• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar mavıcım cınarın ıyıymıs cok sevındım massallah kocamanda olmus Rabbım nazardan korusun ınsallah dogum yaklastıgı ıcınmı daha erken gıdıyosun vanım anlamadım bırsuru test falan ama olsun kuzular ıyı olsunda herseye katlanıyoz bız kızlar bızde bugun kardeslerımın yemın torenıne gıttık aman Yarabım o neguzel bıseydıya cok etkılendım vala Rabbım hepsıne sag salıım gelmek nasıp etsın ınsallah bızım ogluslarımızada nasıp etsın Rabbım eskı komsumuzun ogluda bıngol saldırısında sehıt olmus cenazesı var bugun anasına babasına sabır versın Rabbım soylencek baska soz yok

inş.kardeşlerin sağsalim dönerler evlerine canım.

komşunuzun oğluna da allahtan rahmet diliyorum. :((( gençler böyle şehit olunca çok üzülüyorum. :(((

Allah kimseye evlat acısı göstermesin :((

Melekten haber varmı diye sabahtan beri girip çıkıyorum ama uğramamış daha sanırım.Çok merak ediyorum.İnşallah güzel haberlerle gelir.

mrb arkadaşlar sizlere bir sorum olcak adeti 2 3 4 güleri gidip horman testi yaptırcam eli kulagında gelmek üzere akşam olursam 1 saymalımıyım yoksa ertesi günümü 1.gün kabul etmeliyim ha birde klomen kullanmak için

Son düzenleme:
ArKADASLARRR bisey sorcam ilkkez kullaniyorum oyuzden ? Bu puregon 200 vajinadan attim forumda okudugum kadariyla biraz sirt ustu yatmak gerekiyormus. Onuda yatim ama bu ilac ayni ilacmi agizdan alinanla? Beyaz kucuk yumusak top gibi attim vajinadan eridi ve beyazlik olustu vajina girisinde normal mi canlarimmmmm:14::34:

progestanı ağızdanda vajinadanda kullanabilirsin ama vajinadan kullanman daha etkili.ilaç vücudun sıcaklığıyla eridiği için akıntı şeklinde olması çok normal dert etme kendine...

mrb arkadaşlar sizlere bir sorum olcak adeti 2 3 4 güleri gidip horman testi yaptırcam eli kulagında gelmek üzere akşam olursam 1 saymalımıyım yoksa ertesi günümü 1.gün kabul etmeliyim ha birde klomen kullanmak için

adetin akşam olursa ertesi gün 1.gün diye saymalısın...

adetin akşam olursa ertesi gün 1.gün diye saymalısın...

anladım canım saol normalde ilk iki gün leke gelir bende bazen sefaf bazen pembe 3 gün tam anlamıyla başlar çok karıştırıyorum o yüzden

MAVİ_58 CANIM BİZİM AŞILMAMIZ DAHA YAPILMADI Kİ :s SOL TARAFTA 2 SAĞ TARAFTA 2 ADET YUMURTA OLUŞMUŞ İDİ İNŞ. HEPSİ AYNI ANDA BÜYÜMEZ DEDİ DR. BÖLE DEMESİ NEYİ İFADE EDİYOR ÇOK MU YUMURTAM OLMUŞ Kİ ?
hepsi kaliteli olursa dördüz olabilme ihtimaline karşı doktorun istememiştir bnmkide en fazla iki diyerek en düşük dozdan başlatmıştı iğneye çoğul gebelik en fazla ikiz olsun istiyorlar ondan sebep demiştir...
yok canım doğru hatırlıyosun bugün aşılamanın 14.günü bugün kan vercektik güya ama beyimiz(eşim) hazır değilim 1 gün dah kalsın dedi:1: yarına yapcam artık mecbur :31:
umarım güzel sonuç almıştırsın ...
BİR MUCİZE OLDU :))))

tüp bebek tedavim için onay beklerken öğrendim ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM

hala hayal gibi inanamıyorum dün doktora gittim her şey yolunda dedi

Hepiniz için dua ediyorum.Hepiniz bu duyguyu yaşasın diye hamile arkadaşlarda bir an evvel sağlıkla bebeklerine kavuşsun diye,

inanılmaz bir şey :)))))))

işte mucize diye buna denir ..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

beklemek çok zor kızlar senelerdir bekleyerek geçiyor ömrüm bunada hamd olsun aşılama yapılalı 3 gün oldu geriye kaldı 11. gün o su gibi akıp giden zaman şimdide göstersin kendini ...:31:

inşallah canım ya..ne güzel söylemiş doktorun..bana %35 dedi tutma ihtimalini..:50: sen gençsin tabi canım..benim yaşımı göz önüne alarak söyledi..:31:

canım sende 1 çocuk doğurdun ama bu da çok önemli ihtimali arttırıyor bence. yani rahimin kesinlikle benden daha iyi taşır da doktor yaşa göre yumurtlamadan dolayı öyle söylemiştir bence ama senin ilaç kullanmadan bile oluyordu yumurtan ben inanıyorum35 değil 50 bile olur o ihtimal.

ben hataydayım, adana başkent araştırma hastanesinde raporla yaptırıyorum ,önceki tüm tedavilerimi orada yaptırdım bu tedavime 1560tl gidecek ilaçlara 600 tl gitti ama 4 kutu gonalf aldım 2 sini geri iade etme ihtimalimiz var bünye nasıl tepki verirse artık
senin için de hayırlısı arkadaşım sen ne zaman başlayacaksın

şuan adet ortasındayım 10 ekim adet tarihim o zaman başlicaz kısmetse canım. ben de aşılamalarımı istanbul da zeynep kamil hastanesinde yaptırdım tüp bebek raporumu da ordan alıyorum ama tüp için prayı tercih etmicem 1800 tl fark verip özel bir merkezde yaptırıcam. gidenler pek memnun değil bir de devlet hastanesi şartları da pek iyi değil temizlik açısından doktorları bulamıyosun soru sormak için vs.. o yüzden içimin sindiği biryere gidicem. adana başkent hastanesinde nasıl şartlar sen memnunmusun canım.

herkese selamlar
bu gün yine yollara düşüp 2. tüp bebek için tedaviye başladık kontrolum gayet iyi ve her sey yolunda şimdilik bir sorun yok
doktorumuz 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesinden sonra bu seferki tedaviyi uzun prosedurle başlattı yani şu an adetimle doğum kontrol hapı ve bir iki ilaç kullanacağım 9 ekimde lucrin iğneleri başlanacak ta ki adet olana kadar, adet olunca da eski prosedur olan gonal f iğnelerine başlanacak.
dondurulmuş embriyoları kullanmadık 3. tüp denemesine kalsın diye(inşallah hiç gerek kalmaz) çünkü bu devletten olan son hakkımız... hayırlısı olsun
bu sefer heyecanlandım mı ne arkadaşlar

canımcım nasılsın adet durumun nasıl takipte zorlanmaya başladım :(((

iyiyim tatlım adet durumuma gelince aşılamadan sonra 2 ay gelmedi ama sonunda geçen hafta teşrif etti inatçı adetim :1: sen nasılsın hiç görünmüyosun fazla özletme kendini..tekrar tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim canım inşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine..heyecanın hiç bitmesin sonuç alıncaya kadar..ne güzel herkes tedavi telaşına girdi inşallah peşpeşe hamile haberleriyle seviniriz burda :16:

mrb kızlar muayne oldum geldim,oğluşum çok şükür iyi durumda 1.182 gr olmuş,gene sırtı dönük yatıyordu yüzünü göstermedi.yarın sabah şeker yüklemesi,hemogram falan yapılacak,ayrıyetten kan uyuşmazlığı testi var bu ay tekrar yapılacakmış ona göre iğne yapılacak yarın...artık muayne günlerim kısaldı ekimin 12 sinde tekrar gitcem ve ondan sonra hep 15 günde bir muayne olcam....

canım çok sevindim muayenede herşeyin yolunda gitmesine..artık çınarını daha sık görüceksin ne güzel..maşallah oğluşunun kilosunada..sağlıkla büyüsün içinde :16:

inşallah canım ya..ne güzel söylemiş doktorun..bana %35 dedi tutma ihtimalini..:50: sen gençsin tabi canım..benim yaşımı göz önüne alarak söyledi..:31:

cnm sen hiç takılma bu yüzde oranlarına canınıda sıkma kimi doktorlara göre hamile kalman,doğum yapman imkansız dedikleri hasta bile hamile kalıp doğum yapabiliyo..sen içini ferah tut olacak inşallah bu sefer :34:

Selam kızlar mavıcım cınarın ıyıymıs cok sevındım massallah kocamanda olmus Rabbım nazardan korusun ınsallah dogum yaklastıgı ıcınmı daha erken gıdıyosun vanım anlamadım bırsuru test falan ama olsun kuzular ıyı olsunda herseye katlanıyoz bız kızlar bızde bugun kardeslerımın yemın torenıne gıttık aman Yarabım o neguzel bıseydıya cok etkılendım vala Rabbım hepsıne sag salıım gelmek nasıp etsın ınsallah bızım ogluslarımızada nasıp etsın Rabbım eskı komsumuzun ogluda bıngol saldırısında sehıt olmus cenazesı var bugun anasına babasına sabır versın Rabbım soylencek baska soz yok

yelizcim kardeşlerin sağsalim bitirir inşallah askerliklerini hayırlı teskereleri olsun..komşun içinde çok üzüldüm başı sağolsun gencecik insanlar terör uğruna hayatlarından oluyolar..allah ailesine sabırlar versin..sende oğluşunada kendinede iyi bak buarada :34:

kızlar bende bugün doktora gittim yumurta takibi için bugün adetimin 8.günü ve ne sağda ne solda yumurta yok malesef..doktor haftaya yine gel dedi ama benim gitmeye pek niyetim yok..bu ayda böyle geçsin bakalım..

inş.kardeşlerin sağsalim dönerler evlerine canım.

komşunuzun oğluna da allahtan rahmet diliyorum. :((( gençler böyle şehit olunca çok üzülüyorum. :(((

Allah kimseye evlat acısı göstermesin :((

yelizcim kardeşlerin sağsalim bitirir inşallah askerliklerini hayırlı teskereleri olsun..komşun içinde çok üzüldüm başı sağolsun gencecik insanlar terör uğruna hayatlarından oluyolar..allah ailesine sabırlar versin..sende oğluşunada kendinede iyi bak buarada :34:

cok sagolun kızlar uzulmezmı ınsan daha hayatarının baharında hepsı kucucuk bıze gore Rabbım hepsını ana babalarına kavustursun bıdaha boyle acı gostermesın kımseye ınsallah

bugün aşırı sancı ve bel ağrımdan dolayı druma gitmek zorunda kaldım..o da yumurtladığın için sancı oluyor dedi ve eve gidnce ilişkiyi önerdi..inş.olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin

allah ailesine sabır versin cenaze konvoyu yanımdan geçti çok ağladım.ama gercek yüreğine ateş düşen aiilesi.rabbim sabır versin mekanı cennet olsun

rabbim her ne sonuç aldıysan hakkında hayırlısını nasip etsin.inş.hayırlısıyla hamilesindr canımmm

progestanı ağızdanda vajinadanda kullanabilirsin ama vajinadan kullanman daha etkili.ilaç vücudun sıcaklığıyla eridiği için akıntı şeklinde olması çok normal dert etme kendine...

canım cok saol. . bırsey daha sorcaktım aslında:26:
bugun 1.gun ya bastan bi alıssam atmaya vajinadan gerisi gelcek..
YA LUTFEN ACIK ACIK SORCAM KUSURUMA BAKMAYIN .. ben bunu yatar pozısyonda atıyorum ıcerı amaa bıkac sanıye sonra gerı gelıyo agız kısmınaa acabaa ıyıcee mı ıcerı atmamm lazım tam koruma yapsın etkı etsın dıye ??? yoksa her sekılllldeeee de agzında olsa bıle etkı eder mı ?

canım cok saol. . bırsey daha sorcaktım aslında:26:
bugun 1.gun ya bastan bi alıssam atmaya vajinadan gerisi gelcek..
YA LUTFEN ACIK ACIK SORCAM KUSURUMA BAKMAYIN .. ben bunu yatar pozısyonda atıyorum ıcerı amaa bıkac sanıye sonra gerı gelıyo agız kısmınaa acabaa ıyıcee mı ıcerı atmamm lazım tam koruma yapsın etkı etsın dıye ??? yoksa her sekılllldeeee de agzında olsa bıle etkı eder mı ?

canım ne kadar ileri itersen o kadar iyi etki eder.hemen kalkmaki akma yapmasın ben yarım saat falan uzanıyordum...

Back
X