• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaz bitimine kadar sizlere buradan eşlik edecem inşallah sezon sonunda da bilgisayarıma kavuşmuş olurum... çünkü koca bir kış sizsiz geçirmem mümkün değil pericim.... çok öpüyorum seni canım...

inşallah canım bende burdan kopamıyorum :16: bende öpüyorum canım

Cumalarınız mubarek olsun gayem hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun canım..

Bu sabah işe gelirken sonucumu aldık eşimle sonuçta normal yazıyordu drm izinli olduğu için filmi çeken dr.a sordum herşey normal tüpler açık dedi:))

Bu sabah işe gelirken sonucumu aldık eşimle sonuçta normal yazıyordu drm izinli olduğu için filmi çeken dr.a sordum herşey normal tüpler açık dedi:))

gözünaydın aysecim çektiğin ağrıların sızıların karşılığını aldın sonunda çok sevindim herşeyin normal olmasına..

gözün aydın Ayşecim ... tüplerinle ilgili sıkıntının olmaması çok güzel.. hormon değerlerinde normaldi.. inşallah en kısa sürede hayırlsıyla bebeişin kendiliğinden gelir canım .. öptüm

Iyi dileklerniz için çok teşekkür ederim rabbim durumumu bozmaz inşallah böyle normal giderim de rabbim nasip eder hayırlı bi evlat..

Herkese selamlar sevgiler
Umarim herkes iyidir.
Aysecim, hsg sonucun temiz cikmis cok sevindim. En yakin zamanda hayirlisiyla bebek haberini de aliriz insallah. Cunku hsg sonrasi hamile kalma ihtimali yukseliyormus.

Dun doktor kontrolum vardi. 2li test zamani gelmis kan verdim. Sonucu haftaya cikacak insallah. Ultrason olcumleri cok sukur iyi. İcim ferahladi. Cinsiyet konusunda bir sey soyleyemedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belli olur herhalde.
Allah en kisa zamanda tum isteyenlere bunlari yasamayi nasip etsin insallah. Burada herkes surekli dualarimda.

Ben simdiden hepinizin bayramini kutluyorum. Sevdiklerinizle mutlu umutlu cok guzel bir bayram olsun

Bu hafta bayram telasiyla gececegi icin yasin okumaya ara versek mi acaba? Yani en azindan ben prsbye kadar yetistiremeyebilirim. Okuyabilirsem yine msj atarim ama bu hafta icin soz veremiyorum, kusura bakmayin lutfen

Hepinizi operim

Canım ınsallah 2lı testın sonucu ıyı cıkar cınsıyetıde 15 haftalıken daha net goruyorlat oyuzden bırsey dememıstır doktorun bende senın gıbı dusunuyorum bu hafta ara verelım yasıne ayseyede soylemıstım ama cevap vermedı arkadaslar okumak ısterlerse bende katılamıycam kızlar ben mınıkmelegımı yanı leyla merak ettım bebegı nasıl oldu acaba gelsede yazsa bıze

hadi hayırlısı bakalım rahim filminin hamile kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum. belki sende tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.

kızlar ben buarada tüp bebek işlemlerine başladım ve doktor amh testi istemişti yaptırmıştım dün sonuç çıktı 1.41 yaşım 27 doktor kötü değil ama yaşına göre düşük dedi hemen tüp bebek yapmalıyız dadi .sizcede çokmu kötü bilgisi olan arkadaşlar yorum bekliyorum..

arkadaşım amh yumurta rezervi için isteniyor. ben de 0.51 çıkmıştı yumurta rezervi azdı umarım tüp bebek tedavini hayırlısıyla yaptırır, bize de burdan güzel haberler verirsin

arkadaşım amh yumurta rezervi için isteniyor. ben de 0.51 çıkmıştı yumurta rezervi azdı umarım tüp bebek tedavini hayırlısıyla yaptırır, bize de burdan güzel haberler verirsin

canım öncelikle çok sağol yorumun için rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inş. ve ben de senin gibi o güzel hamilelik duygusunu yaşarım birgün.

canım öncelikle çok sağol yorumun için rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder inş. ve ben de senin gibi o güzel hamilelik duygusunu yaşarım birgün.

canım sonucun temiz çıkmış çok sevindim bundan sonrası daha kolay olucak inşallah Allahın izniyle.

merhabalar arkadaşlarım 1 aydır yasini şerif okuyoruz rabbim kabul ederse su ana kadar 4 arkadaşımız için okuduk .. yarın yeni liste yapacağım mazereti olup listeden ismimi çıkarmamı isteyenler varsa bana özel mesajla bildirsin kimin için okumamız konusundada sadece özel mesaj bekliyorum. allaha emanet olun

canım eğer okumak istemeyen varsa bildirsin sana müsait olmayanlar okuyamayacak olanlar olabilir illa adetli olmak gerekmiyor herkesin işi gücü var okumak istemeyip de adı yazıldığı için okumak zorunda kalanlar olabilir. bunda bir sakınca yok okumak istemeyenler okumasın benim şahsi fikrim. sen de özelden msj atan arkadaşlarımızın fikirlerini bir gözden geçir. sonra ona göre yeni birşeyler yaparız.

Back
X