• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canimm:)) seni mi kıracagim soz gayem yarin icine tarcin corek otu söz nasilsa garip otlar tohumlar degil bildigim guzel seyler yerim garii artikk:))

yiyin gayri :)) evet canım bende diğer karışımların bir yere faydası varken başka bir şeye zarar vereceği kanısındayım ... uyguladığım tek şey diyebilirim .. kim uyguladıysa öyle ya da böyle faydalarını gördüklerini ve yumoşların sayıları ve kalitelerinde artış olduklarını belirtiyorlar ... ben de kullanıyorum canım...inşallah hepimizde faydasını görürüz tedavimizde....

ohh görüşmeler varmış, iyi denk gelmişim :))))

yakaldım sizi benimde face var ara ara baktığım bende sizi görmek istiyorum bananeee :)))

ben de istiyorum ama face olmadığım için hor görülüyorum :9::9:

sen hor görülcen haa olacak şey değil topiğin gülü herkes seni ne kadar seviyor :)))

valla bende hepinizi çok merak ediyorum bir ara face verilmiş falan ben denk gelemedim :)))

hazır ol demekte haklıymışsın kalbim duracaktı az daha maşallahhh sana maşallahhhh :16::16:
kız madem baktın resimlere nasıl görmezsin benim çekirdek ailemi :1:

Hazir ol derken gonderiyorum anlaminda yazdim be canim simdi tam tanistik iste:)) tesk ederim aile resimlerini gormedim cnm aceleyle sorunca hemen bir seni gosterdi sonra bakarim yine bulusunca merak etme sen

sen hor görülcen haa olacak şey değil topiğin gülü herkes seni ne kadar seviyor :)))

valla bende hepinizi çok merak ediyorum bir ara face verilmiş falan ben denk gelemedim :)))

ayy teşekkür ederim ne kadar iyi geldi medidscim ... Allah razı olsun ama ben de sizleri çok seviyorum , karşılıklı ...
ben msn verebilirim face olmadığından :)) ama sizleri tanımadan bu kadar benimseyip severken görmeyi de çok istiyorum..

ayy teşekkür ederim ne kadar iyi geldi medidscim ... Allah razı olsun ama ben de sizleri çok seviyorum , karşılıklı ...
ben msn verebilirim face olmadığından :)) ama sizleri tanımadan bu kadar benimseyip severken görmeyi de çok istiyorum..

rica ederim tatlım ne demek :)) bende merak ediyorum hepinizi dediğin gibi görmeden bu kadar kaynaşmak dertleşmek harika birşey :)

gayem sen özelden yaz bana msn ben eklerim seni :)) çok fazla kullanmıyorum ama açarım senin için :))

güzelim nasıl görüşeceğiz peki senle :)

masalı görmeyin zaten bence hatun manken gibi komplekse girdim ben :19:

seyhancım masalda gayemde sende güzelsiniz bence ben öyle hissediyorum bide güzellik yanında sempatiksiniz de :)))

aslında topikte çirkin yok :)))

rica ederim tatlım ne demek :)) bende merak ediyorum hepinizi dediğin gibi görmeden bu kadar kaynaşmak dertleşmek harika birşey :)

gayem sen özelden yaz bana msn ben eklerim seni :)) çok fazla kullanmıyorum ama açarım senin için :))

özelden yazdım canım adresimi... dört gözle buluşmayı bekliyorum :52:

Back
X