• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktor bişey demedi mi? morfoloji kötü yani %3 iyi değil normalin altı yani . sperm sayısı da az 21 milyon bu millitrede ise aşılama olabilir ama totalde 21milyon çok az ...

doktora yarın gidecez canım. testi bugun yaptırdık.sperm yogunlugu yazıyor canm. bilemiyorum o kadarını. yan kısımda ideal değer olarak 20 milyon yazıyor. bizimkisi 21 milyon bu yüzden iyi değer sanırım. diğer şeylerden anlamıyorum maalesef. iyi mi kötü mü...

kızlar dün saat 11 de aşılamam yapıldı dr güzel geçti dedi...... bende hiç stres yoktu.. drm senin rahat olman bana yansıdı dedi bakalım 14 gün beni bekliyor bayram tatilinden sonrayı bekleyemem 12. gün test yaptırıcam(17.08.2012) allahım bu kez nasip eder inşallah .....

ercelfcim

çok üzüldüm canım bende senden çok ümitli idim bu ay... hayırlısı olsun demekten başka çare yok canım malesef..... bu imtihandan sabır ve şükürr ile,bebeğimiz kucağımızda çıkıcaz inşallah kendini çok üzme tatlım:54::54::54::54::54:

mcan84

canım maşallah süphanallah seninde kızın oluyormuş :nazar::nazar:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah teyzeleri çok çok öper minnakını:54::54::54::54:

melekcim aşılaman hayırlı olsun inşallah sonunda hamile haberi alırsın ve bizim gibi fazla uğraşmadan kavuşursun bebeğine..

arkadaşlar bugün transferin 14.günü.sonuç pozitif çok şükür.
dünden beri heyecanımı atamadım bi türlü.
yatarken kalbimin atışları kanepeyi sallıyor.
panik atak oldum heralde. 1-2 kilo kaldırınca bile çok korkuyorum.
tecrübeli arkadaşlar yalvarırım bişey söyleyin. :49::nazar:

hayırlı olsun suudenaz ne güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

hayırlı olsun suudenaz ne güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

ben okudum 2 yasin ayşecim. Allah kabul etsin.

tüğlerim diken diken oldu nasil duygulandim anlatmam imkansiz....
Rabbim acil sifa versin...tum dualariniz kabul olsun.
Bi arkadasim hasta degilsiniz ya sagliginiz da bi noksanlik yok ya sukredin demisti...hakli...
Gecekten inanilmasi guc bir yoldan gecmissin ve geciyorsun...bol bol sifa diliyorum

caniiiiii gonulden tebrik ediyorum arkadasimm :-) transfer sonrasi neler yaptin nasil gecirdin zamani biraz bilgi verirmisin ? Kac yumurta vardi kactane bolundu filan :-) seni ve esini tebrik ediyorummm

herkese hayırlı günler diliyorum.ben bu gece hiç uyuyamadım,midem yandı hep klimaylada yattığımız için her zmanki gibi burun tıkanıklığı gözüme uyku girmedi,perişan vaziyetteyim....

kızlar dün saat 11 de aşılamam yapıldı dr güzel geçti dedi...... bende hiç stres yoktu.. drm senin rahat olman bana yansıdı dedi bakalım 14 gün beni bekliyor bayram tatilinden sonrayı bekleyemem 12. gün test yaptırıcam(17.08.2012) allahım bu kez nasip eder inşallah .....
ercelfcim çok üzüldüm canım bende senden çok ümitli idim bu ay... hayırlısı olsun demekten başka çare yok canım malesef..... bu imtihandan sabır ve şükürr ile,bebeğimiz kucağımızda çıkıcaz inşallah kendini çok üzme tatlım:54::54::54::54::54:
mcan84canım maşallah süphanallah seninde kızın oluyormuş :nazar::nazar:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah teyzeleri çok çok öper minnakını:54::54::54::54:

melekcim , hayırlsısı olsun hakkında canım .. umarım 12 gün sonra Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız..

tebrik ederim arkadaşım... Allah hayırlsıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Allah2a emanet olun minniğinle...

YETER;

yazdıklarından çok etkilendim canım ... öncelikle Allah eşine şifa versin , bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...en önemli şey bizim ve sevdiklerimizin sağlıklarının yerinde olması ... Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin... her şey gönlünce olsun bundan sonrası..

herkese hayırlı günler diliyorum.ben bu gece hiç uyuyamadım,midem yandı hep klimaylada yattığımız için her zmanki gibi burun tıkanıklığı gözüme uyku girmedi,perişan vaziyetteyim....

Günaydın Mavicim...bende bir kaç gündür klimalardan dolayı perişan haldeyim .. her yanım tutuldu kımıldayamıyorum resmen ve 2 gündür acayip baş ağrısı çekiyorum.. heleki sen çift canlısın Allah sana kolaylık versin sana canım... bu yaz zorlandığım kadar kadar sıcaktan bu denli şikayet ettiğimi hatırlamıyorum...

Gunaydin arkadaslar herkese güzelliklerle dolu bir gun diliyorum bu gun yüzümüzde hep gülümseme olsun,
Sıcaklarla basım dertte , klima acıyorum bu sefer daha kötü oluyorum burun tıkanıklığı bel tutulması bas agrisi hepsi bende de var kızlar hepinize gecmis olsun
MUTLU KALIN!!!

Gunaydin arkadaslar herkese güzelliklerle dolu bir gun diliyorum bu gun yüzümüzde hep gülümseme olsun,
Sıcaklarla basım dertte , klima acıyorum bu sefer daha kötü oluyorum burun tıkanıklığı bel tutulması bas agrisi hepsi bende de var kızlar hepinize gecmis olsun
MUTLU KALIN!!!

günaydın canım ... güzel temennin için sağol..
geçmiş olsun sana da.bak sen de şu an dikkat etmen gereken hassas dönemdesin... yemene içmene dikkat et canım..bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etme arkadaşım .. Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

BEN BU TOPİĞE KK DE GEZERKEN TESDÜFEN UĞRADIMMM :26::26:YAZDIKLARINI OKUDUMMM ÜZÜLDÜM:14: EN ÇOKTA BEBEĞİNİ KAYBETMENE :43:RABBİM BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN :38:İNŞŞŞ BEN 9 YILA YAKINDIR EVLİYİMMMM:26: VE EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA EŞİMİN İNFERTİLTE OLDUĞUNU ÖĞRENDİKKK:14: NE KADAR ÇOK ÇABALADIK NE KADAR ÇOK TEDAVİ OLDUKKK :50:AMA OLMADIII :50:EŞİM 2 YIL TEDAVİ OLDU :44:AMA SPERMLER ASLA İSTENEN (AŞILAMA YAPILACAK SEVİYEEYİ BİLE YAKALAYAMADIK)SEVİYEYE GELMEDİK:50: DR ARTIK GİDİN TÜP BEBEK YAPTIRIN BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ DEDİİİ:53: GİTTİ K(ilk tüp bebek denyimindeki bütün cehaletimizle)DR KONUŞTUK MUAYENE OLDUM TAMAM SORUN YOK EŞİMDE ZATEN 1 MİLYON SPERM VAR ADET OL GEL YAPALIM DEDİİ GİTTİK:26: TEDAVİ BAŞLADII İĞNE İLAÇ VS OPU :44:BİR GÜN SONRA MERKEZ ARADI VE TOPLANAN 22 YUMOŞTAN 3 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ 1 TANE EMBİRYO VAR AMA DURUMU PEK PARLAK DEĞİL DEDİİ:53: HEMEN MERKEZE GİTTİM Kİİİ ORTALAMA 2 SAATLİK YOLL:50: DR YAPACAK BİR ŞEY YOK DEDİİİ:44: AĞLAYA ZIRLAYA EVİME GELDİM:43: 2. GÜN MERKEZ ARAI-DI VE EMBİYONUZ BÖLÜNMEYİ DURDU DEDİİİ :14:BU ARADA ÇOK SIKITILI GÜNLER YAŞADIM:26: DEPRESYONA GİRDİMM:50: (TEK SEBEBP BEBEK DEĞİLDİ EŞİMİN AİLESİYLEDE SORUNLARIMIZ VARDI)ANTİDEPRESLAR KULANDIMM:14: MAF OLDUMMM ÇOK YIPRATIM KENDİMİ :19::19:..ARADAN BİR SÜRE GEÇTİ :26:YENİDEN AYNI MERKEZDE DENDİMM :26:BU DEFA DAHA AZ İLAÇ 12 YUMOŞ :44:5 İŞLEM GÖREN VE 1 EMBİYO:40: 3. GÜN GEL TRANSFER YAPALIM DEDİLER :32:GİTTİĞİMDE 1 GÜN ÖNCESİNDE BİR YUMOŞ DAHA DÖLENMŞ :32: TRANSFER YAPILDI (O ZAMAN EMBİYODA SAYI YASAĞI YOKTU)EVE GELDİM HAYATIMDA İLK KEZ BEBEĞİMLE BU KADAR YAKINDIM :49:BU KADAR İÇİ İÇE:49: ONU GÖBÜŞÜMDE TAŞIDIĞIMA İNANAMADIM :49:DR BANA VERDİĞİ İĞNEYİ YAPMAKTAN OTURAMIYORDUM :18:AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİİİ:40: BİR BiRLİKTEYDİK YAA:49: HER ŞEYE DEĞERDİİİİ :nazar:HEP ELİM GÖBÜŞÜMDEEE LÜTFEN BeNİ BIRAKMA DİYORDUMM:26: ALLAHIM HAYIRLISYLA BENİ ANNE YAP DİYORDUMM :49:12. GÜN SONRAAA TEST GÜNÜ KAN VERDİMM :18:1 SAAT SONRA SONUÇ NEGATİFFF:14: MERKEZE GİTTİM DR ŞAŞKIN:53: 1. KALİTEDE EMBİYOR İDİ NEDEN TUTMADI anlamadım dedi :53: HİSTERESKOPİ YAPALIM DEDİ:44: YAPILDI HİÇ BİR ŞEY ÇIKMADI:44: AMH TESTİ YAPILDI 2.95 ÇIKTI :44:.... ARADAN BİRAZ ZAMAN GEÇTİİ YENİ BİR MERKEZ:26: YENİ BİR DENEME :26:20 YUMOŞ TRANSFER GÜNÜ :18:DR KARŞISINA ALDI BENİ BAK BU EMBİRYO ÇÖP :53:BUNU BEN SANA TRANFER EDEMEM:26: BU NE BENİM MESLEK AHLAKIMA NEDE NEDE İNSANLIK AHLAKIMA SIĞMAZ DEDİ:14: GİT EVE BİR SONRAKİ AY DENEYELİM DEDİ :43:BOYUNUMU BÜKTÜMM EVİME GELDİMMM :43:1 AY SONRA YENİDEN GİTTİMM :26:YENİDEN DENEDİK :44:BU SEFER 1 EMBİYO OLDUUUU :32:DR BÜTÜN SEVGİSİYLE DUALRIYLA TRANSFERİMİ YAPTIII:32: 10. GÜN SONRA KAN TESTİ :18:SONUÇ NE GATİFFFFF:14: ADETİM GELDİ GİTTİM DR BİRAZ ARA VERELİM DEDİİİ:26: ARA VERDİK SONRA GİTTİM DR KONUŞTUMMM:26: NATUREL DENEYELİM DEDİKK:26: DENDİK TEK YUMURTA AMA BOŞ BİR YUMURTAAA:44: YİNE EVİMİZE DÖNDÜK:14: UUMUTLARIMIZ BIRAKARA ARKAMIZDAAA:14: BİRAZ ARA VERİP TEKRAR DENEMEK İÇİN BİİR SÜRE SONRA YENİ BİR MERKEZE GİTTİK:43: GÖRÜŞMEYE GÖRÜŞME İYİ GEÇTİ:40: DR EŞİMDEN VE BENDE BAZI TESTLER İSTEDİİ:18: EŞİMKİLERİ HEMEN YAPTIRDIKK :26:BEN ADETİMİ BEKLEDİMM:40: EŞİMİN SONUÇLARINI ALMAK İÇİN HAS GİTTİM:26: SONUÇLARA BAKTIM Kİİİİ EŞİMİN PROLAKTİNİ 20 OLMASI GEREKİRKEN 470 :53:HEMEN BİR BEYİN TOMOSU İSTEYELİM DEDİM:14: DR BİRAZ GÖNÜLSÜZ İSTEDİİ :44:BEYİNDE BİR ŞEYLER GÖRÜLDÜ:53: ARKASINDAN MR VE BEYİNDE HİPOFİZ BEZİNE YAKIN YERDE 5 CM BİR KİTE ORTAYA ÇIKTI:53: HEMEN ADANAYA ÜNVERS GİTTİK:26: KİTLE ALINDI:26: AMA YENİLEDİ:43: ÜZERİNE EŞİMİN HORMONLARI BOZULDUUU:43: YAŞAM KALİTESİ DÜŞTÜ:43: TAM 18 AYDIR EVDE ÇALIŞAMIYORRR :26:AMA BEN HEM EŞİMİN ŞU ANKİ DURUMUNA ŞÜKREDİYORUM :44:(DR BU AMELYATN SAĞ ÇIKMAYA BİLİR DEDMİŞTİ)HEMDE İNFERTİLİTEYE ŞÜKREDİYORUM:44: YILARCA NEREDEN BENİ BULDU DEDİĞİM :47:İNFERTİLİTE SAYESİNDE EŞİMİN BEYİNDE Kİ KİTLE TESPİT EDİLDİİİ :14::14: ....... GÜZEL ARAKADAŞIMMM BENCEDE HSG ÇEKTİRMELİ HİSTERESKOPİ YAPTIRMALISINN HATA AKLINA TAKILAN NE VARSA MUTLAKA YAPTIRMALISINNN VE İÇİN RAHAT OLARAK BAŞLAMALISIN TEDVAİNEEE İNŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBEĞİN SENİ BULURR:49::49::49::49::49::49:

yeter hikayen çok etkileyici.Allah yardımcın olsun.eşin içinde çok çok geçmiş olsun.umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve gene en büyük derdinizin infertilite olduğu günlere dönersiniz...

BEN BU TOPİĞE KK DE GEZERKEN TESDÜFEN UĞRADIMMM :26::26:YAZDIKLARINI OKUDUMMM ÜZÜLDÜM:14: EN ÇOKTA BEBEĞİNİ KAYBETMENE :43:RABBİM BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN :38:İNŞŞŞ BEN 9 YILA YAKINDIR EVLİYİMMMM:26: VE EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA EŞİMİN İNFERTİLTE OLDUĞUNU ÖĞRENDİKKK:14: NE KADAR ÇOK ÇABALADIK NE KADAR ÇOK TEDAVİ OLDUKKK :50:AMA OLMADIII :50:EŞİM 2 YIL TEDAVİ OLDU :44:AMA SPERMLER ASLA İSTENEN (AŞILAMA YAPILACAK SEVİYEEYİ BİLE YAKALAYAMADIK)SEVİYEYE GELMEDİK:50: DR ARTIK GİDİN TÜP BEBEK YAPTIRIN BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ DEDİİİ:53: GİTTİ K(ilk tüp bebek denyimindeki bütün cehaletimizle)DR KONUŞTUK MUAYENE OLDUM TAMAM SORUN YOK EŞİMDE ZATEN 1 MİLYON SPERM VAR ADET OL GEL YAPALIM DEDİİ GİTTİK:26: TEDAVİ BAŞLADII İĞNE İLAÇ VS OPU :44:BİR GÜN SONRA MERKEZ ARADI VE TOPLANAN 22 YUMOŞTAN 3 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ 1 TANE EMBİRYO VAR AMA DURUMU PEK PARLAK DEĞİL DEDİİ:53: HEMEN MERKEZE GİTTİM Kİİİ ORTALAMA 2 SAATLİK YOLL:50: DR YAPACAK BİR ŞEY YOK DEDİİİ:44: AĞLAYA ZIRLAYA EVİME GELDİM:43: 2. GÜN MERKEZ ARAI-DI VE EMBİYONUZ BÖLÜNMEYİ DURDU DEDİİİ :14:BU ARADA ÇOK SIKITILI GÜNLER YAŞADIM:26: DEPRESYONA GİRDİMM:50: (TEK SEBEBP BEBEK DEĞİLDİ EŞİMİN AİLESİYLEDE SORUNLARIMIZ VARDI)ANTİDEPRESLAR KULANDIMM:14: MAF OLDUMMM ÇOK YIPRATIM KENDİMİ :19::19:..ARADAN BİR SÜRE GEÇTİ :26:YENİDEN AYNI MERKEZDE DENDİMM :26:BU DEFA DAHA AZ İLAÇ 12 YUMOŞ :44:5 İŞLEM GÖREN VE 1 EMBİYO:40: 3. GÜN GEL TRANSFER YAPALIM DEDİLER :32:GİTTİĞİMDE 1 GÜN ÖNCESİNDE BİR YUMOŞ DAHA DÖLENMŞ :32: TRANSFER YAPILDI (O ZAMAN EMBİYODA SAYI YASAĞI YOKTU)EVE GELDİM HAYATIMDA İLK KEZ BEBEĞİMLE BU KADAR YAKINDIM :49:BU KADAR İÇİ İÇE:49: ONU GÖBÜŞÜMDE TAŞIDIĞIMA İNANAMADIM :49:DR BANA VERDİĞİ İĞNEYİ YAPMAKTAN OTURAMIYORDUM :18:AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİİİ:40: BİR BiRLİKTEYDİK YAA:49: HER ŞEYE DEĞERDİİİİ :nazar:HEP ELİM GÖBÜŞÜMDEEE LÜTFEN BeNİ BIRAKMA DİYORDUMM:26: ALLAHIM HAYIRLISYLA BENİ ANNE YAP DİYORDUMM :49:12. GÜN SONRAAA TEST GÜNÜ KAN VERDİMM :18:1 SAAT SONRA SONUÇ NEGATİFFF:14: MERKEZE GİTTİM DR ŞAŞKIN:53: 1. KALİTEDE EMBİYOR İDİ NEDEN TUTMADI anlamadım dedi :53: HİSTERESKOPİ YAPALIM DEDİ:44: YAPILDI HİÇ BİR ŞEY ÇIKMADI:44: AMH TESTİ YAPILDI 2.95 ÇIKTI :44:.... ARADAN BİRAZ ZAMAN GEÇTİİ YENİ BİR MERKEZ:26: YENİ BİR DENEME :26:20 YUMOŞ TRANSFER GÜNÜ :18:DR KARŞISINA ALDI BENİ BAK BU EMBİRYO ÇÖP :53:BUNU BEN SANA TRANFER EDEMEM:26: BU NE BENİM MESLEK AHLAKIMA NEDE NEDE İNSANLIK AHLAKIMA SIĞMAZ DEDİ:14: GİT EVE BİR SONRAKİ AY DENEYELİM DEDİ :43:BOYUNUMU BÜKTÜMM EVİME GELDİMMM :43:1 AY SONRA YENİDEN GİTTİMM :26:YENİDEN DENEDİK :44:BU SEFER 1 EMBİYO OLDUUUU :32:DR BÜTÜN SEVGİSİYLE DUALRIYLA TRANSFERİMİ YAPTIII:32: 10. GÜN SONRA KAN TESTİ :18:SONUÇ NE GATİFFFFF:14: ADETİM GELDİ GİTTİM DR BİRAZ ARA VERELİM DEDİİİ:26: ARA VERDİK SONRA GİTTİM DR KONUŞTUMMM:26: NATUREL DENEYELİM DEDİKK:26: DENDİK TEK YUMURTA AMA BOŞ BİR YUMURTAAA:44: YİNE EVİMİZE DÖNDÜK:14: UUMUTLARIMIZ BIRAKARA ARKAMIZDAAA:14: BİRAZ ARA VERİP TEKRAR DENEMEK İÇİN BİİR SÜRE SONRA YENİ BİR MERKEZE GİTTİK:43: GÖRÜŞMEYE GÖRÜŞME İYİ GEÇTİ:40: DR EŞİMDEN VE BENDE BAZI TESTLER İSTEDİİ:18: EŞİMKİLERİ HEMEN YAPTIRDIKK :26:BEN ADETİMİ BEKLEDİMM:40: EŞİMİN SONUÇLARINI ALMAK İÇİN HAS GİTTİM:26: SONUÇLARA BAKTIM Kİİİİ EŞİMİN PROLAKTİNİ 20 OLMASI GEREKİRKEN 470 :53:HEMEN BİR BEYİN TOMOSU İSTEYELİM DEDİM:14: DR BİRAZ GÖNÜLSÜZ İSTEDİİ :44:BEYİNDE BİR ŞEYLER GÖRÜLDÜ:53: ARKASINDAN MR VE BEYİNDE HİPOFİZ BEZİNE YAKIN YERDE 5 CM BİR KİTE ORTAYA ÇIKTI:53: HEMEN ADANAYA ÜNVERS GİTTİK:26: KİTLE ALINDI:26: AMA YENİLEDİ:43: ÜZERİNE EŞİMİN HORMONLARI BOZULDUUU:43: YAŞAM KALİTESİ DÜŞTÜ:43: TAM 18 AYDIR EVDE ÇALIŞAMIYORRR :26:AMA BEN HEM EŞİMİN ŞU ANKİ DURUMUNA ŞÜKREDİYORUM :44:(DR BU AMELYATN SAĞ ÇIKMAYA BİLİR DEDMİŞTİ)HEMDE İNFERTİLİTEYE ŞÜKREDİYORUM:44: YILARCA NEREDEN BENİ BULDU DEDİĞİM :47:İNFERTİLİTE SAYESİNDE EŞİMİN BEYİNDE Kİ KİTLE TESPİT EDİLDİİİ :14::14: ....... GÜZEL ARAKADAŞIMMM BENCEDE HSG ÇEKTİRMELİ HİSTERESKOPİ YAPTIRMALISINN HATA AKLINA TAKILAN NE VARSA MUTLAKA YAPTIRMALISINNN VE İÇİN RAHAT OLARAK BAŞLAMALISIN TEDVAİNEEE İNŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBEĞİN SENİ BULURR:49::49::49::49::49::49:

canım nasıl da etkilendim yazdıklarından. allah eşine şifa versin inşallah...

arkadaşım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.
ne güzel bi heyecandır o. panik yapmadan tadını çıkar. :1::9:
daha keseyi göreceksin. hele o kalp atışını duymak yok mu
ben dün bebişlerimin kalp atışlarını duydum dünyanın en güzel sesi olsa gerek. çok şükür ki iyiler.
bundan sonraki her bir aşama her dr kontrolüne gitmek ayrı bir keyif ,ayrı bir heyecan...

yeterr, allah yardımcınız olsun, zor şeylerle imtihandasınız, bu sıkıntıları en kısa zamanda geride bırakırsınız inşallah.

canım çok etkilendim yaşadıklarından gerçekten film gibi düşününce ama şükürler olsun ki eşin iyileşmiş şuan hayatta zaten Allah herşeyden önce karı koca bize sağlık versin ben buna dua ediyorum. bebek Allah ın takdiri olmazsa bir sebebi vardır Allahın takdiridir. yolumuza bu şekilde devam ederiz.Allah kimseyi sağlıkla sıhhatle sınamasın o daha zor tabiki.biz bebek için elimizden geleni yapıyoruz ama ben de bu sırada sağlığımı kaybetmekten çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.

Canim yaa gözlerim şaşkın bir halde ve hayretle okudum hikayeni.esinle birlikte çok gucluymussunuz Allah yardımcınız olsun ve size dayanma gücü versin, insallah bu yaşadıklarınıza rağmen bir gun sizin de cocuğunuz olur enerjiniz pozitifliginiz hayattan beklentiniz hiic tükenmemiş ve insallah sonuc alırsınız , Allah buyuk hiç beklemediğin bir anda yanında olduğunu hissettirecektir sana.

Back
X