Benimde yok kullanmam mda gosterdi seni:))) ay dur cep telin den mms kullaniyorsan gonderiyim kendimi sana istersen
kullanıyorum sanırım gönder bi bakayım

mda nın parmağı olduğunu anlamıştım zatennn

kızımıda gördünmü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yok kullanmam mda gosterdi seni:))) ay dur cep telin den mms kullaniyorsan gonderiyim kendimi sana istersen
Sagol canimm:)) seni mi kıracagim soz gayem yarin icine tarcin corek otu söz nasilsa garip otlar tohumlar degil bildigim guzel seyler yerim garii artikk:))
bu mesaj bein değilmiydi
yine balonlar ve kalpler karıştı bende![]()
kullanıyorum sanırım gönder bi bakayım
mda nın parmağı olduğunu anlamıştım zatennn
kızımıda gördünmü![]()
Gonderiyorum simdİ resmimi hazir ol i kizini gormedim ama kocaman guzel bir kizi var dedi
ohh görüşmeler varmış, iyi denk gelmişim :))))
yakaldım sizi benimde face var ara ara baktığım bende sizi görmek istiyorum bananeee :)))
ben de istiyorum ama face olmadığım için hor görülüyorum![]()
hazır ol demekte haklıymışsın kalbim duracaktı az daha maşallahhh sana maşallahhhh
kız madem baktın resimlere nasıl görmezsin benim çekirdek ailemi![]()
sen hor görülcen haa olacak şey değil topiğin gülü herkes seni ne kadar seviyor :)))
valla bende hepinizi çok merak ediyorum bir ara face verilmiş falan ben denk gelemedim :)))
ben de istiyorum ama face olmadığım için hor görülüyorum![]()
ayy teşekkür ederim ne kadar iyi geldi medidscim ... Allah razı olsun ama ben de sizleri çok seviyorum , karşılıklı ...
ben msn verebilirim face olmadığından :)) ama sizleri tanımadan bu kadar benimseyip severken görmeyi de çok istiyorum..
güzelim nasıl görüşeceğiz peki senle :)
masalı görmeyin zaten bence hatun manken gibi komplekse girdim ben![]()
senin de bana geldi.. aman seyhancım ayrımız gayrimiz var :)) ha bana ha sana :))
seyhancım masalda gayemde sende güzelsiniz bence ben öyle hissediyorum bide güzellik yanında sempatiksiniz de :)))
aslında topikte çirkin yok :)))
rica ederim tatlım ne demek :)) bende merak ediyorum hepinizi dediğin gibi görmeden bu kadar kaynaşmak dertleşmek harika birşey :)
gayem sen özelden yaz bana msn ben eklerim seni :)) çok fazla kullanmıyorum ama açarım senin için :))
Ozel mesajdan cebini gonder bana ben face kullanmiyorum gayecimm cep telefonumdan mms yolladim seyhana