canım ilk senedir dediğim belki..tam 2 ay sonra 36 yı dolduruyorum..76 kasım doğumluyum..yani yaşlıyım size göre...doktorum o yüzden zaten hemen tüp yapalım dedi..6 ay sonra bu durumunu bulamayabiliriz dedi..

sarsıldım aslında..2 yıldır gidiyorum ben doktora..hiç biri böyle söylememişti..hep bi sorun yok olur olur diye arkamı sıvazlayıp gönderdiler..şimdi nefret ediyorum ya..bunca zaman kaybettirdiler bana..aldığım onca klomen de olan yumurtalarımın sağlığınıda bozdu..yani ileriye değil hep geriye doğru yürüdüm ben...onca sıkıntım gözyaşımda yanıma kar kaldı..acı gercekle yüzleşmek bi bakıma iyi ..evet tüp de ikiz olma olasılığı yüksek..niye yalan söyliyim ikiz bebek hiç aklıma gelmemişti..bi garip oluyorum düşününce..hayırlısı tabi en öncesinde...daha ortada fol yok yumurta yok..

özel hastaneler hakkındaki tespitine katılıyorum..biliyorsun ilk aşılamayı trabzonda yaptırdım..artık işi ticari kar a dökmüşler belli...onların hiç umurunda değil..sonuç neğatif olunca o kadar üzüldüm doktor telefonda gelin yine deniyelim diyor..hiç bir acıklama yapmadan..neden böyle sonuçlandı hiç bir tespit yapmadan...gerizekalı ilk filmimde de belliydi o et parcası...insan aldırmaz mı?? küçüçük bir risk bile olsa müdahale etmeliydi bence..ona kalsa ben 3.aşılamayı da yapardım ve yine sonuç olumsuz olurdu..onlar aldıkları paraya bakıyorlar tabi..o yüzden sende ince eleyip sık dokuyorsun farkındayım..ve sana katılıyorum..muamele de cok önemli..samimiyet ve yapılan işdeki sahiplenme duyğusunu hissetmediysen hiç gitme o merkeze derim bende..gönlün nereyi seciyorsa o doğrudur ..şimdiden kolay gelsin..Allah izin verirse aynı zamanlarda başlayacağız tup tedavisine..bende heyecanlıyım...