• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

gözünaydın cnm bak ne güzel sonunda duymuşsun pıt pıt atışını..demiştim sana bebeğin seninle diye..bundan sonra ona sımsıkı sarıl sürekli konuş sevgini hissettir ona..inşallah sonuna kadar herşey güzel gider sağlıkla kavuşursun bebeğine..darısı bizlerin başına inşallah..

kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.

adet öncesi bu tarz gerginlikler yaşaman normal canım ... yaşadıklarımız kolay şeyler değil ... üstüne aldığımız bir dünya hormonları da eklersen yine de çok iyi dayanıyoruz bence.. tabii bu sürede Allah sabır versin eşlerimize... her şeyimize katlanıyorlar sağ olsunlar ...
gelir canım adetin sen yeterki kafaya takma... kırmızı bayrağı çektiğin gibi yeni tedavine adım atacaksın hayırlısıyla..
valla ben bir kaç gündür iyi değilim ... her gün bir yerlerim ağrıyor.. bugünde ağrılarıma diş ağrısı eklendi . :( hastalık hastası gibi oldum ... eşime şuram ağrıyor demeye yüzüm kalmadı :(

kıyamam canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine..bu havalarda mahvetti bizleri..hafta sonu birazda olsa serinlicek diyolar inşallah öyle olur..kendini çok yormamaya çalış dinlenme fırsatın varsa yat dinlen cnm..valla buaralar o kadar dengesiz oldumki ilaçlar ne kadar kötü yapıyo bizleri bütün dengemiz alt üst oluyo..dediğin gibi Allah sabır versin eşlerimize benimki bu dönemlerimde çok kahrımı çekiyo ama istemeden yapıyorum napayım :25: inşallah bu günleride geride bırakıcaz hep beraber..

kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.

canım öncelikle sakin ol sakın kötü düşünme biliyosun sen üzülürsen bebeğinde hisseder bunu..daha 10gün önce kontrolün varmış doktorun bişey görmemiş bence yanlış görmüş o asistan doktor..kendide demiş zaten makinelerimiz iyi değil diye..kendi doktoruna ne zaman gideceksin tekrar tek doktorla kalma başka doktorlarada git görün bence..dualarım seninle hiçbişey çıkmayacak inşallah..

kıyamam canım ya geçmiş olsun dikkat et kendine..bu havalarda mahvetti bizleri..hafta sonu birazda olsa serinlicek diyolar inşallah öyle olur..kendini çok yormamaya çalış dinlenme fırsatın varsa yat dinlen cnm..valla buaralar o kadar dengesiz oldumki ilaçlar ne kadar kötü yapıyo bizleri bütün dengemiz alt üst oluyo..dediğin gibi Allah sabır versin eşlerimize benimki bu dönemlerimde çok kahrımı çekiyo ama istemeden yapıyorum napayım :25: inşallah bu günleride geride bırakıcaz hep beraber..

teşekkür ederim canım benim.. inşallah canım bu günleri hayırlısyla mucizlerimize kavuştuğumuızda tatlı anı olarak anımsayacağız... ben şimdi çıkıyorum ... yarın görüşmek üzere... öpüyorum seni ... görüşmek üzere arkadaşlar...

Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Canım çok sevindim gerçekten bir mucize :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))

canım öncelikle sakin ol sakın kötü düşünme biliyosun sen üzülürsen bebeğinde hisseder bunu..daha 10gün önce kontrolün varmış doktorun bişey görmemiş bence yanlış görmüş o asistan doktor..kendide demiş zaten makinelerimiz iyi değil diye..kendi doktoruna ne zaman gideceksin tekrar tek doktorla kalma başka doktorlarada git görün bence..dualarım seninle hiçbişey çıkmayacak inşallah..

en kısa zamanda tekrar kendi dr.uma gideceğim. inşallah yanlıştır.

senin için çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah. benimde yüzümü güldürür inşallah.

teşekkür ederim canım benim.. inşallah canım bu günleri hayırlısyla mucizlerimize kavuştuğumuızda tatlı anı olarak anımsayacağız... ben şimdi çıkıyorum ... yarın görüşmek üzere... öpüyorum seni ... görüşmek üzere arkadaşlar...

görüşürüz canım bende öpüyorum seni..

Canım hemen bozma moralini başka doktorlara git araştır en iyi makine hangi hastanedeyse oraya git bir doktorun söylediği ile kalma, üzülme bebeğini de üzme

canım hemen karamsarlığ kapılma belki doktor yanıldı dediği gibi...hem doktor kendi ağzıyla söylemiş makinelerinin iyi olmadığını yanılma payının yüksek olacağını... sen içini ferah tutmaya çalış canım... güzelliklere odaklan meleğin için... dualarımız seninle arkadaşım... gör bak yakında bebişinin bir şeyi olmadığı haberlerini alacağız hayırlsıyla... Allah'a emanet olun ...

hestia inanmıyorum sen hamilemisin belki bni hatırlamazsın sen beni ama çok sevindim ..
doğal yollamı oldu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
içindeki korku tedirginlik normaldir unutmaki ana rahmi çelikten bir zırha benzetilmiş kuranı kerimde tasfiri sen hiç korkma onu allah koruycak başta rahat ol sevgilerimle..
kızlar bu ay 3. aşılama başlıycaktım geçen ayda iptal olmuştu bu ayda bayrama denk geldiği için kaldı sürekli erteleniyor ama napalım haktan hayırlısı bi mucize olur belki bellimi olur...:emir_bebek::emir_bebek:
tez zmanda evlatlarımıza kavuşmamız dileğiyle..

canım hemen karamsarlığ kapılma belki doktor yanıldı dediği gibi...hem doktor kendi ağzıyla söylemiş makinelerinin iyi olmadığını yanılma payının yüksek olacağını... sen içini ferah tutmaya çalış canım... güzelliklere odaklan meleğin için... dualarımız seninle arkadaşım... gör bak yakında bebişinin bir şeyi olmadığı haberlerini alacağız hayırlsıyla... Allah'a emanet olun ...
Rabbim esirger inşallah. çok sağol.

Canım hemen bozma moralini başka doktorlara git araştır en iyi makine hangi hastanedeyse oraya git bir doktorun söylediği ile kalma, üzülme bebeğini de üzme

gideceğim, gitmezmiyim. önce kendi dr.uma gitcem.

senin için çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah. benimde yüzümü güldürür inşallah.

Sağol minikmeleğim.İnşallah bebişinde birşey yoktur.Benide dr. 10 gündür hep bir sorun olduğuna inandırdı.Kürtaja hazırlamıştım kendimi.Ama herşey normalmiş.Şimdi çok kızdım kendime.Bebeğimi bu süreçte yapayalnız bırakmışım gibi geldi. Bazı dr.lar insanı endişelendiriyorlar. Umarım en kısa zamanda sorun olmadığını öğrenip rahatlarsın...

özel mesaj yollayamadım . Yasin bağışlama duası var internette onu okuyup en sonunda adına yasinleri okuduğumuz arkadaşımızın adına dua edip bağışla canım.
tamam canım merak etme benim kitabımda var dua.yarın allahın izniyle bağışlayacağım.

canım çok sevindim.bak gördünmü duydun işte pıt pıt sesini hiç korkma endişelenme bebeğin seninle onun için hep dua et rabbim onu ve seni korur.bundan sonra herşey çok farklı olcak artık bütün muaynelerini heyecanla bekleyeceksininiz onu görünce hep heyecanlanacaksınız...

canım lütfen moralini bozmamaya çalış baksana makinamız iyi değil demiş doktorunda ondan önce baktığında bişey görmemiş,hatası olabilir,allahın izniyle herşey yolunda olacak bu konuyu kendi doktorunlada görüş o seni rahatlatacaktır.daha hiçbişey belli değil bebeğini ve kendini üzme tatlım..

hestia inanmıyorum sen hamilemisin belki bni hatırlamazsın sen beni ama çok sevindim ..
doğal yollamı oldu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
içindeki korku tedirginlik normaldir unutmaki ana rahmi çelikten bir zırha benzetilmiş kuranı kerimde tasfiri sen hiç korkma onu allah koruycak başta rahat ol sevgilerimle..
kızlar bu ay 3. aşılama başlıycaktım geçen ayda iptal olmuştu bu ayda bayrama denk geldiği için kaldı sürekli erteleniyor ama napalım haktan hayırlısı bi mucize olur belki bellimi olur...:emir_bebek::emir_bebek:
tez zmanda evlatlarımıza kavuşmamız dileğiyle..

Hatırlıyorum seni olimbera.Hep yazmasamda sürekli takibindeyim bu topiğin.Ben 2 aşılamadan sonra tüpe geçtim.İlk tüp denemesinden sonraki ay doğal yoldan oldu.İnanamadım.Kafamdan çıkardığım ve hiç düşünmediğim bir zamanda sürpriz yaptı bize...Dediğin gibi sadece Allaha emanet.Zaten herşey Allahtan değilmi? Bize mucizeyi veren Allahım bizi korumasını da bilir.Hiç moralini bozma ertelendi diye.Bu ay olmaması lazım demekki.Çünkü Allah en hayırlı en güzel zamanda veriyor.Ben tüpte olmayınca üzülmüştüm ama o kadar güzel bir tatil yaptımki.İyikide olmamış dedim sonunda. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

Hatırlıyorum seni olimbera.Hep yazmasamda sürekli takibindeyim bu topiğin.Ben 2 aşılamadan sonra tüpe geçtim.İlk tüp denemesinden sonraki ay doğal yoldan oldu.İnanamadım.Kafamdan çıkardığım ve hiç düşünmediğim bir zamanda sürpriz yaptı bize...Dediğin gibi sadece Allaha emanet.Zaten herşey Allahtan değilmi? Bize mucizeyi veren Allahım bizi korumasını da bilir.Hiç moralini bozma ertelendi diye.Bu ay olmaması lazım demekki.Çünkü Allah en hayırlı en güzel zamanda veriyor.Ben tüpte olmayınca üzülmüştüm ama o kadar güzel bir tatil yaptımki.İyikide olmamış dedim sonunda. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

amin cnm inan bana böyle o nasibini almışsa dünyaadan hiçbir güç baş edemez o mercimekle ,için rhat olsun vaktiymiş ve geldi bu kadar basit..
ilk ben erteledim sonra doktorum yoktu bi ayda ,doktoru bulduk klomeni bıraktık iğneye gçcez artık dedi 5. gün iğne için geç dedi gelecek ay gl,bu ayda bayrama denk geliyor dendi yine kaldı bende diyorum demkki böyle olması lazım diye ama acelede etmiyor değilim..:ssz:
dularım seninle cnm ..sağlıkla kucağına al bizde geliyoruz arkandan ona göre:1:

Canım merhaba çok sevindim çok şükür ki duydun kalp atışını rabbim sağlıklı doğum nasip etsin...bebeğini sağlıklı hayırlı evlat etsin sana.

günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.hem dinletti dr.hemde gördük.bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, allaha şükürler olsun.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

artık için rahat olsun kendinede iyi davran eşinede bebeğinede :)) darısı bizlerin başına inşallah :43::43:

Canım bence kesin birşey yok bu yüzden üzme kendini dua et allaha sığın yavrunu sağlıklı iste rabbinden inşallah bi sorun çıkmaz canım

Back
X