Umarım tatlım herşey gönlünce olsun , peki sen nasılsın daha iyimisin.
evet ercelf canım yarın kısmetse lucrine başlıyorum bakalım bu macera beni nereye götürecek
denemeye değer öyle değil mi sonunda gelecek mucizenin yüceliğini düşününce :) inşallah hayırlı sonuçlanır canım iyi düşün iyi olsun hiçbirşeyi kafana takma rabbim istedikten sonra biliyorsun zaten..
geçen hafta yaptırdım canım kan testi ama negatif her zamanki gibi..dünde idrar testi yaptım yine tek çizgi..doktorumla görüştüm haber bekliyorum söktürücü kullanmadan gelmeyecek dediğin gibi napalım artık..
vardır bunda da bir hayır canım vücudumuz da ne yapacağını şaşırdı kendini korumaya mı çalışıyor napıyor benim de bazen 37 günde adet olduğum oldu. hiç hayatta adeti gecikmeyen benim yani. bu tedaviler bir yeri yapıyor diğer bir yeri de bozuyor. canım benim mesela 1. aşılamamdan sonra hemen 2. ye başlamadım 1 ay ara verdim öyle olduğu halde bile 37. günümde geldi adetim ve ardından 2. aşılamamda da hiç gelişme olmadı ve iptal edildi. senin en son aşılaman ne zaman olmuştu? istersen bir ay daha ara verebilirsin canım.
rana canım senin de mesajını gördüm iyi olmana çok sevindim hayat kaldığıam ediyor. kendine bakımlar yap saçlarına da dökülmeye karşı kürler falan yap hayatını yaşa:) benim de göbeğimdeki kıllar azcık kalınlaştı şimdilik rahatsız etmiyor ama :) ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun canım?