mi? hormon tahlillerini yaptırdınmı? sen adet olunca mı gidip rahim filmi çektirecektin? yani doktoruna danışabilirsin bu hep böyle mi olacak diye hem yumurtlamayı etkilemeyen hem de adetleri düzenleyen başka ilaçlar var sana onlardan versin böylece korunmuş olmazsın canım.
Adet düzenim yine bozuldu.anlatmıştım size 11 aylık evliyim ve evliliğimin 4. Ayında adetlerim düzene girsin diye dr.diana35 verdi 6ay kullandım geçen ay bitti ve ayın 4 ünde adet oldum ve daha olmadım ilaç kullanırken 26 günde bir oluyordum şimdi 32.günümdeyim bebek yok bunu biliyorum çünkü geçen cuma rahatsızlanıp dr.a gittiğimde gebelik testi yapılmıştı.. Moralim çok bozuldu yaa.6 ay kullandığım ilacın etkisi bumuydu
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canım. o an başıma geldiğinde ne karar veririm bilmiyorum ama 2. yaptırıp tutmazsa her ne kadar tüpten çekinsem de ben tüp yaptırırım diyorum. ama sen 3. dene canım, inşallah kırmızılar fazla bekletmez seni:)
nasılsın canım görüşemedik bir süredir işlerin yoğunmuş allah kolaylık versin cnm..buarada eşinle yaptığın kaçamağada imrendiğimi belirteyim![]()
canım, benim arkadaşım var oda daha bekar olduğu halde adet düzensizliği yaşıyor kaç yıldır ilaç içerek düzenliyordu ilaç bitince tekrar aynı oluyodu.ama soğan suyu denedi düzelmeye başladı.
hayırlara çıksın inşallah cnm hamileler böyle rüyalar görürmüş bol bol dua et uyumadan önce..
aysecim ilaçlar yüzünden böyle gecikmeler olabilir moralini bozma sakın..zaten beklediğin içinde psikolojik olarakta gecikebilir..sen adetine odaklanma düşünme onu gelir inşallah 1-2 güne..
ayse035 merhaba,
diğer arkadaşlar az çok bilirler beni ama seninle ilk kez yazışıyorum sanırım.
yeni hafta için dua listesine beni de ekleyebilirsin cnm.
kim için okunacaksa ben de başlayabilirim.