• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben istanbul tup bebeğe gidiyorum. 4.000 TL +. İğneler . Kullanılan iğnelere göre değişiyor ama genelde 6.000 TL civarı tutuyor. Ben Allahtan cok az iğne kullaniyorum:1: Merkez sgk ilede anlaşmalı onun fiyatlari nasıl hiç bilmiyorum ama. Umarım yeni yıla göbüsün dolu girersin:16:

tşk ederim canım bilgilendirdiğin için...

ne kadar hizli ilerliyor burda sohbet:0 dun soz vermistim test sonucunu yazarim diye ama sabah adet gordum ve buna uyandim. bundan sonra ne olucak bilmiyorum doktor ne derse oyle devam ederim demistim ama doktorum da tatile cikti dun. ilerleyen gunlerde ne derim ne dusunurum bilmiyorum ama gercekten bir saglik sorunum yoksa psikolojiye cok da inandigimi soyleyemem. ben bebek karari verdikten sonra takvime bile bakmiyordum kendiliginden olsun diye cok uzun sure akisina biraktim. hemen film cekilmese de olur dedim hatta asilama yapildiktan sonra bile ilk birkac gun disinda cok dusunmedim. bu kadar serinken aklim ruhum bu is olmuyorsa psikolojinin etkisinin cok guclu olduguna inanmiyorum. umarim altindan ciddi bir sorun cikmaz. allah en dogru zamanda vericek her birimize yeterki saglik olsun evliliklerde huzur olsun. sizler cok uzun zmandir yazisiyorsunuz ben cok kolay dahil olamam sanirim ama dualarim sizinle. siz de eksik etmeyin benim icin. yine soz durumdan haberdar edicem:)))
guzel haberlere....

ne kadar hizli ilerliyor burda sohbet:0 dun soz vermistim test sonucunu yazarim diye ama sabah adet gordum ve buna uyandim. bundan sonra ne olucak bilmiyorum doktor ne derse oyle devam ederim demistim ama doktorum da tatile cikti dun. ilerleyen gunlerde ne derim ne dusunurum bilmiyorum ama gercekten bir saglik sorunum yoksa psikolojiye cok da inandigimi soyleyemem. ben bebek karari verdikten sonra takvime bile bakmiyordum kendiliginden olsun diye cok uzun sure akisina biraktim. hemen film cekilmese de olur dedim hatta asilama yapildiktan sonra bile ilk birkac gun disinda cok dusunmedim. bu kadar serinken aklim ruhum bu is olmuyorsa psikolojinin etkisinin cok guclu olduguna inanmiyorum. umarim altindan ciddi bir sorun cikmaz. allah en dogru zamanda vericek her birimize yeterki saglik olsun evliliklerde huzur olsun. sizler cok uzun zmandir yazisiyorsunuz ben cok kolay dahil olamam sanirim ama dualarim sizinle. siz de eksik etmeyin benim icin. yine soz durumdan haberdar edicem:)))
guzel haberlere....

canım merhaba
özellikle senin haberini bekliyordum bugün açıkcası üzüldüm. Bende katılıyorum sana bencede başka bir doktorla görüşüp ne var kesinleştir. Banada 4 sene boyunca 3 farklı doktor sebebsiz infertilide dediler ve beklettiler ancak geçen seneden bu yana rezerv azlıgım oldugu ögrendim, eşimde sayı ve morfoloji sorunu oldugunu ögrendim

Gayecım cok sagol evet guclu olcak ınsallahoglum yenı fotoları var ama son gıttıgımızde cok kıpırdadı oglum yuzu net gorunmedı ınsallah bıdahakı kontrolumuzde yenı fotolar koyarım

haftasonu geldiiii... bu gecede izmirden eşim gelecek kısmetse ,, bir hafta olacak yarın ben istanbula geleli..pazar gecesi dönecek tabi mecbur ama en azından şu 2 gün birlikte vakit geçirip gezmek kafamı dağıtmak istiyorum ...arada moral olsun 2.haftaya başlarken ,,yarın 2.kontrolüm var ben size yazana dek muhtemelen pazartesi de 3.kontrolüm olmuş olur umarım hayırlı gelişmeler yaşar sonuçlar alırım pazartesi bu 2 kontrolü geçirmiş olumlu şekilde de devam eder halde sizlere bilgi vermek umudu ile öpüyorum ...destekleriniz alakanız için de teşekkür ederim hepinize.sağlıkla ,,sevgiyle....

mrb maslcım masalın inşaalah sana doğru adım adım geliyordur. her şey gönlünce olsun canım.

canım merhaba
özellikle senin haberini bekliyordum bugün açıkcası üzüldüm. Bende katılıyorum sana bencede başka bir doktorla görüşüp ne var kesinleştir. Banada 4 sene boyunca 3 farklı doktor sebebsiz infertilide dediler ve beklettiler ancak geçen seneden bu yana rezerv azlıgım oldugu ögrendim, eşimde sayı ve morfoloji sorunu oldugunu ögrendim

peki simdi tedavi mi goruyorsun? bir de burdan doktor ismi vermek dogru mu ama istanbuldaysan dogru taniyi kimin koydugunu paylasabilir misin?

peki simdi tedavi mi goruyorsun? bir de burdan doktor ismi vermek dogru mu ama istanbuldaysan dogru taniyi kimin koydugunu paylasabilir misin?

canım ben 2 aşılama 1 tüp denedim bu tedavilerimi izmirde Prof. sait yücebilgin ile yaptım ama yumurta bile geliştiremedik ama teşhişleri dogruydu , şimdi memorial şişli den Prof. Semra Kahramana gidiyorum onunda teşhisi aynı oldu. Eger İstanbuldaysan sanada öneririm çok iyi bir merkez, Semra hanımda çok bilgili bir doktor.

slm kizlar bende ilk kez asilama icin artik ilk adimi attim... ha su gun ha bugun bekle bekle baktik kendiliginden olacagi yok
7 eylul cuma sabahina randevu verdi doktor (randevuyada daha cok varrrr)
butun test sonuclarinizla birlikte gelin bir degerlendirme yapalim dedi..:18:

Son düzenleme:

İns. Bu sefer kavuşursun bebisine. Hepimizin bir cok ortak noktası var. Olumsuz Aşılamalar tup bebekler.. Dualarimiz hepimiz icin:16:

inşallah canım hayırlısı bakalım içimde hem bir heyecan var ama bin korku var :(
merhaba reyyan hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza , bişey sormak istiyorum 2 kez aşılama ,1 kez tüp denemişsinde şimdi neden tekrar tüp bebek degilde aşılama deniyorsun.

canım doktora anlattım durumu aslında bütün doktorlara göre bizim doğal yoldan bebeğimiz olur diyolar

aslını istersen aşılama konusunda kararsızım

doktor 2 ay yumurtalıklarını baskılayacam o adetinle gonal f ile aşılama yapcam dedi

bende hiç bişey demedim :26:

1 ekimdedede kaan aydosa gideceğiz inşallah eşim için dna hasarına baklıacak

inşallah bişey çıkmazda ona göre bi yol haritası belirleriz artık

Mavicim demek ismi netlesti oglusunun CİNAR :-) ismi de hayati da guzel olsun ins..ben pek begendim soylemeden edemedim :-)

Mdacim canim aslinda burdayim okuyorum yazmiyordum masalla haberlestik biraz...bugun bi mrb demek istedim...bende degisim yok hormonlar tavan yine ilaca devam...

Superim nerelerdesinnnn?

Gayecimm ben iyiyim peki sen nasilsin sicaklar devam mi antalya da?

Masalcimmmm hadii guzel haberlr ver bizlere...

Bu arada bende gormek istiyorum sizleri yaaa gayemmm nasil olcak bu is :-)

ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var :16:12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur :16::16:

herkese mutlu pazarlar güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle sağlıkla mutlulukla kalın opuyorum hepiniZi:54: :16::16::16:

ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var :16:12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur :16::16:

günaydın canım ne güzel yumurtalar çok güzel gelişiyor ins sağlıklı güzel bir melek olarak sana gelirler canım hakkında hayirlisi olsun tatlım öptüm:54:

günaydın canım ne güzel yumurtalar çok güzel gelişiyor ins sağlıklı güzel bir melek olarak sana gelirler canım hakkında hayirlisi olsun tatlım öptüm:54:

güzel dileklerin için sağol canım benim:54: drumunda dediği gibi ( biz herşeyi yaptık geriside, nasipte varsa olur)rabbim ümitsiz bırakmasın inşallah:16: ama kontrolde bi hamile kadın vardı.. önce onu aldılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler.. allahım ne güzel bir sestir o ya,tüylerim diken diken oldu :16:rabbim tez zamanda o sesi dinlemeyi ,,dimple ,masal ,mda,nimessay,gayem,seyhan,superisi ercelf,jolly,burcudalli,meleğim38,ayşe ve bendeniz meleğe ve adını hatırlayamadığım ama bu yolda emek veren herkese nasip eder inşallh:16::16::16:

Son düzenleme:
1.aşılamamı denedim bugun 15.gün olmadı regli oldum kısmet bidahaki sefere inşallah.herkese bol şans ve bol moralli günler diliyorum.

guzel haberlere....

hayırlısı olsun arkadaşım .. açıkcası dünde gözlerim seni aradı .. vakti zamanı değilmiş..inşallah bundan sonrasında tedaviye gerek kalmadan hiç ummadığın anda meleğin süpriz yapar ... sevgiyle kal canım benim..

slm kizlar bende ilk kez asilama icin artik ilk adimi attim... ha su gun ha bugun bekle bekle baktik kendiliginden olacagi yok
7 eylul cuma sabahina randevu verdi doktor (randevuyada daha cok varrrr)
butun test sonuclarinizla birlikte gelin bir degerlendirme yapalim dedi..:18:

inşallah ilk ve son tedavin olur ve özlemle beklediğinn meleğine kavuşturur seni... şansın bol olsun canım..

Mavicim demek ismi netlesti oglusunun CİNAR :-) ismi de hayati da guzel olsun ins..ben pek begendim soylemeden edemedim :-)

Mdacim canim aslinda burdayim okuyorum yazmiyordum masalla haberlestik biraz...bugun bi mrb demek istedim...bende degisim yok hormonlar tavan yine ilaca devam...

Superim nerelerdesinnnn?

Gayecimm ben iyiyim peki sen nasilsin sicaklar devam mi antalya da?

Masalcimmmm hadii guzel haberlr ver bizlere...

Bu arada bende gormek istiyorum sizleri yaaa gayemmm nasil olcak bu is :-)

sıcakların etkisi azaldı eskiye oranla ama hala nem ekisini gösterior canım :)
böyle sık sık gel ya arkadaşım özletmeden kendini olur mu ?
özelden yazacağım sana formulü :)
öptüm çok...

güzel dileklerin için sağol canım benim:54: drumunda dediği gibi ( biz herşeyi yaptık geriside, nasipte varsa olur)rabbim ümitsiz bırakmasın inşallah:16: ama kontrolde bi hamile kadın vardı.. önce onu aldılar bebeğin kalp atışlarını dinlediler.. allahım ne güzel bir sestir o ya,tüylerim diken diken oldu :16:rabbim tez zamanda o sesi dinlemeyi ,,dimple ,masal ,mda,nimessay,gayem,seyhan,superisi ercelf,jolly,burcudalli,meleğim38,ayşe ve bendeniz meleğe ve adını hatırlayamadığım ama bu yolda emek veren herkese nasip eder inşallh:16::16::16:

Melekcim ; yeni tedavin hayırlı olsun canım ... umarım bu sfer tedavinin gidişatı gibi sonu da güzel olur mutlu haberi duyurursun bizlere... dualarım seninle canım... Allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmadan içimizdeki anne olma arzusunu yaşatsın bizlere tez zamanda hayırlsıyla ... çok öpüyorum seni.. Allah'a emanet ol canım..

1.aşılamamı denedim bugun 15.gün olmadı regli oldum kısmet bidahaki sefere inşallah.herkese bol şans ve bol moralli günler diliyorum.

hakkında hayırlsıı olsun arkadaşım .. bu sfer nasip değilmiş ama en kısa sürede inşalalh meleğin kendiliğinden geliverir..

günaydın topicin güzelleri;
mutlu,umutlu bir pazar geçirmeniz dileğiyle... hepinizi öpüyorum...:54:

Aminnn cnm yaaa o sesi gümbür gümbür duyacağımız günler yakındır insallahh:16:

Back
X