- 23 Nisan 2012
- 213
- 24
- 68
cnm ben 2 gün önce idrar testi dünde kan testi yaptırdım sonuç negatif..
hayırlısı olsun canım ya belki sıcaktan yada oruçdandır.
bari iki gün daha gelmesinde orucumu tutayım bu arada inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaz bitimine kadar sizlere buradan eşlik edecem inşallah sezon sonunda da bilgisayarıma kavuşmuş olurum... çünkü koca bir kış sizsiz geçirmem mümkün değil pericim.... çok öpüyorum seni canım...
hayırlısı olsun canım ya belki sıcaktan yada oruçdandır.
bari iki gün daha gelmesinde orucumu tutayım bu arada inş.
hayırlısı olsun hakkında pericim...
Bu sabah işe gelirken sonucumu aldık eşimle sonuçta normal yazıyordu drm izinli olduğu için filmi çeken dr.a sordum herşey normal tüpler açık dedi:))
Bu sabah işe gelirken sonucumu aldık eşimle sonuçta normal yazıyordu drm izinli olduğu için filmi çeken dr.a sordum herşey normal tüpler açık dedi:))
kızlar ben buarada tüp bebek işlemlerine başladım ve doktor amh testi istemişti yaptırmıştım dün sonuç çıktı 1.41 yaşım 27 doktor kötü değil ama yaşına göre düşük dedi hemen tüp bebek yapmalıyız dadi .sizcede çokmu kötü bilgisi olan arkadaşlar yorum bekliyorum..
arkadaşım amh yumurta rezervi için isteniyor. ben de 0.51 çıkmıştı yumurta rezervi azdı umarım tüp bebek tedavini hayırlısıyla yaptırır, bize de burdan güzel haberler verirsin
arkadaşım amh yumurta rezervi için isteniyor. ben de 0.51 çıkmıştı yumurta rezervi azdı umarım tüp bebek tedavini hayırlısıyla yaptırır, bize de burdan güzel haberler verirsin
merhabalar arkadaşlarım 1 aydır yasini şerif okuyoruz rabbim kabul ederse su ana kadar 4 arkadaşımız için okuduk .. yarın yeni liste yapacağım mazereti olup listeden ismimi çıkarmamı isteyenler varsa bana özel mesajla bildirsin kimin için okumamız konusundada sadece özel mesaj bekliyorum. allaha emanet olun